PDA

View Full Version: Rezolvate LiteSpeed

Taurus
20-07-10, 19:47
Bună, pot obţine unele informaţii sau o confirmare, dacă funcţionează vBET cu LiteSpeed vă rog?

Multumesc!

vBET
20-07-10, 19:56
In acest moment nu am încerca să utilizaţi vBET sub LiteSpeed. Acesta ar trebui să funcţioneze fără nici o problemă cu tipul de legături cu parametrul limbă. Dar dacă doriţi să-l utilizaţi cu cerneluri SEO, atunci trebuie să existe sprijin pentru normele redirecţionare. Va rugam sa ne informati despre un astfel de sprijin nu există - dacă sunt utilizaţi în conformitate cu vBulletin cu vBSEO LiteSpeed si este de lucru, atunci sigur puteţi folosi vBET acolo - doar nevoia de a rescrie regulile pentru LiteSpeed. În acest caz - va rugam sa ne dvs. norme complet redirectare si noi va vom da înapoi normele actualizat pentru vBET:)

Taurus
20-07-10, 20:37
Aceasta este ceea ce am primit de la companie de gazduire web:

Litespeed este compatibil cu stil apache 2.x rescrieri. Pur şi simplu drop-le în. Htaccess în mod normal cu apache.

Deci, v-ar şti ce să faci de acolo cred.

Multumesc Michal!

vBET
20-07-10, 21:01
În vBET un astfel de caz ar trebui să funcţioneze în mod normal la LiteSpeed fără probleme şi cu instrucţiunile de instalare normală:) În cazul în care - pentru că nu am o încercare, dar mereu se poate face cu versiunea noastre gratuite, dacă sunteţi încă gândesc la cumpararea cel plătit. Astfel încât să puteţi să-l verifice, fara nici un risc, cere ajutor în caz de probleme, şi apoi sunt cazaţi gratuit cu unul sau cumpăra plătit o dacă doriţi să-l mult mai bine si mai repede:)

Vă rugăm să spuneţi nu aveţi nevoie de ajutorul nostru viitor aici? :)

Taurus
21-07-10, 03:24
ehhhh ********** mulţumesc Michal. Am versiune plătită pentru ca deja 3 luni. (CreativX **********. iSpy ....)

vBET
21-07-10, 07:20
Da - dar altcineva a fost întrebat despre aceasta, de asemenea, aşa că am dat răspuns generice şi-au dat legătură într-acolo, in PM - pare rău pentru confuzie;)

Aşa cum am înţeles acum că lucrează la LiteSpeed si putem marca această problemă rezolvată - da? :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations