مشاهده نسخه کامل : حل مسئله تجزیه langtitle اضافی
با استفاده از باشد. عکس صفحه متصل است.
http://www.pentaxforums.com/forums/members/adam-albums-website-news-screenshots-picture5413-a.gif
من ثابت برای این تابع می باشد که دسته این را پیدا کنید.
در functions_vbseo_vb.php :
پیدا کردن
vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
جایگزین کردن
vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
if (strpos($getnextoldest['title'], '[/langtitle]')) {
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$getnextoldest['title'] = vbet_parseTitle($getnextoldest['title']);
}
$vbseo_gcache['thread'][$getnextoldest['threadid']] = $getnextoldest;
این باید ضروری نیست. آیا شما فعال تصدی یکپارچه با باشد مانند آن است که در فایل readme.html؟ کدام نسخه از فعال تصدی استفاده می نمایید؟ آخرین دارای قابلیت تجزیه langtitle جهانی است.
بله و من با استفاده از آخرین نسخه 3.3.3 است.
عجیب و غریب. لطفا به ما بگویید که چگونه به تکثیر این موضوع -- ما بر روی راه حل بیشتر ظریف که نیاز به تغییر فایل های اضافی باشد نه کار.
آیا می توانید تکثیر آن را در خارج سرور؟ اینترنت اکسپلورر در آزمون منطقه پیام؟
نه ، این را می توان ثابت نشده در اینجا ، چرا که شما گزینه باشد استفاده به عنوان موضوع در لینک های بعدی / قبلی (کسانی که به طور مستقیم در زیر ویرایشگر پاسخ سریع نشان داده شده است). ابتدا می خواهم گزینه ای برای فعال کردن نیاز دارند.
OK SO -- ما می دانیم در حال حاضر چگونه آن را تکثیر. ما آن را به عنوان مثال تست ما را بررسی کنید و به دنبال راه حل های دیگر است. بزرگ به لطف! :)
kamilkurczak
01-06-10, 22:00
متاسفیم ، اما ما می توانیم این مشکل را بسازند.
ما آن را بر روی 3.5.0 می باشد و فعال تصدی 3.3.3 تست شده است. کدام نسخه دارید؟
لطفا مطمئن شوید که شما نصب شده فعال تصدی آخرین نسخه (اگر شما از آن استفاده)
آنچه در مورد به روز رسانی product_vbenterprisetranslator.xml از انجام آپلود پوشه؟
من با استفاده از فعال تصدی 3.3.3 و 3.3.2 می باشد. برچسب ها langtitle من در مشخصات صفحه آمار در حال تجزیه یا در حال حاضر ، به نظر می رسد. کاملا عجیب و غریب!
برای حل این مشکل در تجزیه langtitle زیر مشخصات "آمار" تب (که در آن می گوید : "آخرین پست :...")، من این تغییر در class_userprofile.php ساخته شده :
مشاهده :
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
به جای :
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
if (strpos($this->prepared['lastposttitle'], '[/langtitle]'))
{
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$this->prepared['lastposttitle'] = vbet_parseTitle($this->prepared['lastposttitle']);
}
هیچ راهی برچسب ها در حال تجزیه در سطح جهان ، به عنوان در غیر این صورت این تغییر لازم نخواهد وجود دارد. همچنین قلاب کلاسی که در فایل وجود ندارد.
لطفا جزئیات PM دسترسی به FTP ، ADMIN CP و CP باشد. از آنجا که ما قادر به تولید مثل از آن را در کنار ما نیست ما باید آن را بر روی سرور ما را بررسی کنید.
لطفا خنثیسازی تغییرات خود را قبل از اینکه شما به ما دسترسی به جزئیات (ما باید برای دیدن این موضوع به آن را تشخیص) -- شما می توانید کپی از فایل ساخته شده تا به راحتی آن را دوباره.
من نوشت : فعال تصدی 3.3.3 باید langtitle تجزیه در سطح جهان ، در این لحظه من قادر نیست که به آن برخی از مشکلات ، درگیری ها با پلاگین دیگر ، یا به روز رسانی فعال تصدی اشتباه است.
من خارج از کشور این هفته ، و در دسترس نخواهد بود که مسئولیت رسیدگی به هر گونه مسائل مربوط به وب سایت باطن جدا از کسانی که در اینجا به انجمن ها.
آیا می توانید به من نشان بده که در کد تگ در سطح جهان تجزیه؟ من پس از آن میتوانید یک نگاه و به شما اجازه می دانم اگر من می توانم به همین دلیل آن را از دست رفته برخی از مناطق مراجعه کنید.
باز کردن فایل : / شامل / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
و به دنبال vbet_global_complete است استفاده می شود وجود دارد تابع vbet_parseTitleGlobally (از / شامل / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php)
با تشکر از شما من این تحقیق قرار دهند.
من چند در navbits در inlinemod.php و postings.php یافت.
آیا می توانید این رفتار را در این سایت تولید مثل ، یعنی در هنگام ویرایش یک موضوع ترجمه شده؟
http://img267.imageshack.us/img267/3663/96513903.gif
http://img121.imageshack.us/img121/6716/90955400.gif
در طول چاپ ، از آن خوب است آن را ترک کند. شما باید برای دیدن متن اصلی باشد قادر به ویرایش آن. به همین دلیل است که تجزیه است در صفحه نسخه غیر فعال شده است. باید این راه و کار آن مضر است -- گوگل و سایر بازدید کنندگان را ببینید متن تایید شده ، و نه در زمان ویرایش :)
این مسئله هنوز هم وجود دارد؟ چه آن را در جایگاه؟
ما در حال آماده سازی نسخه جدید است و می خواهید برای حل همه مسائل است. اگر شما یافت که برخی از آن درگیری بود -- لطفا تأیید کنید. اگر شما می توانید آن را تحمل کنم -- لطفا PM جزئیات دسترسی ، بنابراین ما قادر خواهیم بود به آن را بررسی و در صورت اشکال در نسخه بعدی شامل راه حل.
من تجزیه به صورت دستی اضافه کردیم به مکان های ذکر شده در شده در این موضوع. هیچ بیشتر قابل رویت مشکلات تجزیه وجود دارد.
Nevermind یافت دیگر : ترجمه عناوین PM در عنوان صفحه در private.php تجزیه
ثابت از طریق اضافه کردن پلاگین در private_complete :
if (strpos($pagetitle, '[/langtitle]')) {
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$pagetitle = vbet_parseTitle($pagetitle);
}
و دیگری :
http://img63.imageshack.us/img63/4445/26859648.gif
من می توانم یک راه برای حل این مشکل از طریق پلاگین را پیدا کند. در عوض ، من این کد به usercp.php ارسال :
if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {
$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);
} زیر
$reputation['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);
$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);
$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']);
Nevermind یافت دیگر : ترجمه عناوین PM در عنوان صفحه در private.php تجزیه
ثابت از طریق اضافه کردن پلاگین در private_complete :
if (strpos($pagetitle, '[/langtitle]')) {
$pagetitle = vbet_parseTitle($pagetitle);
}
من واقعا می تواند این مشکل بر روی سرور ما را بسازند. من شک دارم که شما نصب نشده است مناسب فعال تصدی 3.3.3 -- لطفا. ما تا به حال موضوع چند بار که مشتریان ما فقط آپلود فایل های جدید و فراموش کرده به واردات فایل محصول جدید و یا مخالف. آیا شما چک اعدام تابع vbet_global_complete را در جای خود شرح داده شده وجود دارد؟
همچنین ما در حال اجرا هستند انجمن های ما در حال حاضر در نسخه بتا فعال تصدی 3.3.4 ، پس از آن می تواند که اشکال در 3.3.3 وجود دارد و ما در حال حاضر آن را ثابت (که به یاد داشته باشید نه). هنوز هم ، لطفا تایید می کنند که نصب واقعی خود را خوب است -- بروز رسانی بهترین ساخته شده دوباره به 3.3.3.
و دیگری :
http://img63.imageshack.us/img63/4445/26859648.gif
من می توانم یک راه برای حل این مشکل از طریق پلاگین را پیدا کند. در عوض ، من این کد به usercp.php ارسال :
if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {
$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);
} زیر
$reputation['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);
$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);
$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']);
اگر این صفحه با استفاده از قلاب global_complete می باشد پس باید در فعال تصدی 3.3.3 کار -- لطفا به پاسخ قبلی در مورد آن را ببینید. اگر global_complete استفاده شده است -- و سپس تغییرات فایل از جمله لازم باشد و یا شما می توانید آن را به برخی از قلاب در صورت وجود برخی را در این صفحه وجود دارد.
پرونده محصول من و تمام فایل های PHP به عنوان v3.3.3 ، آنطور که باید باشد. با این حال ، من را تغییر بسیاری از فایل ها و کاملا پلاگین های چند در فروم من نصب شده ، پس از آن تا حدودی احتمال وجود دارد که ممکن است یک درگیری است.
من متوجه شده ام که زمان اعدام در قلاب global_complete 1000 است. باید از این نمی شود بالاتر برای جلوگیری از متناقض با پلاگین های دیگر؟
من حضور تابع تجزیه جهانی تایید شده است. من به دقت به 3.3.3 به روز رسانی می شود ، بنابراین شک دارم که محتویات فایل می تواند یک مسئله در اینجا است. با این حال ، من بدون اشکالات بیشتر ، بنابراین من فکر می کنم من برای هم بودن خوب است.
من هم خوشحال می گویند که عملکرد فعال تصدی ضربه بر روی سرور من ناچیز است ، بنابراین من نمی ممکن است به روز رسانی 3.3.3 گذشته با توجه به تعداد بالایی از سفارشی / رفع کار من در خود من اجرا. با 800 آنلاین ، من لود سرور زیر 1.00 بودند ، و با 1200 آنلاین ، آنها در سراسر 3.00 بودند. سحر و جادو دو هسته ای سرور های Xeon بد نیست ، من فکر می کنم!
من فکر می کنم بیش از حد! :)
پس -- از برگشت به این موضوع است. فعال تصدی به طور خودکار باید مسئولیت رسیدگی به آن langtitle برش (با...) -- ما قادر به تولید مثل از آن را در انجمن های ما نیست و می خواهید به نسخه جدید به زودی. این مورد بزرگ خواهد بود اگر ما می تواند به دلیل از این و رفع این اشکال ، اگر آن را در کنار ما است. -- اگر PM می تواند دسترسی به جزئیات به انجمن خود ، و یا حتی به عنوان مثال آزمون خود را که در آن کسانی که همه چیز اتفاق می افتد ما می توانیم که ما می تواند آن را تعمیر کنند :)
در این لحظه بدون امکان به تولید مثل ما حتی نمی تواند مطمئن می کند آن است که واقعا مشکلات را فعال تصدی (و نه برخی از درگیری با وزارت دفاع و یا مشکل پیکربندی). بنابراین ما در نقطه مرده در حال حاضر در این زمینه است. یکبار دیگر -- ما خرسند به پاسخگویی به این موضوع را در کنار خود را حل کند اگر شما خواهد شد. امکان وجود دارد که آزادی فعال تصدی جدید خواهد شد آخر این هفته -- بزرگ خواهد بود برای بستن همه مسائل قبل از :)
که من پیدا کردم که ما واقعا تا به حال یک اشکال وجود دارد. تجزیه langtitle جهانی در داخل از وضعیت غیر ضروری بود پس از آن نه همیشه مورد بررسی قرار گرفت. این در حال حاضر اصلاح شده و خواهد بود در نسخه بعدی گنجانده شده است.
آیا می توانید لطفا یک محکم کاری سریع است که برای؟ من نمی توانم از ارتقا به 3.3.4 در حال حاضر : (
من حدس می زنم که شرط های غیر ضروری زیر :
function vbet_parseTitleGlobally(&$title, $removeNotTranslateSection = false) {
if ($_GET['do'] != 'postthread' && $_GET['do'] != 'comment' && 0!==strpos($_GET['do'], 'edit') && 0!==strpos($_GET['do'], 'update')
&& strpos($title, '[langtitle=')) {
return vbet_parseTitleMultiple($title, $removeNotTranslateSection);
}
آنچه را نگه داشته اید با بروز رسانی؟
من در خارج SVN برای بررسی چه تغییراتی برای حل این مسئله ساخته شده بود ، اما هنوز هم -- شما اولین انتشار آخرین قادر به تعمیر سریع اگر ما آن را منتشر نیاز دارند.
من تغییرات متعددی برای کد را در طول زمان ساخته ام ، و من فراموش کرده که در آن و به همین دلیل است. من نمی خواهم به شکستن چیزهایی که در حال حاضر کار!
لطفا توجه داشته باشید که ما مسئولیتی در تغییر کد توسط مشتریان ما -- ما ساده هستند قادر به انجام این کار نیست. اگر تغییرات خود را با توجه به رفع سریع ما بود و سپس شما می توانید آرام باشد -- آن خواهد بود در نسخه بعدی گنجانده شده تا همه چیز درست می شود. اگر شما ساخته شده است برخی از تغییرات کد دیگر ، پس ما توصیه به نوشتن بعضی از سند که به شما در مورد گام های اضافی شخصی خود را در طول به روز رسانی راهنمای -- در غیر این صورت شما با فعال تصدی نسخه قدیمی باقی بماند ، چون شما نمی دانم چه و چه چیزی برای شما تغییر خواهد O.
لطفا توجه داشته باشید که من پیدا کردم چه تغییراتی لازم را برای حل این مسئله هستند ، اما من می توانم ثابت quik در فروم منتشر نمی کند (به دلیل آن را شامل داخل شکسته BBCode روشن). بنابراین pelase به در مورد آن توسط ایمیل (contact@vbenterprisetranslator.com) مطرح کنید و من آن را برای شما ارسال وجود دارد.
من موافقت می کنم زندگی آسان تر خواهد بود اگر من تغییرات مستند بود. تا آنجا که به خاطر دارم که ، آنها همه رفع اشکال و جدید نیست ویژگی ها ، و غیره
پست الکترونیکی فرستاده شده! با تشکر از شما
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):