Teljes verzió megtekintése: Tette Mcached a cache
Tudom, hogy ez a javaslat született már, de szeretném bump az ötlet. Számomra ez abszolút "kell" ilyen funkció a nagy fórumon. Megpróbáltam átírni vBET használni, de miután egy gyors pillantást a kódot adtam fel. Miért nem használja objektum programozást? Ez így sokkal könnyebb a kódot és módosítani szkripteket vele. Azt hiszem, hogy lenne 5 perc. feladata, hogy egy másik kód cache mechanizmus, ha lenne egy egységes osztály.
kamilkurczak
10-02-11, 23:29
Dolgozunk most ezt a lehetőséget:)
Ahogy Kamil írta - dolgozunk rajta:) Pontosabban dolgozom rajta ebben a pillanatban:) Szeretnénk támogatni:
- Memcache
- Apc
- Xcache
- Eaccelerator
Ha lesz is a következő kibocsátás, akkor végleg lesznek megjelölve BETA funkciót. Ez még nem döntöttem lesz a következő kiadásban, vagy az egyik után. Akkor is, ha lesz is a következő kibocsátás még mindig nem döntött lesz teljesen támogatott, vagy csak a vendégek cache a kezdet.
Röviden szó - adunk a funkcionalitás, még nem biztos, lesz a következő kiadásban:)
Ha lenne tisztességes cache objektum osztály hozzáadásával következő cacheing tárolók lesz béke a tortán.
Marcin Kalak
27-02-13, 11:28
Elnézést a kései válasz. Ez a funkció adunk kibocsátás 4.3.0.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):