PDA

Επιστροφή στο Forum: Solved Προσθέτω ένα νέο θέμα ή απαντάτε σε ένα νήμα ή να διαγράψω ένα δημοσίευμα που μου ανακατευθύνει σε μια κενή σελίδα ...

dsav90
11-08-10, 04:32
όταν προσθέτω ένα νέο θέμα ή απαντάτε σε ένα νήμα ή να διαγράψω ένα δημοσίευμα που μου ανακατευθύνει σε μια κενή σελίδα ... (Internet Explorer δεν μπορεί να εμφανίσει την ιστοσελίδα) Οποιεσδήποτε ιδέες ...

εδώ είναι. htaccess μου

# Σχόλιο την ακόλουθη γραμμή (προσθήκη «#» στην αρχή)
# Για να απενεργοποιήσετε λειτουργίες mod_rewrite.
# Σημείωση: θα πρέπει ακόμα να απενεργοποιήσετε το hack στο
# Τον πίνακα ελέγχου vBSEO να σταματήσει url ξαναγράφει.
Στις RewriteEngine

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..; Txt) (\\ gz)); $ vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

# VBET Αρχίστε

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php; vbet_lang = $ 1 & ανακατεύθυνση = / forum / [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php; vbet_lang = $ 1 & ανακατεύθυνση = / forum / $ 2 [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((αρχείο /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | εικόνες) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

# VBET End

# VBSEO
# Ορισμένοι διακομιστές απαιτεί η οδηγία RewriteBase να
# Ενεργοποιημένη (αφαίρεση «#» στην αρχή για να ενεργοποιήσετε)
# Σημείωση: όταν ενεργοποιηθεί, θα πρέπει να συμπεριλάβετε τη διαδρομή
# Για να ρίζα φάκελο σας vB (δηλαδή RewriteBase / forums /)
# RewriteBase /

% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ ((αρχείο /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | εικόνες) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

vBET
11-08-10, 18:42
Πρώτη παρακαλώ ενημερώστε την τελευταία έκδοση (δεν είναι vBET 3.3.5, αλλά θα γίνει άλλη έκδοση σήμερα / tommorow με μικρές διορθώσεις σφαλμάτων, ώστε δεν είναι επείγον, τότε παρακαλούμε να περιμένετε για 3.3.6 nad ενημέρωση τότε) και επιβεβαιώστε δεν συμβαίνει ακόμα - Αν ναι τότε Kamil θα σας ρωτήσω για περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί δεν είμαστε σε θέση να το αναπαραγάγει στο φόρουμ μας (αν μπορείτε να παρακαλούμε να σημειώσετε μας πώς να το κάνουμε αυτό ακριβώς).

Μπορείτε επίσης να dissable vBET για μια στιγμή και να ελέγξει το θέμα δεν υπάρχει ακόμη για να βεβαιωθείτε ότι έχει σχέση με vBET. Αν το θέμα θα εξακολουθούν να υπάρχουν με ειδικές ανάγκες vBET, τότε isse είναι κάπου αλλού - μπορείτε να το ελέγξετε από την προσωρινή άλλα dissabling mods ένα προς ένα και να δούμε πότε το θέμα εξαφανιστεί.

Htaccess σας φαίνεται OK.

dsav90
13-08-10, 19:32
Η ενημέρωση δεν το φτιάξω .. I VBET άτομα με ειδικές ανάγκες και το πρόβλημα ήταν ακόμα εκεί .. Φαίνεται να είναι η chages ότι η VBET οδηγίες λένε να κάνει με τα αρχεία vBSEO. Τους undid και το πρόβλημα πήγε μακριά .. Απ τους έκανε και ήρθε πίσω .. Με ή χωρίς τους VBET ενεργοποιημένη .. Είμαι με τη χρήση vBSEO 3.5.1 PL1

vBET
14-08-10, 12:13
Εντάξει έτσι - αυτό είναι πολύ σημαντικές πληροφορίες για μας - που δοκιμάσαμε vBET σε vBSEO 3.5.1 δεν vBSEO 3.5.1 PL 1. Kamil θα γίνουν οι δοκιμές για να δούμε είμαστε σε θέση να αναπαραγάγετε το ζήτημα. Αν ναι, θα το λύσουμε και να σας δώσει γρήγορη λύση, πριν από νέα έκδοση θα έρθει. Σε περίπτωση που δεν θα σας ζητήσει την πρόσβαση σε φόρουμ σας να είναι σε θέση να ελέγχουν και να λύσει το εκεί.

dsav90
14-08-10, 22:22
Εντάξει .. επιτρέψτε μου να ξέρω ...

Έχω αναιρεθούν οι αλλαγές στα αρχεία vBSEO και τα πάντα φαίνεται να λειτουργεί πρόστιμο **********

vBET
14-08-10, 23:00
Είναι εργασίας, αλλά όχι τα πάντα - οι σύνδεσμοι δεν έχουν μεταφραστεί αυτή τη στιγμή. Αυτές οι αλλαγές ένταξη απαιτείται να μεταφράζουν συνδέσεις. Όπως έγραψα - εμείς θα το ελέγξει και να λύσει έτσι θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του vBET:)

dsav90
15-08-10, 00:17
Φανταστικό ... Σας ευχαριστώ .. Εσείς έχετε μεγάλη υποστήριξη:!)

Taurus
17-08-10, 04:19
Δεδομένου ότι η αναβάθμιση σε 3.3.6 έχω κρατήσει για να πάρει αυτές τις ίδιες λευκές σελίδες. Συμβαίνει τυχαία. Ωστόσο, όταν απενεργοποιήσετε VBET αυτό δεν συμβαίνει καθόλου. Παρακαλείστε να ενημερώσετε!

kamilkurczak
17-08-10, 10:12
Το έλεγξα με vBSEO 3.5.1 έκδοση PL1 του φόρουμ για το τεστ μας και εγώ αναπαράγει το λοξοτομεί. Θα γράψω γι 'αυτό να Michał.

kamilkurczak
18-08-10, 10:09
Γεια σας,

Τώρα κύριο φόρουμ μας εργάζεται πάνω σε αυτό το τελευταίο vBSEO 3.5.1 PL1. Λοξοτομώ το εύρημα αυτό το θέμα, γι 'αυτό παρακαλώ:
1. μπορείτε να αναπαράγετε το στο κύριο φόρουμ μας; Παρακαλούμε προσπαθήστε να βρείτε αυτό το ζήτημα σε αυτό το forum και επικόλληση εδώ τα αποτελέσματα.
2. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό το θέμα παρακαλώ PM να μου το φόρουμ admincp σας, FTP και vBSEO λεπτομέρειες cp και θα βρω αυτό το θέμα και να το διορθώσουμε στο φόρουμ σας.

Χάρη.

kamilkurczak
20-08-10, 19:35
παρακαλώ, να διαβάσετε ακριβώς ένα προηγούμενο post και να απαντήσετε εδώ. Είναι αναγκαίο.

vBET
22-08-10, 22:37
Δεδομένου ότι η αναβάθμιση σε 3.3.6 έχω κρατήσει για να πάρει αυτές τις ίδιες λευκές σελίδες. Συμβαίνει τυχαία. Ωστόσο, όταν απενεργοποιήσετε VBET αυτό δεν συμβαίνει καθόλου. Παρακαλείστε να ενημερώσετε!

Είμαι στο φόρουμ σας και δεν είμαι σε θέση να αναπαραγάγετε το ζήτημα. Παρακαλείσθε να ενημερώσετε δεν συμβαίνει ακόμα. Επίσης - σύμφωνα με τα κούτσουρα που να μου PM φαινόταν σαν να είχε ενημερωθεί το αρχείο των προϊόντων, αλλά vBulletin αρχεία php ήταν παλιά (υφιστάμενη λειτουργία δεν ήταν ορατό). Θα μπορούσε να είναι ο διακομιστής θέμα cache (δεν vBET cache) - όπου οι νέες αρχεία δεν ήταν ορατό και server ήταν εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα παλιά αρχεία. Έτσι ώστε θα μπορούσε να είναι ο λόγος.

Λίγο: δεν μπορώ να το αναπαραγάγει στο φόρουμ σας - μπορεί να σας; Έχει ακόμα να συμβεί ή όχι; Εάν ναι - Περιγράψτε με ακρίβεια πώς μπορώ να το αναπαραγάγει στο φόρουμ σας.

Taurus
22-08-10, 22:49
Πρόκειται για ένα δύσκολο ένα. Συμβαίνει τυχαία. Γι 'αυτό και δεν ξέρω πότε θα συμβεί ή όχι. Ωστόσο, στην VBET χρόνος ήταν άτομα με ειδικές ανάγκες δεν συνέβη καθόλου. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εάν μπορώ να πάρω κάποιες περισσότερες πληροφορίες.

kamilkurczak
24-08-10, 13:09
Γεια σας,

Παρατηρήσατε αυτό το θέμα και πάλι ή όχι; Ήμουν στο φόρουμ σας και έκανα πολλές θέσεις και δεν έχω βρει αυτό το θέμα. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε αυτό;

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1