View Full Version: Rezolvate Problemă atunci când registrul vizitatori
Buna ziua tuturor atunci când vizitatorii încercaţi să Alăturaţi-vă pe forum le arăta următorul mesaj Aţi ales să nu accepte punctul de vedere al Forumului, astfel încât nu veţi fi în măsură să continue în registru. Click aici pentru a reveni la Pagina principală, Sau apăsaţi butonul "Înapoi" din browser-ul dumneavoastră dacă sunteţi de acord cu regulile pe forum pentru acum. Această problemă este în toate limbile Există o soluţie la această problemă? Mulţumiri
Vă rugăm să PM-mi legătură într-pe forum pentru dumneavoastră.
Vă rugăm să folosiţi de configurare vBET şi a stabilit că aveţi dreptul de a comanda la stânga - se va schimba la stânga la dreapta pentru limbile corespunzătoare. Acum nu mai este uşor de citit pentru mulţi oameni.
Vă rugăm să reţineţi faptul că în conformitate cu Opera pe forum pentru dvs. nu poate fi citită - totul curge.
De asemenea, nu pot găsi link pentru înregistrare - unele indicii, în cazul în care voi găsi? :)
Ei bine, am schimbat direcţia de la dreapta la stânga Forumului pentru o legătură într-acest registru este syrionline.com/vb3/register.php? Limba = en
Aşa cum am putea vedea acest lucru se întâmplă, de asemenea, pentru pagină nu traduse (nu sunt sigur - eu nu-l înţelege, fără traducere, dar văd că există o avertizare în loc de formular de înregistrare). De aceea, mă gândesc că nu este vina de vBET. Vă rugăm să verificaţi-l pe pagina dvs. originală dacă acelaşi lucru se întâmplă, de asemenea, puteţi dezactiva vBET şi verificaţi din nou. Dacă se întâmplă în continuare, atunci trebuie sa te uiti in alta parte pentru ca nu este vina vBET.
Te rugăm să-mi spuneţi am dreptate.
De lucru meu bine şi nu există nici o problemă cu orice problemă de pe forum pentru şi de înregistrare în cadrul Forumului funcţionează bine, dar problema este că atunci când am selecta o altă limbă decât limba originală de pe forum, de exemplu, a fost un vizitator din Australia pentru a selecta limba Forumului ţării înregistrat arată-i o scrisoare pe care el nu este de acord cu privire la normele pe forum pentru Ai o idee?
Funcţionează bine
http://www.syrionline.com/vb3/register.php
Nu funcţionează şi după aprobarea legilor de Forum şi de follow-up Arată-mi o eroare nu aprob de legile http://www.syrionline.com/vb3/register.php?language=en
De lucru meu bine şi nu există nici o problemă cu orice problemă de pe forum pentru şi de înregistrare în cadrul Forumului funcţionează bine, dar problema este că atunci când am selecta o altă limbă decât limba originală de pe forum, de exemplu, a fost un vizitator din Australia pentru a selecta limba Forumului ţării înregistrat arată-i o scrisoare pe care el nu este de acord cu privire la normele pe forum pentru Ai o idee?
Caut indicii chiar acum.
Un indiciu - după cum am vedea după ce faceţi clic pe butonul de înregistrare pe care nu vă aduc la formularul de inregistrare (url register.php?do=register), Dar numai la setarea e-mail (register.php?do=vMail).
In acest moment nu am nici o idee face acest lucru provoacă problema, dar putem verifica pur şi simplu. Dacă aveţi posibilitatea să vă rugăm să schimbaţi pentru un moment configuraţia dumneavoastră, făcând clic pe butonul de inregistrare pentru a genera formularul de înregistrare ansamblu. De asemenea, vă rog să îmi spuneţi cum să configuraţi vBulletin de a avea un comportament de pe forum pentru dumneavoastră - Îl voi testa pe forumuri testele noastre.
Un indiciu - după cum am vedea după ce faceţi clic pe butonul de înregistrare pe care nu vă aduc la formularul de inregistrare (url register.php?do=register), Dar numai la setarea e-mail (register.php?do=vMail).
In acest moment nu am nici o idee face acest lucru provoacă problema, dar putem verifica pur şi simplu. Dacă aveţi posibilitatea să vă rugăm să schimbaţi pentru un moment configuraţia dumneavoastră, făcând clic pe butonul de inregistrare pentru a genera formularul de înregistrare ansamblu. De asemenea, vă rog să îmi spuneţi cum să configuraţi vBulletin de a avea un comportament de pe forum pentru dumneavoastră - Îl voi testa pe forumuri testele noastre.
M-am oprit de marfuri fac = vMail
Verificare e-mail
Problema continuă
Acum prezinta un link pe register.php formularul de inregistrare? Nu = registru
vBulletin
Am o adevărată licenţă
OK. Sunt încă în căutarea. Un indiciu - poate că există o oarecare problema cu redirectionari (dacă se întâmplă 301 redirecţionarea atunci acesta va pierde informatii despre acordul pentru condiţiile pe forum pentru). Voi scrie un robot, în câteva minute, aşa că am vor vedea nu ceva de genul asta se întâmplă. Fii calm - vom găsi soluţia pentru că:)
OK - Eu ştiu motivul. Este ceea ce am crezut - aveţi redirecţionare, pentru că în forma URL-ul rămâne fără parametru limbă. Acesta este motivul pentru redirecţionare se întâmplă. Mă întreb de ce URL-ul într-o formă nu a fost schimbat (ar trebui să fie) - voi investiga chiar acum:)
Eşti utilizarea unor schimbări mod care URL-uri în formă? Imi caut în mod cod, codul HTML şi codul nostru pe forum pentru html. Acesta ar trebui să funcţioneze. Deci, pentru o mai bună anchetă, voi avea nevoie de acces la forum. Vă rugăm să PM-mi acces la FTP (probabil nu voi avea nevoie Admin CP).
O întrebare importantă - sunt rulaţi pe vBET 3.x ...?
Se pare că aţi 2.x vBET gratuit care a făcut doar traduceri şi nu are suport pentru comunitate mai multe limbi. Dacă doriţi ca utilizatorii dvs. scrie mesaje în diferite limbi şi înscrieţi-vă la forum din alte ţări, atunci trebuie să cumpăraţi licenţa vBET 3.x. Imi pare rau ca nu l-am cere de la început ar fi foarte mult în condiţii de siguranţă ne standul de timp;)
Ei bine, Nu sunteţi de acord cu plata prin Western Union? Mi se pare mie a fi un promotor al zonelor de produsul dvs. ((Orientul Mijlociu)) sunt plătite: D
Ei bine, Nu sunteţi de acord cu plata prin Western Union? Mi se pare mie a fi un promotor al zonelor de produsul dvs. ((Orientul Mijlociu)) sunt plătite: D
Nu văd nici un răspuns! : O
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):