מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: 2 שפות הראשי של הפורום

botmasterlabs
07-07-10, 00:05
אז יש לי שאלה. הפורום שלי הוא 2 שפות, אנגלית ורוסית.
אז laf של הפורום מדבר בסעיף רוסית ועוד באנגלית, איך אני יכול לעשות vBET לעבוד נכון עם זאת, אם למשל חלק רוסי יבחר RU שפה אנגלית - אנגלית, ושניהם צריכים לקבל בפורום תורגם מלא .. .

אני שבחרת העיקרי בפורום השפה האנגלית, וכל טקסט מתורגם רוסית להישאר בפורום ...

Thx לעזרה.

vBET
07-07-10, 11:42
בשלב vBET הרגע הזה לא תומך firums שבו יש יותר כי השפה העיקרית 1. ניתן להתקין אותו vBET יעבוד. עדיין תוכל להגדיר רק 1 שפה כשפת מקור. אז אם תגדיר שפת המקור שלך (ברירת המחדל של השפה בפורום) כמו אנגלית - אז זה יעבוד מושלם האשכולות אנגלית. ב באותו זמן רוסית לא תתורגם appropriatelly, כי VBET יגיד גוגל כי היא באנגלית.

אז ברגע זה רק דרך לעשות vBET עובד appropriatelly עבור הפורום כולו שלך הוא אטום כל פוסט שנכתב ברוסית ב לאנג langtitle BBCode. בדרך זו בפורום כולו שלך ייחשב באנגלית vBET תראה אשר messaes כתובים ברוסית. אם אתה קונה vBET נוכל לכתוב כלי פשוט אשר עשה כזה אטום באופן אוטומטי את כל הודעות בפורום נבחר. נא לא בגלל זמן חופשה אנו יכולים לספק אותו בחודש הבא.

כמו כן - רק בבקשה לנסות גרסת החינם שלנו. זה לא יתמוך הקהילה לשוני (כך שמשתמשים לא יוכלו לכתוב בשפות שונות) וזה יהיה איטי כי שילם גרסה, אבל תראה איך הוא יתנהג זה אתה לא אטום ההודעות שנכתבו Rusian לתוך לאנג langtitle BBCode

botmasterlabs
07-07-10, 18:54
בשלב vBET הרגע הזה לא תומך firums שבו יש יותר כי השפה העיקרית 1. ניתן להתקין אותו vBET יעבוד. עדיין תוכל להגדיר רק 1 שפה כשפת מקור. אז אם תגדיר שפת המקור שלך (ברירת המחדל של השפה בפורום) כמו אנגלית - אז זה יעבוד מושלם האשכולות אנגלית. ב באותו זמן רוסית לא תתורגם appropriatelly, כי VBET יגיד גוגל כי היא באנגלית.

אז ברגע זה רק דרך לעשות vBET עובד appropriatelly עבור הפורום כולו שלך הוא אטום כל פוסט שנכתב ברוסית ב לאנג langtitle BBCode. בדרך זו בפורום כולו שלך ייחשב באנגלית vBET תראה אשר messaes כתובים ברוסית. אם אתה קונה vBET נוכל לכתוב כלי פשוט אשר עשה כזה אטום באופן אוטומטי את כל הודעות בפורום נבחר. נא לא בגלל זמן חופשה אנו יכולים לספק אותו בחודש הבא.

כמו כן - רק בבקשה לנסות גרסת החינם שלנו. זה לא יתמוך הקהילה לשוני (כך שמשתמשים לא יוכלו לכתוב בשפות שונות) וזה יהיה איטי כי שילם גרסה, אבל תראה איך הוא יתנהג זה אתה לא אטום ההודעות שנכתבו Rusian לתוך לאנג langtitle BBCode
אני הבעלים של הגרסה המלאה + מיתוג חינם
אז בדקתי, שלאחר שלי היה מבוסס על בדיקות שלי עם הגרסה המלאה

vBET
20-07-10, 08:19
אז ברגע זה אתה יכול להשתמש ברמזים שלנו אטומה כל ההודעות בשפה 2 לתוך קודי לאנג langtitle. בדרך זו בפורום שלך יהיה רק 1 ו 2 השפה העיקרית תוכר ההודעות שנכתבו בשפה שונה. ברגע זה אין לנו פתרון אחר בשביל זה.

בבקשה תגיד אתה צריך כלי פשוט אשר יהיה מסוגל לעשות את זה באופן אוטומטי עבור id בפורומים שצוין. שים לב כי כלי כזה יהיה אטום כל ההודעות בפורום שציינת.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations