מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: עשית Mcached כמטמון

meto
10-02-11, 20:30
אני יודע שזה הוצע כבר אבל אני רוצה להקפיץ את הרעיון. בשבילי זה בהחלט "חייב להיות" עבור תכונה כזאת בפורומים גדולים. ניסיתי לשכתב vBET להשתמש בו, אבל אחרי מבט מהיר על הקוד שלך ויתרתי. למה אתה לא להשתמש בתכנות אובייקט? זה הרבה יותר קל קוד ולשנות סקריפטים עם זה. אני מאמין שזה יהיה 5 דקות. עבודה לקוד אחר מנגנון במטמון כאשר יהיה בכיתה סטנדרטית.

kamilkurczak
10-02-11, 23:29
אנו עובדים כעת על אפשרות זו:)

vBET
26-02-11, 16:46
כשם כמיל כתב - אנחנו עובדים על זה:) ליתר דיוק אני עובד על זה ברגע זה ממש:) אנחנו רוצים תמיכה:
- Memcache
- APC
- Xcache
- Eaccelerator

אם זה ייכלל במהדורה הבאה אז בוודאות יהיה מסומן פונקציונליות BETA. זה לא החליטו עדיין זה יהיה במהדורה הבאה או בזו שאחריה. גם אם זה ייכלל במהדורה הבאה אנחנו עדיין לא החליט שזה יהיה נתמכות באופן מלא או רק עבור מטמון אורח ההתחלה.

במילים קצרות - אנו נותנים לך את הפונקציונליות הזו, עדיין לא בטוח שזה יהיה בהודעה הבאה:)

meto
26-02-11, 16:56
אם היה לך מעמד הגון אובייקט מטמון הוספת לאיחסון cacheing הבא יהיה שלום עוגה.

Marcin Kalak
27-02-13, 11:28
סליחה על איחור תשובה. פונקציונליות זו נוספה במהדורת 4.3.0.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations