View Full Version: Rezolvate Ia mesaj de eroare la fiecare subiectele în mişcare
Primesc acest mesaj de eroare la fiecare subiectele în mişcare
Fatal error: Chemare la funcţia de vbet_vbseo_filter_replace_text nedefinit () in / home / username / public_html / vbseo / include / functions_vbseo_createurl.php pe linia 47
folosind în continuare limba maternă, firele sunt mutate, dar pare sa nu vrea să redirectionarea url rewrited din nou după mutarea cu succes firul, încă cu domain.com / showthread.php t =? 123456 şi pentru a obţine mesajul de eroare, căutaţi în screenshot
http://i291.photobucket.com/albums/ll284/basketmen/3.jpg
Se pare ca unele probleme cu htaccess -. Am fost, astfel, integrarea speciale de acolo (PM), astfel încât regulile tale nu sunt standard si aceasta este problema (cerere vine fără stele fişier SEO, astfel încât funcţiile noastre suplimentare nu sunt incluse şi integrate cod vBSEO nu este de lucru ). Am fost de acord prin PM că voi lucra în continuare cu privire la aceste norme (pentru paginile speciale membru), aşa că am încă detaliile de acces - voi l corecteze pe loc:)
Se pare ca unele probleme cu htaccess -. Am fost, astfel, integrarea speciale de acolo (PM), astfel încât regulile tale nu sunt standard si aceasta este problema (cerere vine fără stele fişier SEO, astfel încât funcţiile noastre suplimentare nu sunt incluse şi integrate cod vBSEO nu este de lucru ). Am fost de acord prin PM că voi lucra în continuare cu privire la aceste norme (pentru paginile speciale membru), aşa că am încă detaliile de acces - voi l corecteze pe loc:)
ah, astfel din acest motiv, este ok, atunci nu prea important / urgent nu pentru acum, deoarece firele sunt mutate, pentru a primi numai că mesajul de eroare, este mai important membru paginile
acest subiect rezolvat
Vă mulţumim pentru feedback. Am gasit deja faptul soluţie care, aşa după rezolvarea pagini membru voi rezolva, de asemenea, această problemă.
Această problemă pare să fie mai uşor pentru a rezolva cazul Thant profiluri speciale. Deci, ea este rezolvată acum (voi lucra stil pe paginile de membru).
Vă rugăm să reţineţi că, din cauza normelor dvs. personalizate. Htaccess va trebui sa facut 1 pas de integrare suplimentare cu vBSEO de fiecare dată când le-aţi făcut actualizarea vBSEO. Acest pas este o schimbare în mai multe fişier FORUM_ROOT / vbseo / include / functions_vbseo_createurl.php. Aşa că atunci când vă veţi schimba acest fişier conform instrucţiunilor normale de integrare, vă rugăm, de asemenea:
1. Căutare:
<?php
2. Adauga DUPA:
require_once(dirname(__FILE__). '/../../includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
Aceasta rezolvă problema cu fire în mişcare:)
Această problemă pare să fie mai uşor pentru a rezolva cazul Thant profiluri speciale. Deci, ea este rezolvată acum (voi lucra stil pe paginile de membru).
Vă rugăm să reţineţi că, din cauza normelor dvs. personalizate. Htaccess va trebui sa facut 1 pas de integrare suplimentare cu vBSEO de fiecare dată când le-aţi făcut actualizarea vBSEO. Acest pas este o schimbare în mai multe fişier FORUM_ROOT / vbseo / include / functions_vbseo_createurl.php. Aşa că atunci când vă veţi schimba acest fişier conform instrucţiunilor normale de integrare, vă rugăm, de asemenea:
1. Căutare:
<?php
2. Adauga DUPA:
require_once(dirname(__FILE__). '/../../includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
Aceasta rezolvă problema cu fire în mişcare:)
da sale de lucru, vă mulţumesc foarte mult:)
asa ca am dont nevoie să se schimbe în aldine
calea noastră proprie, ca
require_once(dirname(__FILE__). '/home/username/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
Nu schimbati aceasta - este de lucru deja soluţie. Dacă doriţi să-l schimbe calea specifice în server-ul dvs., atunci este suficient să stabiliţi acolo plin hard-coded cale, dar chiar şi acest lucru nu este necesar aici.
Michał Îmi pare rău găsit doar această
When i go to admincp --> apoi du-te la LinkBacks moderat, sau LinkBacks primite, sau ieşire pagina LinkBacks dar primesc numai acest mesaj de eroare:
Atenţie: require_once (/ home / username / public_html / modcp / include / functions.php) [function.require-o dată]: failed to open stream: Nu un astfel de fişier sau director în / home / username / public_html / includes / init.php pe linia 155
Fatal error: require_once () [function.require]: Failed deschidere necesară "/ home / username / public_html / modcp / include / functions.php" (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / username / public_html / includes / init.php pe linia 155
dacă am elimina această linie cele pagină LinkBack este deschisă din nou normală, astfel încât aspectul său face unele cale greşită caracteristică vbseo
puteţi face ca linia de mai multe f. bine din nou? dacă nu poate i se va folosi dacă nu condiţionată pentru cei pagina linkbacks cum ar fi
if (THIS_SCRIPT != 'scriptname') {
}
Această soluţie nu era pregătit să lucreze în admincp doar pe paginile de pe forum pentru. Va trebui să adăugaţi starea care se va schimba calea în caz de admincp, sau nu se va adăuga doar acest fişier vBET apoi.
ajuns atât de aici este ceea ce fac
-? În dosarul vbseo_moderate.php după <php i adăuga acest
define('THIS_SCRIPT', 'vbseo_moderate');
- Apoi, în functions_vbseo_createurl.php i înveliţi cu codul de cazul în care nu condiţionată
if (THIS_SCRIPT != 'vbseo_moderate') {
}
său de lucru acum, dacă cineva nevoie de ea prea
Aţi avut această problemă, deoarece după cum îmi amintesc server-ul dvs. este prin utilizarea unor reguli personalizate. Htaccess. Deci, această problemă nu este comună. Oricum - multumesc pentru partajarea:) Poate fi util pentru cei care, de asemenea, vor necesita reguli personalizate htaccess din cauza unor integrare alte mods..
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):