КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Белыя старонкі Лагін і перамяшчэнне паведамленняў.

Taurus
02-11-10, 13:49
ОК, я проста быў мой супрацоўніцтва Адміністратар ачысціць усе кэш-памяці і печыва, і праверыць гэта. Пасля ўваходу ў сістэму, ён атрымаў белую старонку. Калі б абнавіць.

Калі ён хоча рухацца любыя паведамленні або тэмы, задаўшы для яго пароль і націснуць Enter, ён атрымлівае белую старонку.

kamilkurczak
02-11-10, 14:10
Добры дзень,
Я была на вашым форуме, і я ўвайшоў у сістэму, але я не белы сайт (па Оперы і Firefox) Вы можаце растлумачыць гэта?

Taurus
02-11-10, 14:21
Ён таксама не здарыцца са мной. Здаецца, толькі ў тым выпадку з некаторымі з маіх мадэратараў. Але калі VBET быў выдалены гэтага не адбылося.

kamilkurczak
02-11-10, 14:25
хм Можа быць, вашы мадэратары павінны ачысціць свае куки?

Taurus
02-11-10, 14:35
LOL, гэта першае, што я заўсёды мець іх рабіць. Гэта і ачыстка кэшу. Нельга сказаць, што Каміль. Гэта, павінна быць што-то рабіць з ўваходу ў уліковы запіс Таму што, здаецца, здараецца на ўсё, што патрабуе ўваходу ў уліковы запіс Як рухаюцца паведамленні. Першы пост вам неабходна ўвайсці ў сістэму зноў, каб пераканацца. Там яны атрымліваюць белую старонку. Тады пасля гэтага, рухаючыся паведамленняў зноў, і што не трэба зноў увайсці ў сістэму, белая старонка не бывае.

Так павінна быць і што-то з ўваходу ў ўліковы запіс

kamilkurczak
02-11-10, 14:44
ОК Цяля, вы ачысцілі куки, але як наконт вашай мадэратары? Хіба яны ачысціць ўсе куки?

Taurus
02-11-10, 14:49
Я цытую:

LOL, гэта першае, што я заўсёды мець іх рабіць. Гэта і ачыстка кэшу.

Ды яны і зрабілі.

kamilkurczak
02-11-10, 14:57
хм Выбачайце Цяля, але гэта вельмі цяжка выправіць, мяне, таму што я не магу прайграць гэтую праблему (вы не можаце рабіць гэта занадта), так што калі ласка, праверце яго, калі vBET адключаная. Калі ласка, адключыце vBET цяпер.
Мовы:
Я буду прасіць Міхал пра гэта, можа быць, ён можа яго прайграць.

Taurus
02-11-10, 15:02
Дай мне хвілінку, калі ласка Каміль. Я спрабую што-то з гэтым мадэратараў. Я буду далажыць на працягу некалькіх хвілін.

Taurus
02-11-10, 15:19
Выбачайце Каміль. Я павінен выбегчы на некаторы час цяпер. Я буду далажыць аб гэтым ледзь пазней яшчэ раз. Дзякуй за вашу дапамогу да гэтага часу.

kamilkurczak
02-11-10, 15:20
ах прабачце за гэта.
Я магу прайграць гэта на маёй тэставай форуму, калі я спрабую увайсці ў сістэму з перакладзенай старонкі.
Так што я буду зафіксаваць яго на маім тэставым форуме. Зараз я працую над рашэннем.

Калі ласка, звярніцеся да мадэратарам, што адбудзецца, калі яны спрабуюць увайсці ў сістэму з звычайнай старонцы і што адбудзецца, калі яны спрабуюць увайсці ў сістэму з перакладзенай старонкі.

Taurus
03-11-10, 00:24
Ад звычайнай старонцы гэтага не адбываецца. Выбачайце, я таксама не разумею, гэта адбываецца толькі з перакладзеных старонак. Але я рады, што мы рухаемся ў правільным кірунку. Дазвольце мне ведаць, калі вы знайшлі рашэнне.

Дзякуй!

kamilkurczak
03-11-10, 10:10
добра, я знайшоў яго. Заклік да нявызначанай функцыі.

Хуткае рашэнне для Вас:
1. адкрытай, каб капіяваць і рэдагаваць гэты файл: форумы / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Пошук па сайце:

vbet_handleTextDirection($_REQUEST['language']);
3. Уставіць да гэтага:

require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php');
4. захаваць і загрузіць файл.

Калі ласка, праверце яго і пацвердзіце. Калі гэта вырашыць вашу праблему - я перавярну гэты паток Памылка частцы.
Пацвердзіць гэта, таму што я тэставаў гэтае пытанне на маёй тэставай форуму з найноўшымі файл (з другога функцыяй).
Калі гэта ўсё яшчэ не працуе - калі ласка, прайграць гэты пытанне на вашым форуме, зазірнуць у вашы файлы форум часопіса з памылкамі і знайсці заклік да нявызначанай функцыі памылкі з сённяшняга дня (і ўстаўце паведамленне тут) Дзякуй

Для vB4 - фіксаваныя і будуць уключаны ў наступны relase.

Taurus
03-11-10, 10:30
Выбачайце Каміль. Але тое, што я павінен знайсці? у № 2 вы кажаце Знайсці: а затым адрэдагаваныя??

kamilkurczak
03-11-10, 10:37
Паглядзіце, калі ласка, у цяперашні час у маім папярэднім пасце.

Taurus
03-11-10, 11:12
Добра, проста правяраў. І гэта працуе выдатна цяпер чалавек! Няма больш белых старонак!

Вы ды мужчына!!

Дзякуй вам вялікае Каміль.

kamilkurczak
03-11-10, 11:29
Дзякуй за ваша пацверджанне. Будуць уключаны ў да наступнага relase.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1