View Full Version: Rezolvate Mod richtik ceva nu funcţionează.
Dalem Rade. Nieważne. : P
Prima În subiecte recente în vbadvanced scrisă în limba portugheză de pe ecran, împreună cu bbcode
como faço pra participar
Ce sa fac sa nu vrei? 2. Ai scris despre portugheză "como faço pra participar" în organism a repetat acelaşi lucru. Dacă totul este frumos de conţinut afişează ambele traduse şi nu, este în titlul în loc de "" aparut "FAA $". După meu de editare şi îmbunătăţirea FAA $ pentru acum pe afişează corect.Care este cauza acestei erori? Cum la spre fix this?
Prima Dă-mi vă rog legătură într-pe care Eu o pot vedea. Două Eşti capabil să se reproducă - care este modul în care scrie un nou post cu titlul de acest lucru sunt, de asemenea, tufele? Apropo, cum va fi mai uşor în viitor, pentru fiecare problemă, a scrie un thread separat:)
anunţuri. Ştii legătură într-un anunţ. 2 Ştii descrierea astept:)
Podeślij prin intermediul pe forum. Acesta este singurul canal oficial prin care ajutorul este livrat în vBET. Informaţii trimise prin alte canale pot muri pur şi simplu, sau poate fi primit de la alt calculator şi să fie mai accesibil personalului nostru. Prin urmare, sorki pentru neplăcerile create, dar îl tastaţi din nou aici;)
Astăzi, Forumul recomandate un nou "floare":
htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html
Orice sugestie?
Da - a se vedea titlul de un fir în interiorul unui langtitle -, deoarece nu adăuga (limba code). Apropo - vă rugăm să fire deschis noi pentru probleme noi:) Acest lucru ne va ajuta să le gestiona mai bine:)
Da-a se vedea titlul thread este în interiorul unui tag-ul langtitle-cum funcţionează această adăugare (cu codul limbii). Cu ocazia de-plac deschide noi fire pentru probleme noi) Acest lucru va ajuta-ne gestiona mai bine:)De fapt, cred că nu a existat acest marker. În corpul de acest subiect. Întrebarea este acum: de ce?Utilizatorul are limba setată la ro, în timp ce adresa sa de IP este din Rusia. înregistrarea utilizatorului pe forum, limbajul ei este selectat automat, bazat pe ce limba tu eşti curent browsing forumuri?Ei bine, m-am intors problema principală a acestui subiect, care este în pagina principală (vbcmps) aceasta tema revizuită Arată-mi ca: [langtitle = ru] Запись de aceea continua acest thread
Dacă nu aţi setat mesaje automate de detectare a limbii, sistemul are încredere în ghidul. vBET nu stabilesc automat limba în timpul rejestacji - ghidul de alege el însuşi. vBET propune în mod automat (note bune dimineaţa), limbaj bazat pe setările browser-ului, şi nu se bazează pe IP. În ceea ce priveşte BB avansată vBET este în prezent, nu se integreaza cu modulul vB avansată Dynamics langtitle şi nu vor fi interpretate. CMPS vB este pur şi simplu nu încă integrate şi, prin urmare, nu este interpretat încă langtitle. Deci, acest lucru necesită integrare. Dacă doriţi pentru a ajuta la integrarea - vă rugăm să scrieţi Pista de integrare secţiune. Permiteţi-mi să vă dau un cod de eşantion de a utiliza pentru a parsa langtitle - se pot utiliza în locul potrivit. vBET-a lungul timpului va sprijini de moda cele mai populare. În prezent, avem mult de lucru la versją 3.3.0, care wyjdzei inclusiv tygdniu, apoi 4.0. Apoi, vom integra alt mod - CMPS vB este deja raportate de integrare:)
ok. vă mulţumesc. Sub rezerva la închidere. PS:).Nu am permisiunea de a crea subiecte în integrarea secţiunea... că de aceea am postat-o aici: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/pl/vbet-integration-other-plugins/245-wsparcie-dla-vbadvanced-cmps.html#post1085
Am actualizat permisiuni:) Asa ca pe viitor;)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):