Zobacz pełną wersję: Rozwiązany Niepowodzenie Story?
Biorąc pod uwagę, że vBET utrzymuje obciążenie CPU serwera dość wysoki i z postów 350k tylko 2% z wątków są indeksowane w różnych językach jest tak naprawdę warto?
Masz vBSEO zainstalowany tak to musi dokonywania vBET zrobić to zadanie w pełni?
Jest | to ten mod nie testowane na pokładzie vBSEO?
Jaki procent jest podana do vBSEO i vBET do indeksowania?
W sukcesów jest bardzo mało informacji givin tworzenie rzeczy trochę niejasne dla mnie.
vBSEO zainstalowane | ustawienia?
Ustawienia serwera?
ustawienia vBET?
ustawienia vBSEO?
Ustawienia vBulletin?
Google PR?
itp.?
Nie mam vbseo zainstalowane i ile mogę powiedzieć, że prawie nie widać wzrost odwiedzających. Ok, może trochę więcej Angielski, Polski lub innych użytkowników języka, ale w liczbach mówimy od może 500-1000 odwiedzających dodatkowych w miesiącu. Codziennie może 30 dodatkowych wizyt w procentach jest to nasilające się o 1%.
Więc myślę, że najlepszy efekt będzie tylko wówczas, jeśli vbseo jest zainstalowany.
Hi,
Nie używam VBSEO.
Zacząłem używać vBET do 5 dnia tego miesiąca. W 10 dni wizyt rosną. W%:
(15,79%)
wizyt: 24,813
Przed: 21,429
I rzecz, mam ponad 1000 dodatkowych osób dziennie w ciągu kilku.
Ale nie mam wszystkich moich internetowych przetłumaczone, tylko forum. Ten produkt (vBET) jest dobrym (ok. .. wielkie ...) pomysł, ale doprowadza mnie do szału z wieloma problemami. W krótkim czasie łatwo jest powiedzieć, że jest ok, ale zobaczymy, co wydarzy się w kilka miesięcy ...
nie widzę różnicy w więcej użytkowników, ponieważ moje forum jest stale wzrasta w ostatnich latach i AdSense dochodów pozostał ten sam ponadto jestem monitorowania wszystko ściśle z Google Analytics, jestem przekonany, że vBSEO z url przepisuje jest musi, aby zobaczyć niektóre znaczące wyniki, należy pamiętać, że własne vBSEO ale odinstalowane, ponieważ zwiększa to obciążenie dla serwera, a odkąd jestem na wiele lat i na pewno nie można dodać url przepisuje więc w tym momencie myślę, że to bezużyteczny
Prawdziwym rozwiązaniem do sukcesu jest wysokiej jakości treści i wysoki PR backlinks to jest moja osobista opinia, ale jest zalecane vBET po prostu za funkcję tłumaczenia, która jest cennym
Prawdziwym rozwiązaniem do sukcesu jest wysokiej jakości treści i wysokim PR
To jest najważniejsze oczywiście.
Hi,
Nie używam VBSEO.
Zacząłem używać vBET do 5 dnia tego miesiąca. W 10 dni wizyt rosną. W%:
(15,79%)
wizyt: 24,813
Przed: 21,429
I rzecz, mam ponad 1000 dodatkowych osób dziennie w ciągu kilku.
Ale nie mam wszystkich moich internetowych przetłumaczone, tylko forum. Ten produkt (vBET) jest dobrym (ok. .. wielkie ...) pomysł, ale doprowadza mnie do szału z wieloma problemami. W krótkim czasie łatwo jest powiedzieć, że jest ok, ale zobaczymy, co wydarzy się w kilka miesięcy ...
Ponieważ forum jest nowe to może być zbieg okoliczności, czy może moje forum jest większy więc trwa to dłużej i tak czas pokaże. Ale wiedząc, ustawień i poprawek z sukcesów zaszkodzi albo.
Pozdrawiam
Nie mam vbseo zainstalowane i ile mogę powiedzieć, że prawie nie widać wzrost odwiedzających. Ok, może trochę więcej Angielski, Polski lub innych użytkowników języka, ale w liczbach mówimy od może 500-1000 odwiedzających dodatkowych w miesiącu. Codziennie może 30 dodatkowych wizyt w procentach jest to nasilające się o 1%.
Więc myślę, że najlepszy efekt będzie tylko wówczas, jeśli vbseo jest zainstalowany.
Ale tak jak powiedziałem powyżej, nie dodać dodatkowych pytań i bez url przepisuje go nie byłaby skuteczna, jak w url przepisuje i wszyscy, że na średnim / dużym forum nie zaleca więc już trafić w ślepy zaułek i wolą w nie instalacji.
Biorąc pod uwagę, że vBET utrzymuje obciążenie CPU serwera dość wysoki i z postów 350k tylko 2% z wątków są indeksowane w różnych językach jest tak naprawdę warto?
Masz vBSEO zainstalowany tak to musi dokonywania vBET zrobić to zadanie w pełni?
Jest | to ten mod nie testowane na pokładzie vBSEO?
Jaki procent jest podana do vBSEO i vBET do indeksowania?
W sukcesów jest bardzo mało informacji givin tworzenie rzeczy trochę niejasne dla mnie.
vBSEO zainstalowane | ustawienia?
Ustawienia serwera?
ustawienia vBET?
ustawienia vBSEO?
Ustawienia vBulletin?
Google PR?
itp.?
Należy pamiętać, że vBET nic nie robi dla zwykłych stron - jeśli obciążenie procesora wzrasta oznacza to, że przetłumaczonych stron są odwiedzane - więc masz sukces poprzez dodatkowy ruch do przetłumaczonych stron. Nowy ruch zawsze będzie więcej zasobów z serwera bez względu na to czy masz go vBET lub inny sposób.
Ponadto należy pamiętać, że vBET jest wysoce konfigurowalny mrówek można po prostu zmniejszyć obciążenia procesora - po prostu zobaczyć wskazówki wydajność: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
Naszych klientów korzysta vBET z naprawdę ogromne forum, bez problemów z wydajnością, jeśli masz to wtedy musisz go na własną prośbę. Masz prosty sposób go usunąć, korzystając z naszych wskazówek wydajności.
Teraz, dzięki vBET masz 52 razy więcej treści - nie można zrobić magicznie. Wymaga trochę więcej zasobów - jeśli nie możesz poradzić na serwerze - po prostu go skonfigurować:) W przykład wyłączenie niektórych językach. Ale tak naprawdę po prostu był na forum i widzę, że tłumaczenia są rozwidlenia szybko, więc nie polecam, aby usunąć wszelkie tłumaczenia w tym przypadku. Piszesz o większym obciążeniem procesora - to nie jest problem. Tak długo, jak masz jeszcze jakieś wolne zasoby procesora i odpowiedzi są szybko to po prostu oznacza, że używasz zasobów.
vBET mogą pracować całkowicie bez vBSEO - używasz go w ten sposób, więc już go znam. I vBET się skończy w pełni, bez vBSEO - vbseo nie ma nic wspólnego z tłumaczeniami i wspieranie wielojęzycznych społeczności. Także vBulletin 4.x ma swoje wsparcie linki SEO i vBET obsługuje również jego tłumaczenia.
vBET został w pełni przetestowany bez vBSEO i mamy wielu klientów, które są przy tym w ten sposób - włącznie z Tobą. Więc można se sobie, że to działa. I naprawdę nie rozumiem źródło to pytanie ... Jeśli znajdziesz coś działa źle na pokładzie - proszę tylko pamiętać, że w sekcji raportowania błędów.
Procent indeksowania podane dla stoisku vBSEO i vBET wynosi 0% - żaden z tych indeksowania zrobić. I nie ma żadnych narzędzi, które nie indeksowania dla Ciebie na forum. Indeksowanie jest wykonywane przez roboty Google, które pracują jako goście na forum.
Sukcesy są przez naszych użytkowników - można po prostu zapytać o szczegóły. Ale to ostatecznie niewłaściwej sekcji tego - tutaj vBET wsparcie uli pracowników. Wystarczy tylko zapytać na premiera - zobaczysz, kto pisze, które historię. Daliśmy kilka przykładów w historii sukcesu, ale tylko właściciel forum może dać Ci szczegółowe informacje na temat jego konfiguracji, jeśli chce.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):