מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר גוגל פשוט API של Access

DirtRider
26-03-12, 05:27
אני חייב להודות שאני ממש לא נראה יוכלו להבין את אופן הפעולה של הסיפור מפתח API של גוגל. נראה כי זהו שירות בתשלום להפעיל את פרטי החיוב שלי. עם זאת אני רואה כעת אזור אזור בדף גוגל API שלפיה הגישה API פשוטים, והוא נראה בערך כך.

מפתח עבור יישומי דפדפן (עם referers)
API מפתח: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Referers: כל מותר referer
הפעלת ב: Mar 25, 2012: 1:43 AM
מופעל על-ידי: xxxxxx ******** com – אתה
מפתח מיושן: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
מצב: פעיל עד מרס 26, 2012: 1:43 AM (זה אני באמת לא מבין כמו זה תאריך המשתנה כל הזמן)

אז האם זה המפתח API אני אמור להיות באמצעות חיוב או ניתן למצוא עוד אחד למקום אחר: מבולבל:

r.dziadusz
27-03-12, 23:17
היי
ממידע PM שלך אני מניח יש לפתור את הבעיה:) כן הוא מפתח API זה

DirtRider
28-03-12, 04:14
טוב אז הוא גם אינו פועל עבורי היא זהה עם האחרים. 90% מהזמן שהוא מראה תרגום לא זמין. לאחר 3 ימים ללא כל סוג של תמיכה יש כעת הסרתי mod זה מתוך פורום שלי:(

r.dziadusz
28-03-12, 18:19
יש לך ניסיון להשתמש פחות שפות תרגום? או פשוט קרא זה לכתוב אודות ביצועי (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html)

DirtRider
28-03-12, 18:30
ניסיתי להיות רק היא בחירת השפות בהן חברים שלי משתמש ראשי שפות אירופאיות בלבד. עם זאת בכל פעם היה נראה שהוא היה מציג שירותי תרגום לא היו זמינים. לאחר מכן אני יצטרך להפעיל באופן ידני את המשימה המתוזמנת לסרוק אותם שוב, היא תקלוט אחד או אולי שניים לכל היותר. הייתי מכן רואה כמה דקות שבו שוב היא הייתה שירותי תרגום לא זמין שוב. אז שילמתי עבור שירות ההתקנה כפי לא היתה אפשרות לקבל את העבודה זה לא משנה מה עשיתי. עם זאת עדיין ישבתי באותם נושאים ואחרי לבלות 3 עד 4 ימים הנאבקים על משלי עם אין עזרה או תגובה מכאן הסרתי אותו.

אז כפי שציינתי שאינו פועל לי כל כך ניתן נא יש לי החזר כספי

DirtRider
28-03-12, 18:30
פוסט כפול: מבולבל:

r.dziadusz
11-04-12, 17:47
הנושא החזר נדון ב- PM

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1