PDA

Teljes verzió megtekintése: Elutasított Set Fórum Nyelv - Minden fórum vagy meghatározott

contemptx
20-04-10, 20:18
Én az én fórumok és im biztos sok mások ott konkrét nemzetközi Fórumok al kategóriában szereti a spanyol, német stb.

Ahogy fórumok fő nyelve az angol, amikor látom ezeket a szakaszokat, és kattintson lefordítani angolra, semmi sem történik, mint a szkript feltételezi, hogy kéne visszaállítani a a fórumok alapértelmezett nyelv és a szöveg jelenik meg az angol már?

Ezért lenne jó, hogy van egy lehetőség, ahol minden fórumon van beállítva az alapértelmezett nyelv, kivéve, ha meghatározott, és azt a lehetőséget, hogy hozzanak, amelyek fórum szakaszok használatát, milyen nyelven, így lefordítani e szakaszok a anyanyelvén.

Tudom magamnak, hogy ez is segít moderatoring a nem angol nyelvű fórumok.

vBET
21-04-10, 02:02
Kérjük, erősítse meg az, amit gondolsz. További konfigurációs fórum, ahol meg lehet mondani, hogy nincs egy alapértelmezett nyelv a fórumon, de bizonyos részek egy nyelven és néhány különböző. Mutatva fórumok ids minden nyelven. Ez helyes?

contemptx
21-04-10, 10:26
Igen társ, hogy helyes így például:

Fórum
-Hírek, Közlemények (használja az alapértelmezett nyelv beállítása pl. angol)
-Általános társalgó (használja az alapértelmezett nyelv beállítása pl. angol)

International Discussion
-Spanyol (set spanyol alapértelmezett nyelv)
Német (set német alapértelmezett nyelv)
-Francia (set francia alapértelmezett nyelv)

Ez egészül ki, mint egy beállítást a fórum kategória, mint a beállítást úgy, hogy vagy az alapértelmezett nyelvi beállítás, vagy válassza ki a nyelvet a legördülő listából.

vBET
22-04-10, 14:45
OK - így tudjuk, mire van szükség.

Látom kérdés - fordítása elrendezés (lehetőségek, kommunikál stb.) Pontosabban - ha valaki megy részt Spanisch, akkor vBET majd fenyegetést mindent, mint a spanyol. A probléma akkor kezdődik, amikor valaki angol grafikus és megy a spanyol részt. Akkor GUI az angol, az üzenetek spanyol és fordítás sikertelen lesz a GUI.

Kérjük, vegye figyelembe - Én nem igazán működik fórum, mint jellemző, így talán hiányzik valami. Meg tudná mondani nekem, hogy vBulletin automatikusan mondatok a spanyol, ha valaki a spanyol al-fórum, és amikor visszatér, hogy néhány angol részt, akkor GUI automatikusan megy az angol?
Csak csoda, hogy már benne vagy mi kell kezelni valamilyen módon.

A legegyszerűbb megoldás, ha csak a jelet az összes üzenet azoktól Alfórumok a lang bbocode és nincs változás lenne szükség vBET. Ahogy én látom nem a kívánt módon. Azt akarod, hogy fórumot nyelvi értéke változik a különböző al-fórumokat. Ez trükkös lehet;) látom még kérdések:
- Megjelenítve főoldalon (ha menet címek minden nyelven látható és a nem langtitle bbcode, amely lehetővé tenné annak megállapítását, hogy az átalakításra szükség van)
- RSS csatorna

Én is ezt szem előtt, és hagyjuk, hogy növekszik. Azt is trükkös, de használható sok más fórum. Felhívjuk figyelmét, hogy jelen pillanatban ez nem prioritás. Valószínűleg azt fogja gondolni, hogy intenzívebben, amikor integrálni vBET a vBulletin mondatok rendszer - ez megoldani, legalább első kérdés.

vBET
23-09-11, 12:19
Ez valóban ugyanezt a kérést, mint itt:

Van más megoldás, amely tartalmazza ezt szüksége - ez az, amiért itt javasolt visszautasította. Kérjük, olvassa el itt: A részleteket, hogy hogyan lesz megoldható. Röviden szó - az egész fórum egy alapértelmezett nyelv, és a robot jelzi majd az összes régi üzenet a nyelv automatikus észlelése. Így fórumokon, amely szakaszok különböző nyelven képes lesz használni vBET - minden üzenet le lesz fordítva is és a felhasználók képesek lesznek írni bármilyen nyelven bárhol.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1