View Full Version: 2 основни езика на форум

botmasterlabs
07-07-10, 00:05
Така че аз имам един въпрос. форум ми е на 2 езика, английски и руски език.
Така ПМСПЛ форум се говори в руски и други наравно на английски език, как мога да направя vBET да работи правилно с него, ако например руската страна ще избере RU език и английски език - английски, и двете от тях трябва да получат пълен преведени форум .. .
Аз сте избрали основният форум, английски език, и всички руски текст остават непреведени на форума за ...
Thx за помощ.
В този момент vBET не се поддържа firums, които имат повече от 1 основният език. Можете да го инсталирате и vBET ще работи. Все още ще можете да конфигурирате само 1 език като източник език. Така че, ако конфигурирате вашия източник език (език на форум по подразбиране) и английски език - тогава той ще работи перфектно за английски теми. В същото време руският няма да бъде appropriatelly преведени, защото VBET ще каже на Google, че е на английски език. 
Така че в този момент единственият начин да се направи vBET работи appropriatelly за целия форум е да непрозрачно всеки пост, написан на руски в Ланг и langtitle BBCode. По този начин, цялото ти форум ще се счита като в английски и vBET ще видите кои messaes са написани на руски. Ако си купите vBET ние може да напише прост инструмент, които ще правят такива непрозрачни автоматично всички мнения в избрания форум. Моля, не че тъй като от време на ваканция, ние може да го предостави в следващия месец.
Също така - моля, просто опитайте нашата безплатна версия. Тя няма да поддържа многоезичен общност (така че потребителите няма да могат да пишат на различни езици) и тя ще бъде по-бавен, които платената версия, но ще видим как ще го държат, не ще непрозрачен мнения, написани в Руско в Ланг и langtitle BBCode
botmasterlabs
07-07-10, 18:54
В този момент vBET не се поддържа firums, които имат повече от 1 основният език. Можете да го инсталирате и vBET ще работи. Все още ще можете да конфигурирате само 1 език като източник език. Така че, ако конфигурирате вашия източник език (език на форум по подразбиране) и английски език - тогава той ще работи перфектно за английски теми. В същото време руският няма да бъде appropriatelly преведени, защото VBET ще каже на Google, че е на английски език. 
Така че в този момент единственият начин да се направи vBET работи appropriatelly за целия форум е да непрозрачно всеки пост, написан на руски в Ланг и langtitle BBCode. По този начин, цялото ти форум ще се счита като в английски и vBET ще видите кои messaes са написани на руски. Ако си купите vBET ние може да напише прост инструмент, които ще правят такива непрозрачни автоматично всички мнения в избрания форум. Моля, не че тъй като от време на ваканция, ние може да го предостави в следващия месец.
Също така - моля, просто опитайте нашата безплатна версия. Тя няма да поддържа многоезичен общност (така че потребителите няма да могат да пишат на различни езици) и тя ще бъде по-бавен, които платената версия, но ще видим как ще го държат, не ще непрозрачен мнения, написани в Руско в Ланг и langtitle BBCode
Аз съм собственик на пълната версия + брандинг безплатно
така съм тествани, и мнението ми се основава на моите тестове с пълна версия
Така че в този момент можете да използвате нашите съвети и непрозрачно всички съобщения в 2-ри език в Ланг и langtitle BBCodes. По този начин вашия форум ще има само 1 основният език и 2-ри ще бъдат признати като мнения, написани на различен език. в този момент ние нямаме друго решение за това. 
Моля кажете ли нужда от прост инструмент, който ще бъде в състояние да направи това автоматично за определен номер форуми. Моля, имайте предвид, че такъв инструмент ще непрозрачно всички съобщения от определен форум.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, 
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):