PDA

Zobacz pełną wersję: vbet_ flaga, kiedy mogę wybrać drugi język

trevis
12-05-10, 16:20
Witamy ponownie!Po zainstalowaniu na moje vBulletin vbMediaWiki i integracji jest doskonały.Jednak mam następujący problem: 1.) Odwiedzający przeglądania witryny w języku angielskim ok2.) Odwiedzający kliknie na łącze "Wiki"-ok3.) Odwiedzający postanawia zmienić język angielski (przykład)-ok4.) Odwiedzający postanawia zmienić język hiszpański (przykład)-błąd (vbet_flag-) lub następnie: 1.) Odwiedzający przeglądania witryny w języku angielskim ok2.) Odwiedzający kliknie na łącze "Wiki"-ok3.) Odwiedzający postanawia zmienić język angielski (przykład)-ok4.) Odwiedzający rozwiązuje Wróć do błędu języka angielskiego (vbet_flag-) lub następnie: 1.) Odwiedzający przeglądania witryny w języku angielskim ok2.) Odwiedzający kliknie na łącze "Wiki"-ok3.) Odwiedzający postanawia zmienić język angielski (przykład)-: (błąd (vbet_flag-)

vBET
12-05-10, 18:01
Dzieje się tak zazwyczaj, gdy mod nie wspiera global_complete haka. I mogę się założyć, że jeśli się pierwsze tłumaczenie wiki na stronie nie jest to tłumaczone - nie? Jeśli nie, to jest tak, jak napisał - global_complete nie są obsługiwane. Tutaj znajdziesz dokładne instrukcje jak zintegrować z takich modów:

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1