PDA

View Full Version: Lahendatud Google API juurdepääsu

DirtRider
26-03-12, 05:27
Peame tunnistama, ma tõesti ei tunduvad olevat võimalik mõista, kuidas Google API peamiste lugu töötab. Tundub, et see on makstud teenuse ja ma ei aktiveeri minu arveldusteave. Aga ma nüüd näha ala minu Google API lehekülg, mis ütleb lihtsalt API juurdepääsu ja see näeb välja umbes selline.

Võti brauseri apps (koos viitajad)
API võti: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Viitajad: Viidud mis tahes referer lubatud
Aktiveeritud: 25. Mar 2012 6: 56 AM
Poolt aktiveeritud: xxxxxx ******** com – saate
Aegunud võti: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Olek: Aktiivne kuni 26. Mar 2012 6: 56 AM (seda ma tõesti ei saa aru selle kuupäeva muudab kogu aeg)

Nii on see ma peaksin kasutama koos arved API võti või leida mõnda mõne muu koht: segi:

r.dziadusz
27-03-12, 23:17
Tere
PM teabest eeldas teie küsimus on lahendada:) Jah see on see API võti

DirtRider
28-03-12, 04:14
Ning seejärel ka ei tööta minu jaoks on sama teistega. 90% ajast, kuvatakse tõlge pole saadaval. 3 Päeva ilma mis tahes liiki toetust pärast I on nüüd eemaldatakse see mod minu foorum:(

r.dziadusz
28-03-12, 18:19
Olete proovige kasutada vähem tõlked keeli? Või Palun just lugenud seda postitust tulemuslikkusest (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html)

DirtRider
28-03-12, 18:30
Ma püüdsin on ainult see, et minu liikmed kasutada esmase ainult Euroopa keelte keelte valimine. Kuid iga kord, kui ma vaatama ta näitab et kirjaliku tõlke teenused olid kättesaadavad. Seejärel oleksin käsitsi käivitada ajastatud toiming uuesti neid skannida ja see oleks kiirenemist üks või kaks võib-olla kõige. Siis oleks ma näen paar minutit hiljem, et taas tal pole saadaval tõlketeenuste uuesti. Nii nagu ma maksab installi teenuse eest, nagu ma võiks saada selle töö ükskõik mida ma tegin. Siiski endiselt olin ma istungi samu probleeme ja pärast kulutuste kohta koos oma abiinfot võitlevad 3-4 päeva või vastuse siit eemaldatud seda.

Nii nagu ma öelda, see ei tööta minu jaoks nii Palun öelge toetuse

DirtRider
28-03-12, 18:30
Kahekordne post: segi:

r.dziadusz
11-04-12, 17:47
Toetuse teema oli arutatud PM

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1