PDA

View Full Version: dažādu stilu

Damas
25-11-09, 04:40
Hello,

Vai ir kāds veids, kā izmantot citu stilu tikai tulkots (valodu) lapām?

Paldies

vBET
25-11-09, 06:41
Tas attiecas uz booth vBET 2.x (bezmaksas) un vBET 3.x (komerciālo) versijas.

Ja Jums ir par tulkoto lapu, tas nozīmē, ka jums ir uzstādīta $ _GET ['valoda'].

Tas nozīmē, ka jūs varētu darīt jebkuru pielāgošanas, kas darbosies tikai tulkoto lapu. Viss, kas Jums jādara, ir pārmaiņas, kas pārbaudīs, tomēr valoda ir iestatīta, pirms izmaiņu veikšanas.

if ($_GET['language']) {
DO SOMESTHING SPECIAL ONLY FOR TRANSLTED PAGES
}

Šo kodu var iekļaut spraudni.

Jūs varat arī veica īpašus pārmaiņām gan no veidnes:

<if condition="$_GET['language']">
DO SOMESTHING SPECIAL ONLY FOR TRANSLTED PAGES
</if>

Labs piemērs veidni - rokturis translation sekošanas java script + lietošanas internationalized RSS kanālu (tikai vBET 3.x):

<script type="text/javascript" src="<if condition="$_GET['language']">/$_GET[language]/</if>external.php?type=js"></script>
<table class="tborder" cellpadding="6" cellspacing="1" border="0" width="100%" align="center">
<tr>
<td class="tcat">
Last Posts
</td>
</tr>
<tr>
<td class="alt1 bulletlinks">
<script type="text/javascript">

</script>
</td>
</tr>
</table>
<br/>

Damas
25-11-09, 13:44
Lieliski, darba naudas sodu par mani.

Pēdējā lieta, man ir nepieciešams, kā izvietot karodziņus header tikai tulkoti (valodas) lapām, lūdzu?

Es esmu patiešām ļoti augstu vērtējam jūsu pacietību un sadarbību.

Damas
25-11-09, 13:57
Tas ir tas: D

$ Vbenterprisetranslatorflags

Paldies

vBET
25-11-09, 14:00
Lieliski, darba naudas sodu par mani.

Pēdējā lieta, man ir nepieciešams, kā izvietot karodziņus header tikai tulkoti (valodas) lapām, lūdzu?

Es esmu patiešām ļoti augstu vērtējam jūsu pacietību un sadarbību.

Izmantot pielāgotu vieta karogi un izvietot tā, kur jūs vēlaties, lai tulkoto lapu, un, ja jūs vēlaties, lai nav tulkotas lapas, izmantojot pretī nosacījumiem.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1