PDA

View Full Version: Zgjidhet Problemi Strange

darras
26-01-10, 19:43
Hi Unë kam një problem pse vBulletin niewiem dua të them unë vetëm si drejtimin e bllokuar ad Muncher Ad, (atëherë çdo gjë vjen të përkryer), kur pa një program të tërë në gusht wykrzacza forum rrethina e gusht edhe hyni në panelin admin. Does anyone know çfarë mund të jetë arsyeja ?????

vBET
28-01-10, 00:03
Hello. Për fat të keq unë nuk kam asnjë ide se çfarë mund të jetë shkaktuar. Unë sugjeroj që të kontaktoni autorin ad programin Rego bllokuar. Gjithashtu, propozimi - unë sugjeroj që të kontrolloni nëse ndonjë rregulla të veçanta në htaccess nuk janë shtuar për këtë program - nëse kështu që unë sugjeroj të hequr ato. Që problemi nuk ndikon në statusin e vBET kam vendosur thread për të mbyllur.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations