View Full Version: Failu Cache Beta
Var kāds paskaidrot, ja es noteikt failu kešatmiņu cache lappušu 1 stundu (86.400 sekundes), tad kādēļ cron palaistu vienu reizi dienā, lai tos novērstu.
Protams, lapas ir kešatmiņā par 1 dienu, ja cron iet ik pēc 24 stundām?
Ja es noteikti lappušu kešatmiņā 1 stundu tie varēs atcelt, kad stunda ir pagājis. Tātad par šo lapu kešatmiņu var sākt no jauna.
Tā doesn't tiešām jēgas, kas man.
Ikviens?
Ziņa ir ievadīta, ir pārāk īss. Lūdzu pagarināt jūsu ziņojumu vismaz 10 rakstzīmes.
Tas viss ir OK. Lūdzu, ņemiet vērā, ka Guest Cache neizņemt failu katru reizi tas beidzas - tas būtu pārāk dārgi. Katru reizi, kad Viesu Cache atklāj, ka gadījumā cache fails jau pastāv, tā pārbauda, pēdējās modificēšanas datums un kas, kā mēs zinām, tas beidzies, vai ne. Ja nē, tad fails tiek pārraidīti kā rezultāts. Ja jā, tad pieprasījums tiek izvērtēti un pēc tam mēs pārrakstīt failu, bez papildu un nevajadzīgu noņemot darbību.
Ikdienas uzkopšana ir nodrošināt to, ka nav nekādu patiešām vecs nevajadzīgas lietas - piemēram, pavedieni, kas jau nav pastāv. Tātad, mēs atceļam vecos failus katru dienu, bet vienmēr pārbaudiet, tas cache nav beidzies:)
Lielisks skaidrojums, tagad saprotu, paldies.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):