PDA

View Full Version: Par cache tabulas datu bāzē

Cybershaolin
31-01-10, 08:24
Tikai jautājums, piemēram, ka, kā ir, ja es nedomāju izmantot cache nemaz vBET? Vai ir saglabāt izdzēst visas tabulas, kas saistīti ar cache? Es pamanīju daudz jaunu tabulu (156 tabulām, salīdzinot ar 3 tabulām 3.2.2 versijā!) Tika pievienoti manā datu bāzē, salīdzinot ar cache funkcionalitāti ...

vBET
31-01-10, 19:36
Nav nekādas jēgas to noņemt. Jūs nevarat izmantot cache tieši tagad, bet varbūt būs arī nākotnē. Tukšs, netiek izmantots galdi ir absolūti nekādas ietekmes uz sistēmas veiktspēju.

Cybershaolin
31-01-10, 23:15
Man nav plānu to izmantot vispār, pat nākotnē. Bet, mans jautājums nebija īsti jautāt, ja tas būtu uz sistēmas veiktspēju vai vBET darbību ietekmi, vai ne, un kas man nav strīdēties par ... Es tikai gribēju vienkārši atbildēt, ja es varētu noņemt tabulas vai ne. Es tikai vēlos zināt, vai tas pieturas vBET strādāt, ja man nav izmantot cache vispār.

Tas ir personisku iemeslu dēļ, un mana izpratne, tas arī viss. Man ir iemesli, kādēļ nav tik liels daudzums tabulas manu datu bāzi, jūs varat saprast?

Cybershaolin
02-02-10, 03:28
Tātad, tas ir droši? Just plain atbildi, lūdzu? :)

vBET
02-02-10, 22:56
Mums nav mēģināt, bet kā es zinu kodu, tas būtu droši. Pirms cache tiek izmantota tā vienmēr ir pārbaudīts tas ir ieslēgts. Tātad, ja jums ir tā invaliditāti, tad vBET nevajadzētu kādreiz aiziet uz kodu ar cache vaicājumiem. Ir "vajadzētu", jo, kā es uzrakstīju mēs neesam mēģināt to.

Cybershaolin
07-02-10, 00:53
Paldies. Es jums zināt, ja kādreiz es mēģināt to.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations