PDA

View Full Version: Rešeno Preusmeritvena Killing Moji oglasi!

garyopa
29-11-10, 06:12
Sem poskušal ugotoviti, preprosta stvar.

Imam vBulletin v3.8.6 in vbseo 3.5.2 nameščena in vbadvanced v3.2.2 in sem dodal vBET 3.3.6 (super program, mimogrede!)

Vse deluje super na sprednji strani, in tudi notranje strani, kot so showthread, itd

Ampak problem je glavni strani "index.php" - sem ga intergated z oglasi na levi in desni uporabo vbadvanced, vendar iz neznanega razloga, ker redirects ga ne zgrabi, da ga intergate, vendar pa na vse drugi strani.

Darn, ne morem pošti primeri ali so moje htaccess datoteko. Kot nimam več kot 15 prispevkov. - Nekaj podpore.

garyopa
29-11-10, 06:25
Ta nit je bil enak problem kot odgovor me:

"540-kako-spremeniti-reportaža-pravil" - Prispevek # 2

Hvala za vaše iskanje funkcijo.

Lahko zaprete to temo zdaj. - Problem rešen!

kamilkurczak
29-11-10, 09:45
hvala za potrditev. rešiti

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1