View Full Version: Rezolvate LiteSpeed
Bună, pot obţine unele informaţii sau o confirmare, dacă funcţionează vBET cu LiteSpeed vă rog?
Multumesc!
In acest moment nu am încerca să utilizaţi vBET sub LiteSpeed. Acesta ar trebui să funcţioneze fără nici o problemă cu tipul de legături cu parametrul limbă. Dar dacă doriţi să-l utilizaţi cu cerneluri SEO, atunci trebuie să existe sprijin pentru normele redirecţionare. Va rugam sa ne informati despre un astfel de sprijin nu există - dacă sunt utilizaţi în conformitate cu vBulletin cu vBSEO LiteSpeed si este de lucru, atunci sigur puteţi folosi vBET acolo - doar nevoia de a rescrie regulile pentru LiteSpeed. În acest caz - va rugam sa ne dvs. norme complet redirectare si noi va vom da înapoi normele actualizat pentru vBET:)
Aceasta este ceea ce am primit de la companie de gazduire web:
Litespeed este compatibil cu stil apache 2.x rescrieri. Pur şi simplu drop-le în. Htaccess în mod normal cu apache.
Deci, v-ar şti ce să faci de acolo cred.
Multumesc Michal!
În vBET un astfel de caz ar trebui să funcţioneze în mod normal la LiteSpeed fără probleme şi cu instrucţiunile de instalare normală:) În cazul în care - pentru că nu am o încercare, dar mereu se poate face cu versiunea noastre gratuite, dacă sunteţi încă gândesc la cumpararea cel plătit. Astfel încât să puteţi să-l verifice, fara nici un risc, cere ajutor în caz de probleme, şi apoi sunt cazaţi gratuit cu unul sau cumpăra plătit o dacă doriţi să-l mult mai bine si mai repede:)
Vă rugăm să spuneţi nu aveţi nevoie de ajutorul nostru viitor aici? :)
ehhhh ********** mulţumesc Michal. Am versiune plătită pentru ca deja 3 luni. (CreativX **********. iSpy ....)
Da - dar altcineva a fost întrebat despre aceasta, de asemenea, aşa că am dat răspuns generice şi-au dat legătură într-acolo, in PM - pare rău pentru confuzie;)
Aşa cum am înţeles acum că lucrează la LiteSpeed si putem marca această problemă rezolvată - da? :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):