Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Papildoma langtitle apdorojant klausimas
Naudojant vBSEO. Screenshot pridedamas.
http://www.pentaxforums.com/forums/members/adam-albums-website-news-screenshots-picture5413-a.gif
VBSEO funkcija, kuri tvarko tai rasite šiame nustatyti.
Functions_vbseo_vb.php:
rasti
vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
pakeisti
vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
if (strpos($getnextoldest['title'], '[/langtitle]')) {
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$getnextoldest['title'] = vbet_parseTitle($getnextoldest['title']);
}
$vbseo_gcache['thread'][$getnextoldest['threadid']] = $getnextoldest;
Tai turėtų būti nebūtina. Ar yra integruota vBET su vBSEO, kaip tai aprašyta README.html failą? VBET, kurią versiją jūs naudojate? Naujausia pasaulio langtitle apdorojant funkcionalumą.
Taip ir aš naudojate naujausią versiją, 3.3.3.
Keista. Prašome pranešti mums, kaip atkurti problemą, mes dirbsime daugiau elegantišką sprendimą, kuris nereikalauja papildomų vBSEO failai pasikeičia.
Ar Jūs galite paleisti jį iš serverio? Ty bandymo pranešimų srityje?
Ne, tai negali būti įrodytas, nes jums nereikia naudoti vBSEO galimybė įtraukti siūlai pavadinimai kitas / ankstesnis nuorodos (rodomas tiesiai po greitą atsakymą redaktorius). Jums reikia pirmiausia reikia, kad galimybe.
Gerai, kad mes žinome dabar kaip atkurti. Mes patikrinsime mūsų bandymo pavyzdžiui ir ieškoti kito sprendimo. Labai ačiū! :)
kamilkurczak
01-06-10, 22:00
Atsiprašome, tačiau negali atkurti šią problemą.
Mes patikrinome, 3.5.0 vBSEO ir 3.3.3 vBET. Kurios versijos turite?
Prašome įsitikinti, kad įdiegėte naujausią versiją vbet (jei naudojamas)
ką apie atnaujinti product_vbenterprisetranslator.xml padaryti ne įkėlimo aplanką?
Aš naudoju vBET 3.3.3 ir 3.3.2 vBSEO. Mano langtitle žymeles nėra analizuojama profilio statistiką puslapyje arba dabar, atrodo. Gana keista!
Norėdami išspręsti langtitle apdorojant pagal profilio skirtuką "Statistika" (kur jis sako "paskutinę žinutę: ..."), aš padariau šį pakeitimą class_userprofile.php:
Ieškoti:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
Pakeisti:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
if (strpos($this->prepared['lastposttitle'], '[/langtitle]'))
{
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$this->prepared['lastposttitle'] = vbet_parseTitle($this->prepared['lastposttitle']);
}
Nėra jokio būdo, visame pasaulyje parsed žodžius, kurie, kaip kitaip šis pakeitimas nebūtų reikia. Taip pat nėra jokių kabliukų, kad klasės failas.
Prašome PM prieigos duomenys, į FTP, Admin CP ir vBSEO KP. Kadangi mes negalime atgaminti mūsų pusėje, mes turime patikrinti mūsų serveryje.
Prašome anuliuoti savo keitimus, prieš kurią jūs duodate mums prieigos duomenys, (turime pamatyti problemą diagnozuoti) - galite failų kopijas lengvai jį atgal.
Kaip rašiau vBET 3.3.3 turėtų išanalizuoti langtitle visame pasaulyje, šiuo metu, aš negalėjo pasakyti, tai yra kai kurių klaidų, konfliktų su kitais įskiepiai, arba neteisingai vBET atnaujinti.
Aš važiuoju į užsienį šią savaitę, ir nebus galima dirbti bet posistemės tinklapyje klausimais, išskyrus tuos, paskelbta čia forume.
Ar galite man parodyti kur kodas tag pasaulyje parsed? Galiu pažvelgti ir leidžia jums žinoti, jei aš galiu pamatyti, kodėl trūksta tam tikrose srityse.
Atidaryti failą: / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
ir ieškoti vbet_global_complete yra naudojama funkcija vbet_parseTitleGlobally (nuo / / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php)
Radau keletą inlinemod.php ir postings.php navbits.
Ar Jūs galite paleisti šią problemą šioje svetainėje, ty redagavimo išverstas siūlai?
http://img267.imageshack.us/img267/3663/96513903.gif
http://img121.imageshack.us/img121/6716/90955400.gif
Metu leidimas "OK" (gerai), iš jos išvykti. Jums reikia pamatyti originalų tekstą, kad būtų galima redaguoti. Štai kodėl apdorojant yra išjungtas leidimas puslapis. Tokiu būdu ji turi dirbti ir tai kenkia - "Google" ir kiti lankytojai matys patvirtintas tekstas, o ne metu leidimas:)
Ar problema vis dar egzistuoja? Koks jos statusas?
Mes rengiasi naujų išleidimo ir nori išspręsti visus klausimus. Jei nustatėme, kad ji buvo šiek tiek konfliktą - prašome patvirtinti. Jei negali dirbti - prašome PM prieigos duomenys, todėl mes galėsime patikrinti ir iš klaidų atveju sprendimas šalia išleidimo.
Aš pridėti apdorojant rankiniu būdu išvardytų vietų šioje temoje. Yra ne daugiau matomi apdorojant problemų.
Nevermind rasti kitą: išversti PM pavadinimai nėra analizuojama, puslapių pavadinimus private.php
Nustatytas pridėdami bent private_complete įskiepiai:
if (strpos($pagetitle, '[/langtitle]')) {
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$pagetitle = vbet_parseTitle($pagetitle);
}
Ir kitą:
http://img63.imageshack.us/img63/4445/26859648.gif
Aš negalėjo rasti būdą išspręsti šią problemą naudojant įskiepių. Vietoj to, aš pridėjo šį kodą į usercp.php:
if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {
$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);
} Tiesiai žemiau
$reputation['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);
$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);
$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']);
Nevermind rasti kitą: išversti PM pavadinimai nėra analizuojama, puslapių pavadinimus private.php
Nustatytas pridėdami bent private_complete įskiepiai:
if (strpos($pagetitle, '[/langtitle]')) {
$pagetitle = vbet_parseTitle($pagetitle);
}
Aš tikrai negalima atkurti šiuo klausimu mūsų serveryje. Įtariu, kad jums nereikia įdiegti tinkamai vBET 3.3.3 - patikrinkite jį. Mes turėjo daug kartų, kad mūsų klientai tiesiog įkelti naujus failus ir pamiršo, importuoti naują produktą failą arba priešingai klausimas. Ar tikrinama vykdymo funkcija vbet_global_complete yra aprašyta vieta?
Taip pat mes esame dabar veikia mūsų forumuose vBET 3.3.4 beta versija, todėl gali būti, kad klaida egzistuoja, 3.3.3 ir mes jau nustatė, kad (ne prisiminti, kad). Nejudančio prašome patvirtinti, kad jūsų įrenginys yra gerai - geriausiai padaryti atnaujinta į 3.3.3.
Ir kitą:
http://img63.imageshack.us/img63/4445/26859648.gif
Aš negalėjo rasti būdą išspręsti šią problemą naudojant įskiepių. Vietoj to, aš pridėjo šį kodą į usercp.php:
if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {
$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);
} Tiesiai žemiau
$reputation['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);
$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);
$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']);
Jei šį puslapį naudojant global_complete kablys tada jis turėtų būti tvarkomi vBET 3.3.3 - prašome apie tai žr. ankstesnį atsakymą. , Jei global_complete nėra naudojamas - tada tokio failo pakeitimą bus būtina ar galite pridėti kai kablio, jei egzistuoja kai kurie šiame puslapyje.
Mano produktas failą ir visi PHP failai yra rodomi kaip v3.3.3, kaip jie turėtų būti. Tačiau turiu pakeisti daug failų ir gana daug įskiepių įdiegta mano forumas, taigi šiek tiek tikėtina, kad gali būti konflikto.
Aš pastebėjau, kad vykdymo laikas global_complete kablys 1000. Neturėtų būti didesnis, kad būtų išvengta kitų įskiepių prieštaraujančių?
Aš patvirtino pasaulio apdorojant funkcija. Labai kruopščiai atnaujintas iki 3.3.3, todėl aš abejoju, kad failo turinys gali būti problema čia. Tačiau, aš nematau jokių tolesnių klaidų, todėl manau, kad aš gerai laiko būtybė.
Taip pat esu laimingas, galėdamas pasakyti, kad vBET veiklos Hit mano serveryje, yra nereikšmingas, todėl negali būti modernizuoti praeityje 3.3.3, nes daug tinkinimo / darbo pataisymai, aš savo. 800 internete, aš jau serverio apkrovos mažesnis nei 1,00, ir su 1200 internete, jie buvo maždaug 3,00. Neblogai dvigubą HEX-core Xeon serverį, manau!
Manau, kad per daug! :)
Taigi - atgal į klausimą. vBET turėtų automatiškai tvarkyti tų sumažinti langtitle (...) - mes negalime atkurti mūsų forumuose ir nori naujų išleidimo netrukus. Būtų puiku, jei galėtume rasti šios priežasties ir ją išspręsti, jei jis yra mūsų pusėje. Jei gali PM susipažinti išsamiai savo forumo, ar net savo bandymo atveju, kai šie dalykai įvyktų, galėtume, mes galime ją išspręsti:)
Šiuo metu, be galimybės atkurti, mes net negalime būti tikri, jis tikrai vBET klaidų (ne koks nors konfliktas su kitais MOD ar konfigūracijos klausimas). Taigi mes dabar mirties taško šioje srityje. Dar kartą - mes mielai išspręsti šią problemą jūsų pusėje, jei bus. Yra galimybė, kad nauji vBET spaudai bus šį savaitgalį - būtų labai uždaryti visus klausimus prieš:)
Radau, kad mes tikrai turėjo apie klaidą. Global langtitle apdorojant buvo viduje nereikalingų būklės, todėl ne visada buvo vertinamas. Tai jau pataisyta ir bus įtraukti į kitą spaudai.
Gal galėtumėte rašyti skubotų kad? Aš negaliu atnaujinti iki 3.3.4 dabar: (
Spėju, kad be reikalo sąlyga yra žemiau:
function vbet_parseTitleGlobally(&$title, $removeNotTranslateSection = false) {
if ($_GET['do'] != 'postthread' && $_GET['do'] != 'comment' && 0!==strpos($_GET['do'], 'edit') && 0!==strpos($_GET['do'], 'update')
&& strpos($title, '[langtitle=')) {
return vbet_parseTitleMultiple($title, $removeNotTranslateSection);
}
Kas surengti jums atnaujinti?
Aš atrodys iš SVN, patikrinti, kokie pakeitimai buvo padaryti siekiant išspręsti problemą, bet vis dar - jums reikia naujausią versiją, kuri galėtų greitai nustatyti, jei mes jį paskelbia.
Aš atlikau keletą pakeitimų, kad laikui bėgant kodas, ir aš pamiršti, kur ir kodėl. Aš nenoriu, pažeidžia dalykų, kurie jau dirba!
Atkreipkite dėmesį, kad mes nesame atsakingi kodas pasikeitė mūsų klientams - esame paprasti negali padaryti. Jei jūsų pakeitimai buvo pagal mūsų greitų būdų išspręsti problemas, tuomet galite būti ramus - tas bus įtraukti į kitą spaudai, todėl viskas bus gerai. Jei kai kurių kitų kodų pakeitimus, tada patariame parašyti dokumentą, kuris padės jums apie savo asmeninę papildomų veiksmų metu atnaujinimai - kitaip jums liks su senais vBET versija, nes jūs o ne žinoti, ką ir ką jūs nekeitėte.
Atkreipkite dėmesį, kad radau, kokie pakeitimai yra būtini, kad išspręsti šią problemą, bet aš negaliu skelbti Quik nustatyti forume (nes ji apima neveikia bbcode viduje). Taigi pelase paklausti apie tai elektroniniu paštu (contact@vbenterprisetranslator.com), ir aš atsiųsime jums ten.
Sutinku gyvenimas būtų lengviau, jei aš turėjo dokumentais pokyčiai. Kiek aš prisimenu, jie buvo visų klaidų, ir ne naujų funkcijų ir tt
E-laiškas išsiųstas! Ačiū!
Atsakė elektroniniu paštu:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):