PDA

View Full Version: Vairāku valodu palīdzību

dfe
13-12-09, 15:26
Sveiki

Nupat esmu nopircis un uzstādīta tulkotājs, brilliant produktu!

Lūk, ko es esmu arī mēģina sasniegt. In SA mums ir divas galvenās valodas, angļu un afrikāņu.

Lielākā daļa no maniem forum posts ir angļu valodā, bet ļoti bieži tur būs dažas atbildes uz angļu amatā afrikandu. Vai ir kāds veids, lai automātiski tulkot afrikandu angļu tikai lietotājiem, kas izvēlas to darīt?

vBET
13-12-09, 18:56
vBET var automātiski atzīt valodu jaunām amata vietām un šobrīd nav uzdevums, kas ļautu pārbaudīt esošās ziņas un mainīt tos. Esošajām amatus, ja vēlaties, jūs vienmēr varat rediģēt post un pievienot lang un langtitle BBCode manuāli.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1