PDA

View Full Version: Решени Пренасочване Killing Моите обяви!

garyopa
29-11-10, 06:12
Аз се опитвам да разбера просто нещо.

Имам Еврофутбол v3.8.6 и vbseo 3.5.2 инсталирани и vbadvanced v3.2.2 и аз просто добавя vbet 3.3.6 (страхотна програма по пътя!)

Всичко е на първа страница, и също така и вътрешни страници, като showthread и др.

Но проблемът е главната страница на "index.php" - имам го intergated с реклами на ляво и дясно използване vbadvanced, но по някаква причина, защото на пренасочващи страници то не вземете да го intergate, но го прави на всички други страници.

Проклета да е, аз не можете да пускате примери или включват ми. Htaccess файл, като не повече от 15 мнения. - Някои подкрепа.

garyopa
29-11-10, 06:25
Тази нишка е отговор на същия проблем като мен:

"540-как-модифициране-пренапише правилата" - пост # 2

Благодаря за вашето търсене характеристика.

Можете да затворите тази тема сега. - Проблем е разрешен!

kamilkurczak
29-11-10, 09:45
Благодаря за потвърждение. решени

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1