PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Nem fordítás, csak nem angolul?

widotcom
04-06-10, 16:35
Remekül fordítás angol mást ... Azonban, ha navigálni a / forum / es /**********, majd postai úton spanyol, akkor nem konvertálja a poszt vissza angol (vagy más nyelven).

Én meg:

Mutasd eredeti szöveg a felhasználó: Beküldte Javascript

és megpróbálta a másik lehetőség, de egyik sem mûködik. Biztos vagyok benne, hogy valami hülye csinálok ....

Továbbá, én nem láttam lefordítva URL-t, de biztos vagyok rendben, hogy most. (A vBSEO)

kamilkurczak
04-06-10, 22:16
hello,

Először (kb. a második kérdés) - Linkek, melyek fordították, meg kell változtatnia két fájlt:
1. FORUM_ROOT / includes / functions_vbseo_createurl.php
2. FORUM_ROOT / includes / functions_vbseo_url.php
A teljes utasítás van a do-nem-upload mappát (readme) - része a vBSEO integráció (Integráció más modok)

Most a fő kérdés (fordítás): go to-> admincp-> vBET-> google
Azt javaslom, beállítja a bizalom google Ha bizalmat érdemel a Google nyelvfelismerés
Beállíthatjuk, hogy a megbízhatósági szinten - azt javaslom, hogy hozzanak 0,1 (10%) a Google nyelvfelismerés Bizalom
Alapértelmezés szerint, ha az 0,1 -, így ha a Google legalább 10%-biztos az üzenet nyelvét, akkor vBET jelöli új üzenet lang bbcode automatikusan. Ha a Google nem biztos elég - üzenetet változatlan marad, és az admin frissítheti kézzel, ha ez szükséges.

szükséges, manuálisan kell szerkeszteni a meglévő hozzászólás. Meg kell tenni a jelenlegi szöveget [lang =] címkékkel.
Minden itt leírt:

widotcom
05-06-10, 00:03
A fordítás kérdése: értem, ha akarom írhasson a spanyol, én is minden nyelven, beleértve az alapértelmezett, de meg kell tenni a [lang = es] BBCode körüli hozzászólásomat, akkor, igaz? És akkor a rendszer automatikusan lefordítja, hogy bármilyen nyelvet (ha már hozzá a lang BBCode)?

ETA: Kihagyott egy lépéssel a vbSEO utasítások ... is működik már .. KÖSZÖNJÜK ******

Egy kis dolog, és meg vagyok kíváncsi, ha ez rendben van .. nézett egy szál most .. Cím:

Realmente bueno nueva característica .

Az URL tartalmazza az ékezetes i ... az, hogy rendben van a google, stb?

realmente-bueno-nueva-caracter%C3%ADstica-628861/

kamilkurczak
07-06-10, 15:25
hello,

ez nem ok (karaktermagassággal% C3% ADstica)

Pleae győződjön meg róla, hogy készül az összes szükséges konfiguráció vBulletin (és vBSEO ha) leírt readme.html a telepítő csomag. Ha nem, akkor lehet kérdéseket néhány nyelven karaktert.

fordítási probléma: Ha a "Trust Google, ha az eredmény bizalmat érdemel" új hozzászólás automatikusan létrehozni lang bbcode, de meg kell csomagot a régi hozzászólás ebben a címkét.
Ha írsz, fórum anyanyelvű ez a szöveg nem lesz csomagolva tag.

kamilkurczak
10-06-10, 09:35
oh, sajnálom ..

Ez nem kérdés. Próbáld ki, hogy ellenőrizze ezt a linket egy másik böngésző (Opera, Firefox),
le kell fordítani helyesen.
Ez a böngésző kérdés. Google feltérképezi ezt a linket helyesen (a levél).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1