مشاهده نسخه کامل : در حال حاضر انجام می شود Mcached به عنوان حافظه نهان
من می دانم که آن را در حال حاضر پیشنهاد شد ، اما من می خواهم این ایده را به ضربت. برای من کاملا "باید" را برای ویژگی هایی در انجمن های بزرگ. من سعی کردم به بازنویسی فعال تصدی به استفاده از آن ، اما پس از یک نگاه سریع در کد شما دادم. چرا شما به استفاده از برنامه نویسی شی؟ بسیار آسان تر به کد و تغییر اسکریپت ها با آن است. من معتقدم که این امر می تواند 5 دقیقه. کار به کد یکی دیگر از مکانیزم ذخیره هنگامی که آن را در یک کلاس استاندارد باشد.
kamilkurczak
10-02-11, 23:29
در حال حاضر ما در حال کار بر روی این گزینه :)
همان طور که کمیل نوشت : -- ما در حال کار بر روی آن :) دقیقا من کار بر روی آن در این لحظه :) ما می خواهیم برای حمایت از :
-- Memcache
-- APC
-- xcache
-- eaccelerator
اگر از آن خواهد شد در نسخه بعدی گنجانده شده پس از آن قطعی خواهد شد به عنوان قابلیت های بتا مشخص شده اند. این است که تصمیم گرفته نشده است آن را در نسخه بعدی و یا یکی از پس از آن می شود. همچنین اگر از آن خواهد شد در نسخه بعدی ما هنوز هم تصمیم گرفته نمی خواهد آن را به طور کامل پشتیبانی می شود و یا فقط برای کش مهمان برای آغاز.
به عبارت کوتاه -- ما به شما این قابلیت می دهد ، هنوز هم مطمئن نیستید آن را در نسخه بعدی :)
اگر شما تا به حال کلاس شی کش مناسب و معقول اضافه کردن بعدی cacheing انبارها خواهد بود صلح از کیک.
Marcin Kalak
27-02-13, 11:28
متاسفم برای اواخر پاسخ. در انتشار 4.3.0 این قابلیت اضافه شده است.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):