PDA

View Full Version: Atrisinātas Jautājums par "Default Language" iestatījumu.

moman
24-01-10, 06:37
Kad es uzstādīta vBET, man bija jau ap 18.000 foruma lietotājiem, no kuriem lielākā daļa vēl nav noteikušas savu "noklusējuma valodu" iestatījums savu lietotāja CP. Es nevēlos prasīt, jo tas būs rezultātā daudzi tech noobs jautā man, kāpēc sistēma neļaus viņiem skats pavedieni.

Tātad, mans jautājums ir šāds-ko MySQL query man vajadzētu manuāli palaist, lai atjauninātu visu "Not Set" vērtības, lai tikai "angļu valodā"?

vBET
24-01-10, 19:30
Pirmkārt - kad lietotājs noklusējuma valoda nav iestatīta, tad vBET pieņem, ka tas ir tāds pats kā forumā noklusējuma valodu. Tātad jums nav kas to visu:)

Ja jūs joprojām vēlaties, lai tas ir vaicājuma (PIEZĪME: lai pievienotu tabulu prefikss ja jūs to izmantot, pirms tabulas nosaukums):

UPDATE user SET vbet_def_lang='en' WHERE vbet_def_lang IS NULL OR vbet_def_lang='';

moman
26-01-10, 08:47
Pateicoties ļoti daudz!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1