PDA

View Full Version: Riješen Dodatni langtitle parsiranje problema

moman
22-05-10, 23:46
Korištenje vbSEO. Zaslon u prilogu.

http://www.pentaxforums.com/forums/members/adam-albums-website-news-screenshots-picture5413-a.gif

Ja ću pronaći škripac za ovaj u funkciji vBSEO koje obrađuje ovaj.

moman
23-05-10, 01:27
U functions_vbseo_vb.php:

pronaći

vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);

zamijeniti

vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
if (strpos($getnextoldest['title'], '[/langtitle]')) {
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$getnextoldest['title'] = vbet_parseTitle($getnextoldest['title']);
}
$vbseo_gcache['thread'][$getnextoldest['threadid']] = $getnextoldest;

vBET
23-05-10, 17:36
Ovo bi trebao biti nije potrebno. Jeste li integrirana vBET s vBSEO kao što je to opisano u ReadMe.html datoteku? Koja verzija vBET koristite? Zadnji put imati jedan globalni funkcionalnost langtitle parsiranje.

moman
24-05-10, 04:08
Da i ja sam koristeći najnoviju verziju, 3.3.3.

vBET
24-05-10, 19:30
Strange. Molimo recite nam kako da se reproduciraju pitanje - mi ćemo raditi na više elegantno rješenje koje neće zahtijevati dodatne vBSEO datoteka promjena.

Možete li ga reproducirati na van poslužitelj? Tj. u testu poruke području?

moman
25-05-10, 19:22
Ne, to ne može dokazati ovdje, jer ne koristite vBSEO mogućnost uključiti thread naslova u sljedeću / prethodnu linkove (one prikazane odmah ispod brzi odgovor urednik). Prvo bih trebate omogućiti opciju.

vBET
25-05-10, 21:01
U redu, tako - sada znamo kako ga reproducirati. Mi ćemo to provjeriti na našem testu primjer i traže drugo rješenje. Veliko hvala! :)

kamilkurczak
01-06-10, 22:00
Žao nam je, ali ne možemo reproducirati taj problem.
Mi smo ga testirali na 3.5.0 i 3.3.3 vBSEO vBET. Koje verzije imate?

Molimo provjerite jeste li instalirali najnoviju verziju vbet (ako ga koristi)

što je ažuriranje product_vbenterprisetranslator.xml od ne-ne-upload mape?

moman
02-06-10, 09:43
Im 'koristeći vBET 3.3.3 i 3.3.2 vBSEO. Moj langtitle oznake nisu se raščlaniti na stranici profilu statistiku bilo sada, čini se. Prilično čudno!

moman
02-06-10, 10:09
Da biste riješili parsiranje od langtitle pod profil "statistika" kartica (gdje se kaže: "Zadnji post: ..."), sam napravio tu promjenu u class_userprofile.php:

Find:

$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];

Zamjena:

$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
if (strpos($this->prepared['lastposttitle'], '[/langtitle]'))
{
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$this->prepared['lastposttitle'] = vbet_parseTitle($this->prepared['lastposttitle']);
}

Nema načina oznake su globalno se raščlaniti, jer inače ova promjena neće biti potrebna. Također nema kuke u toj klasi datoteku.

vBET
02-06-10, 11:53
Molimo Predsjednik podatke za pristup na FTP, Admin CP i vBSEO CP. Budući da nismo u mogućnosti da ga reproducirati na našoj strani, moramo ga provjeriti na našem poslužitelju.

Molimo poništiti promjene prije nego što nam daju pristup detalje (moramo vidjeti da je problem dijagnosticirati) - možete je napravio kopije datoteka lako dovesti ga natrag.

Kao što sam napisao vBET 3.3.3 trebala analizirati langtitle na globalnoj razini, u ovom trenutku nisam u mogućnosti reći to je neki bug, sukob s drugim plugin, ili krivo vBET ažurirati.

moman
03-06-10, 07:48
Ja sam putujete u inozemstvo ovaj tjedan, i neće biti dostupni za obradu bilo koje web stranice pozadina problema, osim onih objavljen ovdje na forumu.

Možete li mi pokazati gdje u kodu tag globalno je raščlaniti? I onda možete pogledati i pustiti te znati ako ja mogu vidjeti zašto je nestalo određena područja.

vBET
03-06-10, 12:09
otvoriti datoteku: / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php

i tražiti vbet_global_complete se koristi funkcija vbet_parseTitleGlobally (od / includes / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php)

moman
04-06-10, 03:07
Hvala! Ja ću istražiti ovaj.

moman
09-06-10, 16:09
Ja sam pronašao još nekoliko u navbits na inlinemod.php i postings.php.

Možete li reproducirati takvo ponašanje na ovoj stranici, tj. prilikom uređivanja prevedeno nit?

http://img267.imageshack.us/img267/3663/96513903.gif

http://img121.imageshack.us/img121/6716/90955400.gif

vBET
09-06-10, 17:22
Tijekom izdanje je u redu da ga ostavite. Trebate vidjeti izvorni tekst biti u mogućnosti da biste ga uredili. To je razlog zašto je onemogućen raščlanjivanjem na stranici izdanje. To bi trebao raditi na ovaj način i to je štetno - Google i ostali posjetitelji vidjeti odobrio tekst, a ne tijekom izdanje:)

vBET
10-06-10, 15:37
Da li se problem i dalje postoji? Što je to status?

Mi se pripremaju za novo izdanje i želite riješiti sve probleme. Ako ste pronašli da je neki sukob - Molimo Vas da potvrdite. Ako ne možete ga nositi - molim podatke za pristup PM, pa ćemo biti u mogućnosti to provjeriti, au slučaju greške uključuju rješenja u sljedećem izdanju.

moman
13-06-10, 14:17
Ja sam dodao parsiranje ručno lokacije navedene u ovaj thread. Nema više vidljive parsiranje problema.

moman
14-06-10, 14:54
Nevermind-pronađena još: prevedeno PM naslova nisu raščlaniti na stranici naslovima na private.php

Fiksni dodavanjem plugin na private_complete:

if (strpos($pagetitle, '[/langtitle]')) {
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$pagetitle = vbet_parseTitle($pagetitle);
}

moman
14-06-10, 16:09
I još:

http://img63.imageshack.us/img63/4445/26859648.gif

Nisam mogao pronaći put to škripac to putem dodataka. Umjesto toga, dodao sam ovaj kod na usercp.php:

if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {

$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);

} Neposredno ispod

$reputation['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']);

vBET
14-06-10, 23:47
Nevermind-pronađena još: prevedeno PM naslova nisu raščlaniti na stranici naslovima na private.php

Fiksni dodavanjem plugin na private_complete:

if (strpos($pagetitle, '[/langtitle]')) {
$pagetitle = vbet_parseTitle($pagetitle);
}

Ja stvarno ne mogu reproducirati ovaj problem na našem poslužitelju. Pretpostavljam da nemate instaliran odgovarajući vBET 3.3.3 - molimo da provjerite. Imali smo mnogo puta pitanje da naši klijenti samo učitao novih datoteka i zaboravili uvesti novi proizvod datoteku ili suprotno. Jeste li provjerili radi izvršenja funkcija vbet_global_complete postoji u opisanom mjestu?

Također smo prikazivati naše forume sada vBET 3.3.4 beta verziji, tako da se može biti da bug postoji u 3.3.3, a mi ga već fiksni (ne zaboravite da). Ipak, molimo Vas da potvrdite da je vaša stvarna instalacija je u redu - najbolje je ažuriranje 3.3.3 opet.

vBET
14-06-10, 23:50
I još:

http://img63.imageshack.us/img63/4445/26859648.gif

Nisam mogao pronaći put to škripac to putem dodataka. Umjesto toga, dodao sam ovaj kod na usercp.php:

if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {

$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);

} Neposredno ispod

$reputation['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']);

Ako ova stranica koristi global_complete kuka onda bi trebao biti obrađene u vBET 3.3.3 - pogledajte prethodni odgovor o tome. Ako global_complete se ne koristi - onda takva promjena datoteka će biti nužno ili možete dodati neke kuka, ako postoje neke na ovoj stranici.

moman
18-06-10, 15:52
Moj datoteku proizvoda i svih PHP datoteke prikazuju se kao v3.3.3, kao što bi trebale biti. No, imam mnogo datoteka izmjena i imaju dosta dodataka instaliranih na moj forum, tako da je nešto vjerojatno da postoji svibanj biti sukoba.

Primijetio sam da vrijeme izvršenja na global_complete kuka je 1000. Ne bi to biti veći kako bi se izbjeglo sukobljenih s drugim plugins?

moman
18-06-10, 15:56
Ja sam potvrdio prisutnost globalnih parsiranje funkciju. Ja sam vrlo pažljivo nadograditi na 3.3.3, pa sumnjam da sadržaj datoteke može biti problem ovdje. Međutim, ja ne vidim dalje bugova, tako da mislim da sam dobra za vrijeme biće.

Ja sam također sretan reći da vBET nastup hit na moj server je zanemarivo, pa sam svibanj ne biti nadogradnje prošlosti 3.3.3 zbog velikog broja prilagodbi / rada popravke sam provodi na moj posjedovati. Sa 800-line, ja sam imao server opterećenja ispod 1,00, te s 1.200 on-line, oni su oko 3,00. Nije loše za dvije hex-core Xeon server, mislim!

vBET
18-06-10, 20:26
Mislim da previše! :)

Dakle - vratimo se na pitanje. vBET smije rukovati se automatski smanjiti one langtitle (s ...) - ne možemo ga reproducirati na našim forumima, a želite je novo izdanje uskoro. Bilo bi sjajno kada bismo mogli naći razlog ovog i to popraviti ako je na našoj strani. Ako Predsjednik možete pristupiti detalja na vaš forum, ili čak testiranje primjer gdje te stvari se dogoditi da bismo mogli da - možemo to popraviti:)

U ovom trenutku, bez mogućnosti da se reproduciraju, čak mi ne možemo biti sigurni da se to stvarno vBET bug (a ne neki sukob s drugim mod ili problem s konfiguracijom). Dakle, mi smo u mrtve točke sada na ovom području. Još jednom - rado bi se riješio ovaj problem na vašoj strani, ako će. Postoji mogućnost da će novi vBET izdanje bit će ovaj vikend - biti velik zatvoriti sva pitanja prije:)

vBET
05-07-10, 07:44
Otkrio sam da smo stvarno imali bug tamo. Globalni langtitle raščlanjivanja je unutar nepotrebne stanju, tako da nije uvijek bio ocijenjen. Ovo je već ispravljena i da će biti uključeni u sljedećem izdanju.

moman
04-08-10, 18:57
Možete li ugoditi pošta brzo popraviti za to? Ja ne mogu nadograditi na 3.3.4 odmah: (

Ja sam guessing da je nepotrebno uvjet jedan ispod:

function vbet_parseTitleGlobally(&$title, $removeNotTranslateSection = false) {

if ($_GET['do'] != 'postthread' && $_GET['do'] != 'comment' && 0!==strpos($_GET['do'], 'edit') && 0!==strpos($_GET['do'], 'update')

&& strpos($title, '[langtitle=')) {

return vbet_parseTitleMultiple($title, $removeNotTranslateSection);

}

vBET
06-08-10, 09:07
Što držite sa ažurirati?

Ja ću gledati u iz SVN provjeriti što je napravio izmjene riješiti problem, ali još uvijek - trebat će vam trajati objaviti prvi biti u mogućnosti da je brzo popraviti, ako smo ga objaviti.

moman
06-08-10, 09:13
Ja sam napravio nekoliko modifikacija na broj tijekom vremena, a ja sam zaboravio gdje i zašto. Ne želim biti razbijanje stvari koje već rade!

vBET
06-08-10, 09:30
Imajte na umu da mi nismo odgovorni za kod promijenila od strane naših klijenata - mi jednostavno ne može učiniti. Ako je promjena bilo u skladu s našim brzi popravci onda možete biti mirni - oni će biti uključeni u sljedećem izdanju, tako će sve biti u redu. Ako ste napravili neki drugi kod promjene, onda savjet za pisanje nekih dokumenata koji će vas voditi o vašim osobnim dodatne korake u promjenama - u protivnom će vam ostati sa starim vBET verziju, jer o ne znaju što i što za vas promijenilo.

Imajte na umu da sam našao ono što su promjene neophodne kako bi riješio ovaj problem, ali ja ne mogu objaviti quik popraviti na forumu (jer uključuje slomljena BBCode iznutra). Tako pelase pitati o tome putem e-maila (contact@vbenterprisetranslator.com) i ja ću ga poslati na vas tamo.

moman
06-08-10, 18:40
Slažem se, život bi bio lakši da sam dokumentirati promjene. Što se tiče sjećam, svi su bili ispravljene greške, a ne nove značajke, itd.

E-mail poslan! Hvala!

vBET
07-08-10, 10:46
Odgovorio putem e-maila:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1