PDA

View Full Version: vbet_ zastavu, kad sam odabrati drugi jezik

trevis
12-05-10, 16:20
Pozdrav! Instalirao sam na moj vbMediaWiki vBulletin i integracija nije savršen. No ja sam sa sljedećim problemom: 1) Gosti pregled stranice na engleskom jeziku - OK 2) posjetitelj klikne na link "Wiki" - ok 3) Gost odluči promijeniti jezik Portugalski (primjer) - OK 4) Gost.... odluči promijeniti jezik na španjolski (primjer) - Bug (vbet_flag-) Ili:... 1) Gostiju pregled stranice na engleskom jeziku - OK 2) posjetitelj klikne na link "Wiki" - ok 3) Gost odluči promijeniti jezik za . Portugalski (primjer) - OK 4) Gost Utvrđuje natrag na engleskom jeziku - Pogreška (vbet_flag-) Ili:.. 1) Gostiju pregled stranice u Portugalski - OK 2) posjetitelj klikne na link "Wiki" - ok 3. ) Gost odluči promijeniti jezik na engleski (na primjer) - Bug (vbet_flag-): (

vBET
12-05-10, 18:01
To se obično događa kada mod ne podržava global_complete kuka. I ja se mogu kladiti da kad ste napravili prvi wiki prijevod stranica nije stvarno prevedeno - zar ne? Ako ne onda je to kao što sam napisao - global_complete nije podržan. Ovdje ćete naći točne upute kako da se integriraju s takvim modovima:

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1