مشاهده نسخه کامل : رد مجموعه انجمن زبان -- همه انجمن ها و یا مشخص
من در انجمن من و IM مطمئن شوید تعداد زیادی از دیگران در خاص وجود دارد بحث و تبادل نظر بین المللی را با دسته بندی زیر با امثال اسپانیایی ، آلمانی و غیره.
همانطور که زبان من انجمن ها اصلی به زبان انگلیسی است ، زمانی که این بخشها به نظر من و کلیک کنید تا ترجمه به انگلیسی ، هیچ چیز اتفاق می افتد به عنوان اسکریپت فرض آن را باید فقط در برگرداندن انجمن های تخصصی زبان پیش فرض و متن نمایش داده خواهد شد به انگلیسی در حال حاضر؟
بنابراین این امر می تواند گزینه ای که در آن تمام انجمنها به زبان پیش فرض خود را مگر اینکه مشخص شده و گزینه ای را برای که بخش های انجمن از چه زبانی استفاده می آن ، بنابراین شما می توانید آن بخش را به زبان مادری خود را ترجمه.
من برای خودم می دانم که این نیز با moderatoring انجمن تخصصی ایران غیر انگلیسی کمک کند.
لطفا تایید است آنچه شما. تنظیمات انجمن های اضافی که در آن شما می توانید که در آن هیچ یک زبان پیش گزیده در فروم وجود دارد اما برخی از بخش ها را در یک زبان هستند و برخی مختلف. با اشاره شناسه انجمن ها برای هر زبان. آیا این درست است؟
بله همسر که درست است بنابراین برای مثال :
انجمن
اخبار و اطلاعیه ها (استفاده از زبان پیش فرض را به عنوان مثال انگلیسی)
متفرقه (استفاده از زبان پیش فرض را به عنوان مثال انگلیسی)
بحث و بین المللی
اسپانیایی (مجموعه ای از زبان اسپانیایی به طور پیش فرض)
آلمانی (مجموعه زبان آلمانی به طور پیش فرض)
و فرانسه (مجموعه زبان فرانسه به طور پیش فرض)
و این ممکن است به عنوان یک محیط در درون بخش انجمن اضافه شده به عنوان یک محیط برای استفاده از هر دو به طور پیش فرض تنظیم زبان و یا زبان از کشویی لیست انتخاب کنید.
OK -- بنابراین ما می دانیم آنچه مورد نیاز است.
من می بینم مساله -- ترجمه از طرح (گزینه ها ، ارتباط و غیره). بطور دقیقتر -- وقتی کسی به بخشی در Spanisch ، و سپس فعال تصدی خواهد همه چیز را تهدید که به زبان اسپانیایی. این مسئله شروع می شود از زمانی که کسی به انگلیسی رابط کاربری گرافیکی است و می رود به بخشی اسپانیایی. سپس رابط کاربری گرافیکی به زبان انگلیسی ، پیام به اسپانیایی و ترجمه برای GUI شکست.
لطفا توجه داشته باشید -- من واقعا در حال اجرا تالار با چنین مشخصه ، بنابراین شاید از دست بدهم چیزی. آیا می توانید به من بگویید که اصلی به طور خودکار سوئیچ عبارات به اسپانیائی وقتی کسی می آید به اسپانیایی زیر انجمن ، و زمانی که او خواهد رفت به چند قسمت انگلیسی و سپس رابط کاربری گرافیکی به طور خودکار به انگلیسی؟
من فقط تعجب است در حال حاضر شامل و یا ما باید آن را برخی از راه دسته.
ساده ترین راه این امر می تواند همه پیام ها از آن گزینههای توسط لانگ bbocode شده علامت گذاری بدون هیچ تغییری در فعال تصدی مورد نیاز خواهد بود. همانطور که من درک می کنم این راه را به شما آن را می خواهم نمی باشد. شما می خواهید انجمن ارزش زبان در حال تغییر بخشها مختلف. این می تواند مشکل باشد) همچنین نگاه کنید به مسائل با :
-- در حال نمایش صفحه اصلی (وقتی عنوان موضوع در همه زبانها قابل مشاهده هستند و کسانی که ندارند BBCode در langtitle که اجازه می دهد برای تعیین این که ترجمه نیاز است)
-- کانال RSS
من آن را در ذهن داشته باشند و اجازه دهید آن را رشد. این را می توان روی حیله و تزویر ، اما برای انجمنها بسیاری نیز قابل استفاده است. لطفا توجه داشته باشید که در این لحظه هیچ اولویت بالا. احتمالا ما در مورد آن فکر می کنم به شدت فعال تصدی ادغام ما با عبارات اصلی سیستم -- این می تواند حداقل مسئله اول را حل کند.
این واقعا درخواست همان اینجا :
ما راه حل دیگری است که این نیاز را پوشش می دهد -- این است که به همین دلیل پیشنهاد اینجا رد شود. لطفا اینجا را ببینید : برای جزئیات بیشتر به چگونه حل خواهد شد. به عبارت کوتاه -- انجمن کل یک زبان پیش گزیده ، و ربات ما تمام پیامهای قدیمی با استفاده از تشخیص خودکار زبان خوانده شده را علامت. به این ترتیب انجمن ها که دارای بخش زبان های مختلف خواهد شد قادر به استفاده از فعال تصدی ها -- همه پیام ها خواهد شد به خوبی ترجمه شود و کاربران قادر خواهند بود در هر زبان در هر مکان نوشتن.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):