PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Ziyaretçi kayıt Sorunu

tomee123
21-11-09, 20:28
Merhaba tüm ziyaretçilere Forum Üyelik çalıştığınızda onları Sen Forum şartlarını kabul etmemeyi tercih etti, bu nedenle kayıt devam etmek mümkün olmayacaktır aşağıdaki mesajı gösterir. Ana dönmek için buraya tıklayın, Yoksa şimdi edilen konu kabul ediyorsanız lütfen tarayıcınızın 'Geri' düğmesine basın. Bu sorun, tüm dillerde orada bu sorun için bir çözüm var mı? Teşekkürler

vBET
21-11-09, 20:42
Lütfen bana forumu bağlantısı PM.

tomee123
21-11-09, 20:53
syrionline.com/vb3

vBET
21-11-09, 21:25
Lütfen uygun diller için sağa sola değişecek - BB yapılandırma ve sağdan sola doğru olduğunu ayarlayabilirsiniz. Şimdi birçok kişi için okunabilir değil.

- Opera altında her şey akıyor forumumuzu okunamaz olduğunu lütfen unutmayınız.

Bazı ipucu, onu bulacaksınız Ayrıca kayıt için bağlantı olamaz? :)

tomee123
21-11-09, 21:30
Peki bu kayıt için bir bağlantı için sağdan sola Forumu yönünü değiştirdi syrionline.com/vb3/register.php mi? Language = tr

vBET
21-11-09, 21:51
Bu tercüme değil sayfa (- Bilmiyorum çeviri olmadan anlamıyorum, ama kayıt formu yerine uyarı olduğunu ben emin değilim) için de olur gibi. BB hatası olduğunu düşünüyorum. Aynı şeyi, aynı zamanda BB devre dışı bırakmak ve tekrar kontrol edebilirsiniz gerçekleşmesi halinde orijinal sayfanızın kontrol edin. Hala o zaman ne varsa BB hata değildir, çünkü başka bir yere bakmak için var.

Bana doğru biliyorum bildirin.

tomee123
21-11-09, 22:05
Benim iyi çalışma ve Forum içinde forum ve kayıt herhangi bir sorun ile hiçbir sorun yok iyi çalışıyor, ama sorun ben forumun orijinal dili dışında bir dil seçin, örneğin, o kuralları kabul etmediği ona bir mektup göstermek ülke kayıtlı Forumu dili seçmek için Avustralya'dan bir ziyaretçi olmasıdır Forum bir fikrin var mı?

tomee123
21-11-09, 22:09
İşleri iyi

http://www.syrionline.com/vb3/register.php

tomee123
21-11-09, 22:12
Does değil iş ve Forum ve takip yasaları onayı üzerine bana yasaları http://www.syrionline.com/vb3/register.php?language=en onay vermedim bir hata gösterir.

vBET
21-11-09, 22:41
Benim iyi çalışma ve Forum içinde forum ve kayıt herhangi bir sorun ile hiçbir sorun yok iyi çalışıyor, ama sorun ben forumun orijinal dili dışında bir dil seçin, örneğin, o kuralları kabul etmediği ona bir mektup göstermek ülke kayıtlı Forumu dili seçmek için Avustralya'dan bir ziyaretçi olmasıdır Forum bir fikrin var mı?

Ben şu anda ipuçları için arıyorum.

vBET
21-11-09, 22:47
Bir ipucu - kaydı düğmesine tıkladıktan sonra kayıt formu (url getirmek değildir register.php?do=register), Ancak (e-posta ayarıregister.php?do=vMail).

Şu anda hiçbir fikrim bu sorunu neden var, ama biz sadece kontrol edebilirsiniz. Lütfen bir an yapılandırma için değişiklik varsa, bu yüzden tıklayarak kayıt düğmesi tüm kayıt formunu oluşturur. Testlerimizde forumlarda bunu test edecek - Ayrıca sizin forum davranış vBulletin nasıl yapılandırılacağı söyle lütfen.

tomee123
21-11-09, 23:07
Bir ipucu - kaydı düğmesine tıkladıktan sonra kayıt formu (url getirmek değildir register.php?do=register), Ancak (e-posta ayarıregister.php?do=vMail).

Şu anda hiçbir fikrim bu sorunu neden var, ama biz sadece kontrol edebilirsiniz. Lütfen bir an yapılandırma için değişiklik varsa, bu yüzden tıklayarak kayıt düğmesi tüm kayıt formunu oluşturur. Testlerimizde forumlarda bunu test edecek - Ayrıca sizin forum davranış vBulletin nasıl yapılandırılacağı söyle lütfen.

Ürün = vMail durdu
Posta kontrol edin
Sorun devam ediyor
Şimdi kayıt formu register.php bağlantısını gösterir? = Kayıt yaptırabilirim

vBulletin
Ben bir lisans gerçek var.

vBET
21-11-09, 23:16
Tamam. Ben hala arıyorum. Yönlendirmeleri ile bazı sorun (301 yönlendirme olur forum koşulları için anlaşma hakkında bilgi kaybetti) - belki bir ipucu yoktur. Ben bir şey bu olur gibi göreceksiniz bu yüzden birkaç dakika içinde bir robot yazacağım. Sakin olun - bunun için bir çözüm bulacaksınız:)

vBET
21-11-09, 23:30
Tamam - I Know nedeni. Form URL dil parametre olmadan kalır, çünkü yönlendirme var - Ben de öyle düşündüm. Yönlendirme olur nedeni budur. Form URL değişmedi merak ediyorum (olmalıdır) - Ben şimdi bunu araştıracağız:)

vBET
21-11-09, 23:35
URL'leri form değiştirir bazı mod kullanıyor musunuz? Ben mod kodu, html kodu ve bizim forum html kodu arıyorum. Çalışması gerekir. Böylece daha iyi araştırılması için foruma erişim gerekir. Lütfen PM bana (muhtemelen Admin CP gerek kalmayacaktır) FTP erişimi.

vBET
22-11-09, 02:04
Bir önemli soru - BB 3.x üzerinde çalışan ...?

Sadece çeviriler yaptı ve çoklu dil topluluk desteklemiyor ücretsiz BB 2.x var gibi görünüyor. Kullanıcıların farklı dillerde mesaj yazmak ve diğer ülkelerden gelen foruma kaydolmak istiyorsanız o zaman BB 3.x lisansı almak zorunda. Üzgünüm o zaman güvenli bize standında çok başında sormak vermedi;)

tomee123
22-11-09, 19:17
Eh Western Union ile ödeme kabul ediyor musunuz? Bu ürün bölgelerinin bir yararlanıcı için benim ((Orta Doğu)) ödenir: D

tomee123
23-11-09, 14:58
Eh Western Union ile ödeme kabul ediyor musunuz? Bu ürün bölgelerinin bir yararlanıcı için benim ((Orta Doğu)) ödenir: D
Herhangi bir cevap göremiyorum! : O

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1