КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Ці не перакладаючы з нічога, акрамя ангельскага?

widotcom
04-06-10, 16:35
Выдатна працуе перакладу ангельскага на што-небудзь яшчэ ... Аднак, калі я перайдзіце да / форум / эс /********** а затым паведамленне на іспанскай мове, ён не канвертуе паведамленне назад на англійскую (або любы іншы мову).

Я устанавіў:

Паказаць арыгінальны тэкст для карыстальніка: Дадаў Javascript

а таксама спрабавалі і іншыя варыянты, але ні адзін, здаецца, працуюць. Я ўпэўнены, што гэта што-то па-дурному, што я раблю ....

Акрамя таго, я не бачу перакладзены URL-адрасоў, але я ў парадку з гэтым на дадзены момант. (З выкарыстаннем vBSEO)

kamilkurczak
04-06-10, 22:16
прывітанне,

Па-першае (каля вашага другога пытання) - спасылкі, якія былі пераведзеныя, вам неабходна змяніць два файла:
1. FORUM_ROOT / уваходзіць / functions_vbseo_createurl.php
2. FORUM_ROOT / уваходзіць / functions_vbseo_url.php
поўнае навучанне ў вас у рабіць-не-загрузіць папкі (ридми) - Частка інтэграцыі vBSEO (Інтэграцыя з іншымі модамі)

Зараз аб галоўным пытанні (пераклад): перайсці да-> AdminCP-> vBET-> Google
Я прапаную наладу даверу Google Калі годным даверу ў вызначэнне мовы Google
Вы можаце ўсталяваць ўзровень даверу - Я прапаную ўсталяваць 0,1 (10%) у Detection даверу Мова Google
Па змаўчанні, калі ён складае 0,1 - так што, калі Google не менш за 10% упэўненыя ў паведамленні мову то vBET стане новае паведамленне, мова BBCode аўтаматычна. Калі Google не будзе дастаткова ўпэўнены - Паведамленне застаецца як ёсць і адміністратар можа абнавіць яе ўручную, калі гэта неабходна.

патрабуецца, вам давядзецца ўручную рэдагаваць існуючыя пасады. Вы павінны змясціць існуючы тэкст у [мова =] тэгі.
усё апісана тут:

widotcom
05-06-10, 00:03
Пераводзячы пытанне: Я разумею, калі я хачу, каб пісаць у іспанскай, я магу быць на любой мове, у тым ліку па змаўчанні, але павінны пакласці [мова = ES] BBCODE вакол маёй пасады, то, дакладна? І тады сістэма будзе аўтаматычна перакладаць на любы мова (адзін раз я дадаю мову BBCODE)?

ETA: Прапушчаныя адзін крок па даручэнні vbSEO ... усё гэта працуе ў цяперашні час .. ДЗЯКУЙ ******

Адна невялікая рэч, і я цікава, калі гэта нармальна .. гледзячы на нітку зараз .. Назва гэта:

Realmente bueno nueva característica .

URL ўключае ў сябе акцэнтаваныя я ... з'яўляецца тое, што добра ў Google і г.д.?

realmente-bueno-nueva-caracter%C3%ADstica-628861/

kamilkurczak
07-06-10, 15:25
прывітанне,

гэта не нармальна (Caracter% C3% ADstica)

Pleae пераканайцеся, што вы зрабілі ўсе неабходныя налады толькі аўтар (і vBSEO калі ў вас ёсць), апісаных у readme.html ў ўсталявальны пакет. Калі вы не то вы можаце мець праблемы з некаторымі мовамі знакаў.

пераводзячы праблему: калі вы ўсталюеце "Траст Google, калі вынік з'яўляецца годным даверу" новых паведамленняў будзе аўтаматычна пераведзены ў мову-кодаў, але вы павінны сабраць старыя паведамленні ў гэтым тэгу.
Калі вы пішаце ў форум роднай мове гэты тэкст не будзе запакаваная ў тэгу.

kamilkurczak
10-06-10, 09:35
о, я прашу прабачэння ..

Гэта не праблема. Паспрабуйце праверыць спасылку ў іншым браўзэры (Opera, Firefox),
павінны быць перакладзены правільна.
Гэта браўзэр пытанні. Google скануе гэтую спасылку, правільна (з літарай).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1