צפה בגרסא המלאה: משתמשים פרסום בשפות שונות
Simon Lloyd
30-09-10, 20:03
היי אתה יכול לספר לי, אם לומר את הודעות המשתמש ב ההולנדית לאחר צפייה בפורום בהולנדית כשאני רואה את ההודעה זה יהיה באנגלית?
כמו כן איך השימוש באתר הרבה יותר או טבלאות מסד נתונים יש?
האם יש עומס נוסף על השרת?
האם SEO בטוח?
כל התרגומים ניתן אוטומטית, כלומר כל ספרדית תמיד לראות את זה כל ספרדית רוסית תמיד לראות את זה ברוסית ********** וכו '?
בברכה,
סיימון
היי, vBET יכול לזהות שפה מסר (להגדרה). אז אם משתמש כותב הודעה HIE בכל שפה נתמכת, אז vBET יזהה את השפה שלו (באמצעות גוגל), ואז באופן אוטומטי אטום אותו קודי הפורום המתאים.
vBET יוצרת שולחנות מטמון חדש, אבל לא עשה שום שינויים בטבלאות קהילות הילידים.
כמובן יהיה עומס נוסף - זה לא תורגם באורח פלא;) ובכל זאת לטעון הנוסף יהיה רק עבור דפים מתורגמים - עבור דפים רגילים vBET רק דגלים מודעות.
זה SEO בטוח. vBET תומך תרגומים URL. אז אם יש לך vB3 ו vBSEO, או vB4 (עם vBSEO או באמצעות vB4 כתובות ידידותית), ואז כתובות האתרים שלך יתורגמו:)
תרגום שלם היא אוטומטית:)
Simon Lloyd
01-10-10, 14:08
בדיקה: שמי סיימון, אני לא טיפשה:)
Simon Lloyd
01-10-10, 14:14
אני מניח אז im לשאול האם אפשר לפעול ללא דגלי בראש או בחירת השפה הנפתחת?
אני רוצה המבקרים באתר שלי באופן אוטומטי לראות את האתר בשפה שלהם (בהנחה בדפדפנים שלהם מוגדרים תקן של ארצם) בלי צורך ללחוץ על כפתור או משהו כמו אני לא רוצה לקבל את דגלי או הנפתחת אבל בהודעה שימושי, יש לי גם קוד BB מותאמים אישית thats מנותח דרך קובץ php נפרדים באמצעות RegEx זו תהיה בעיה?
Simon Lloyd
01-10-10, 14:15
מבחן 2: שמי סיימון, אני לא טיפשה! לערוך למבחן בלשון כפולהאהבתי את המבחן הזה:)
Simon Lloyd
02-10-10, 09:09
בעוד אני אוהב mod (גם המבחנים נעשה ive) אני חושש את זמן התגובה תמיכה הוא עני מאוד, שלחתי אתמול בשעה 02:14 (GMT) ועדיין אין תגובה 19 שעות מאוחר יותר!
זה לא נותן לי ביטחון לרכוש.
Simon Lloyd
02-10-10, 20:09
קדימה חבר 'ה 30hrs מאז בתגובה, אתה רוצה למכור את החומר הזה או לא?
Simon Lloyd
02-10-10, 22:40
אני מניח אז im לשאול האם אפשר לפעול ללא דגלי בראש או בחירת השפה הנפתחת?
אני רוצה המבקרים באתר שלי באופן אוטומטי לראות את האתר בשפה שלהם (בהנחה בדפדפנים שלהם מוגדרים תקן של ארצם) בלי צורך ללחוץ על כפתור או משהו כמו אני לא רוצה לקבל את דגלי או הנפתחת אבל בהודעה שימושי, יש לי גם קוד BB מותאמים אישית thats מנותח דרך קובץ php נפרדים באמצעות RegEx זו תהיה בעיה? בפעם האחרונה לבקש אז אני רגיל טרח לקנות את זה אבל פשוט להתקין google מפתחים גרסה jQuery פשוט לתרגם את הדפים!
אנא השב querie שלי מעל הבאה אם זה אפשרי:
יש לי vBSEO ואת מפת האתר vBSEO האם יש משהו נוסף שאני צריך לעשות לאחר רכישת הזה mod (בהתחשב בעובדה שאני אי פעם לקבל תגובה כאן) כדי להפוך את הכל עובד בטוח?
שלום. שים לב כי השירות שלנו הוא לא 24 / 7. ב ימי עבודה אנו היומיום. בסופי שבוע בדרך כלל מדי, עדיין זה יכול להיות לא כל כך קרובות. כמו כן יש לנו לקוחות מכל העולם, כך זמן התגובה לפעמים מושפעת הפרש הזמן (בדרך כלל אנחנו ישנים בלילה;)).
סליחה על תגובה מאוחרת זו. לידיעתך, כמיל (בחור הצוות שלנו) רק חזר מחופשה, ולכן מאז יום שני נוכל לחזור זמן התגובה טוב יותר:)
גם במקרה זה - אני פשוט מתגעגע השאלה שלך, כי זה היה fallowed על ידי הודעה הבדיקה. כשהגעתי לכאן ראיתי רק מבחן ולא לשים לב על הודעה לפני זה (גם היה לשלוח דקה אחרי דקה). סליחה - זה היה טעות שלי. אפילו עכשיו אני מבולבל מה זה בערך חזר לתחילת השיחה הזאת כדי לגלות מדוע אתה כותב על כ -30 שעות, כאשר הייתי כאן אתמול ולא היה שום דבר מכוון אלי. עכשיו אני יודע שאין מה שמתי לב - אני מתגעגע הודעה להטעות שלך על ידי fallowing הודעה הבדיקה. עוד פעם אחת בבקשה לקבל את התנצלותי.
לענות על השאלה אתה יכול להשבית לחלוטין דגלים להגדיר אפשרות לכוון את המשתמשים באופן אוטומטי לשפות שלהם מבסס על הגדרות הדפדפן שלהם (vBET משתמש כותרות לשלוח באמצעות הדפדפן בשביל זה). ובכל זאת זה לא מומלץ:
1. כברירת מחדל Google לא לראות דפים נוספים שלך. זה יהיה אם תוסיף אותם לתוך מפת האתר. אם לא יעשה זאת, אז הדפים האלה לא יהיו צמודות, אז אתה לא תקבל תנועה נוספת ממקומות חדשים - אנשים פשוט לא יגלה על זה
2. משתמשים יכולים לבוא לא במחשבים שלהם. כלומר אם מישהו מפולין, אבל ילך הפורום מבית הקפה כמה האינטרנט באנגליה, אז הדפדפן יגיד vBET כי השפה צריכה להיות באנגלית. לפי דגלים השבתת אתה לא ייתן סיכוי למשתמש לשנות את השפה.
קודי אישית לא צריכה להיות בעיה אם אלה הם קודי באמת. כבר היה לנו בעיה עם mod אחד אשר היה בשימוש שלהם "קודי", אבל הבעיה היתה, כי הם באמת לא להשתמש BBCode - רק טקסט שבו הם עצמם מנותח. שים לב BBCode הוא לא רק טקסט [] מנותח על ידי ביטוי רגולרי. BBCode הינו סימן מיוחד אשר רשום מנוע vBulletin והוא מנותח על ידי מנוע vBulletin (אתה צריך תוסף מתאים על ווים). אם אינך משתמש זה ככה, אז אתה באמת לא צריך BBCode, רק סימן מיוחד מוכר על ידי הקוד שלכם. במקרה כזה אתה יכול לקבל את הבעיה. כי במקרה כזה אין זה BBCode, כך שזה לא יהיה מנותח באמצעות vBulletin וכאשר lang BBCode יהיה מנותח, הוא יקבל לתרגם טקסט עם סימנים מיוחדים שלך שאינם קודי הפורום גם אם הם בתוך [] (כי vBulletin didn ' לא מכיר את זה כל כך פשוט לעזוב את זה) - כך בטקסט הזה יהיה לשלוח לתרגם, ו-Google יכול לשבור הסימנים המיוחדים שלכם (כלומר, על ידי הצבת רווח לפני סגירה]).
בפעם האחרונה לבקש אז אני רגיל טרח לקנות את זה אבל פשוט להתקין google מפתחים גרסה jQuery פשוט לתרגם את הדפים!
אנא השב querie שלי מעל הבאה אם זה אפשרי:
יש לי vBSEO ואת מפת האתר vBSEO האם יש משהו נוסף שאני צריך לעשות לאחר רכישת הזה mod (בהתחשב בעובדה שאני אי פעם לקבל תגובה כאן) כדי להפוך את הכל עובד בטוח?
רק עניתי על השאלה שלך כשכתבת את זה:)
אודות vBSEO - כן אתה צריך לשלב. היא מתוארת היטב בקובץ readme. שילוב זה נדרש כדי להיות מסוגל לתרגם את כתובות האתרים שלך:)
ניתן גם לשלב עם יוצר Sitemap, יש כתובות על דפים מתורגמים כלול מפת האתר. זה אינו הכרחי (אם יש לך דגלים, גוגל ימצא דפים אלה בכל מקרה, עדיין זה יכול לקחת יותר זמן במקרה כזה).
Simon Lloyd
02-10-10, 22:55
תודה על משיב ומסביר, אתה תהיה שחרור גירסה מעודכנת בקרוב מטפלת vBSEO & מפת באופן אוטומטי?
אם אני צריך להראות כדי לקבל את דגלי לאינדקס Google אני יכול עדיין לשנות שפה אוטומטי?
עבור BBCode מותאמים אישית שלי, יש לי להוסיף קבצי PHP תחת BBCode קוד לגרסה שלי יחד עם קובץ נוסף בקוד להביט אחורה על זה עדיין שומר את התגיות <pre> וכו '... הנה חוט מדגם שינוי קוד VBA הדפסה עם הדף הנבחר אתה חושב שיהיו בעיות באמצעות vbet באתר שלי?
אנחנו לא תשחרר גרסה vBET אשר עוגות אכפת vBSEO ואינטגרציה מפת באופן אוטומטי. זה לא אפשרי, כי אופנות אלה לא מאפשר את זה (אין לי שום ווים). לכן השילוב דורש שינוי קוד פשוט - זה מתואר היטב בקובץ readme ברמה למצוא, להחליף - כך enought לדעת איך להשתמש עורך טקסט בו עשה את זה.
אתה לא חייב דגלים עבור google אם לשלב עם מחולל מפת האתר. ובכל זאת אנחנו עצות יש דגלים כלל (שתואר כבר למה). אפשרויות לניהול דגלים עבור הפניית מופרדים. אז אתה יכול לקבל אותו sonfiguration כל קבוצה שאתה רוצה. זה menas כי אתה יכול לקבל דגלים ניתוב אוטומטי בהתאם להגדרות broswer שפה:)
אם יש סימן מיוחד שלך (כפי שכתבתי, לפי קודי vBulletin ארכיטקטורה רשומים וו vBulletin מיוחד, או גם על ידי Admin CP - ואני עדיין לא בטוח עושים את זה ככה) משמש רק בתוך bbocde CODE ואז אני רואה אין בעיה - התוכן של הקוד, PHP ו-HTML bbodes לא מתורגמים:) vBET עושה את זה בכוונה - אין טעם לתרגם את הקוד וזה היה רק לשבור את התוכן של קודי אלה.
Simon Lloyd
02-10-10, 23:27
אוקי שאלה אחרונה, אם אני לרכוש זה שובר BBCode מותאמים אישית שלי (שהיא אחת התכונות ביותר באתר שלי) אני יכול להסיר ולקבל החזר כספי בתוך 10 ימים נניח?
כרגע יש לי Google Translate (המהווה את ליבה של mod שלך) המתרגמת כל דבר (למעט בפייסבוק) כולל קוד BBCode, אם mod שלך עובד כמתוכנן ללא תרגום BBCode אני אשמח לשמור עליו.
אם נראה כי מתרגם vBET תוכן BBCode של CODE בפורום שלך זה ייחשב באגים נפעל לתקן אותה. אנחנו לא נותנים החזר בגלל באגים, אנחנו פשוט לתקן את זה:)
אז אם זה כמו שאתה מתאר ולסמן מיוחד שלך משמש רק בתוך BBCode של CODE אז אתה יכול להירגע להיות רגוע בקשר לזה. אתה יכול לכתוב כמה הודעות בדיקה בפורום שלנו, כך תוכלו לראות את התוכן של BBCode CODE לא תורגם על ידי vBET (וטקסט סביב זה). ראו כאן:
This is inside code bbcode and will not be translated if you click any flag. Because of that no text inside of brackets will be changed
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):