PDA

View Full Version: Rešeno Uporabniki, ki jezika ne izplača

Simon Lloyd
05-10-10, 21:00
Sem registriran kot novi uporabnik in izbrani španski kot moj jezik objavo, ko sem takrat prijavljeni na forumu je bilo v angleščini, ne pa španski (i prebivajo v Angliji, tako moj brskalnik je angleška, ampak v vBET nastavitvah sem izbral "zaupanje uporabnikov" ), sem preveril v usercp podrobnosti urejanje in izbrani jezik kaže spanish?

Ali lahko prosim svetuje?

S spoštovanjem,
Simon

EDIT: jezik zastava (spanish), ni mogoče izbrati tako, da del svoje počaščen, samo, da ne prevede stran, da španski!

kamilkurczak
06-10-10, 08:26
hello,
Trust uporabnik možnost, da Language Detection Google. Google ni vprašal o jeziku sploh, se uporabljajo uporabniške nastavitve. zaupamo uporabnika, da sporočilo, ki je napisal, je v njegovem jeziku, ki je postavil. Je samo na delovnih mestih, ki ga je napisal tega uporabnika.
Forum jezik, bo vedno tako, da si izbral. (Npr. "angleška")

vBET
06-10-10, 08:34
vBET bodo preusmerili v druge posebne jezik, ko nastavite posebne možnosti v oddelku Razno imenovan preusmeritev na jezik uporabnika. Še vedno upoštevajte, da vBET preusmerja glede na nastavitev brskalnika (pošiljanje v glavah) ne glede na nastavitve uporabnika. To je dovolj, ker ko so pravi uporabnik, ki govori špansko potem bo moral španski nastavitve v svojem brskalniku - tako vBET bodo lahko z njim preusmeriti tudi, ko je gost. Prav tako preusmerjanje glede na informacije, brskalnik je veliko hitreje - mi lahko to storite v prvih kavelj. Da bi lahko preusmerijo glede na nastavitve uporabnika moramo počakati, dokler ne prijavi v. In potem bomo lahko preusmerite po vBulletin teak iz baze njegove podrobnosti. Torej dejanska strategija je hitrejši, deluje tudi za goste in dejanskih uporabnikov (ni preizkus računov) je dovolj:) Lahko preprosto preizkusite, tako da spremenite nastavitve jezika brskalnika, ponovno zaženete brskalnik (preusmeritev je le za prve zahteve v seji, zato smo omogočajo uporabniku, da jo spremenite kasneje) in včasih jasne piškotke (če bo brskalnik ima seji po ponovni zagon).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1