PDA

View Full Version: Jau darīts Iestatīt noklusējuma valodas pēc noklusējuma lietotājiem, kuriem nav darīt to vēl

Cybershaolin
17-11-09, 04:28
Kā minēts, ar post # 16 šeit:

Varbūt, vēl viena iespēja, lai pārliecinātos, lietotājiem ir iestatīta noklusējuma valoda, tur var būt risinājums, kas varētu atklāt, ja lietotājs ir darījis to, kad viņš piesakās par forumā? Ja noklusējuma valoda ir atklāts, kam ir noteikts, lietotājs turpinās pieteikšanās procesā, kā parasti, bet, ja tas ir atklāt to, kā viņam nebija, tad būtu ziņa pieprasot lietotājam iet savā profilā (lai nodotu viņu tur automātiski), un lūdz viņu , lai izvēlētos vienu noklusējuma valodu, pirms viņš var doties jebkur citur uz forumu.

Tas pārliecinieties, ka visi ziņojumi tiks tulkota (tai skaitā BBCodes) par forumā, jo visi lietotāji būtu izvēlējies savu noklusējuma valodu. :)

Tas būtu patiešām lieliski addon. :)

vBET
17-11-09, 13:21
Lieliska ideja:) Pieņemts.

Cybershaolin
18-11-09, 05:16
Lieliski, es esmu laimīgs, ka jums patīk mans ieteikums. Patiesībā, ar īstenojušas šo, tas novērsīs Jūs atbildot uz daudziem jautājumiem par ", kāpēc nekas nav tulkots" vai "tas nedarbojas", mazliet kā dažiem mana jautājumus pagātnē. : D

Vai šis gonna īstenot nākamajā versijā? 3.1.3? Es redzu, jūs jau darbojas 3.1.3 šeit, bet tas nav ierosināti download area yet.

vBET
19-11-09, 23:58
DONE - pēc pieteikšanās lietotājs bez iestatītās noklusējuma valodas tiek novirzīts, lai rediģētu profila lapā, kur viņš redzētu atbilstošs ziņojums veicinātu viņu, lai uzstādītu to. Tas ir konfigurējamas (aktivizēt / deaktivizēt). Tiks iekļauti 3.1.3 vBET

Cybershaolin
20-11-09, 02:29
Wow, nevar gaidīt, lai saņemtu 3.1.3! lol Thanks a lot!

vBET
20-11-09, 11:48
Mēs plānojam ieviest 3.1.3 iezīme automātisko valodas atzīšanu. Pēc tam mēs būsim gatavi atbrīvot. Protams, plāni var tikt mainīti, ja daži vēl spoža ideja nāk no mūsu klientiem. Mēs dodam priekšroku elastību, kā galvenais, lai tiešām labs produkts:)

Cybershaolin
21-11-09, 06:25
Es saprotu. Tas ir tikai, ka es gaidu ieviest jūsu kapāt oficiāli par savu vietu un lūdz Esmu patiešām man palīdzēt, lai novērstu dažas neskaidrības par defaut valodu utt es tiešām ir nepieciešams šis īstenoti ASAP. Vai ir iespējams, lai jūs varētu darīt 3.1.3 pieejamus un īstenot automātisko valodas atzīšana nākamajā laidienā? Šī funkcija ir sava veida liela, nevajadzētu to iekļaut lielāko modernizēta, piemēram, 3,2 vai kaut kas tamlīdzīgs?

Jebkurā gadījumā, tas neko nemaksā jautāt, bet es tiešām appreciated, lai saņemtu 3.1.3 pēc iespējas ātrāk, lūdzu.

atakansonmez
21-11-09, 15:41
Tas ir arī ļoti garšīgs es domāju, ka labākais veids, es ceru, ka I got licenci varētu būt izdevīga.

vBET
21-11-09, 19:07
Šī funkcija ir sava veida liela, nevajadzētu to iekļaut lielāko modernizēta, piemēram, 3,2 vai kaut kas tamlīdzīgs?

Jums ir pilnīga taisnība:)

Cybershaolin
04-12-09, 04:30
OK šī īstenošana bija darīts, bet: Reģistrācija jauniem lietotājiem ir OK, bet, kad lietotājs ir forums biedrs, jo ilgu laiku, ir ar to problēmas:

Tas darbojas arī tādā veidā, ka tad, kad piesakoties, lietotājs, kas nav noteikti savu noklusējuma valoda vēl tiek automātiski jāmaina, vietās, kur viņš var noteikt savu valodu. Problēma ir, pat ja viņš neko nemaina (tas nozīmē, nemainot tās valoda) informācija tiek saglabāta kā šis un lietotājs vēl nav savas valodu kopu! Tātad, ir jābūt paziņojumu, kurā teikts lietotāju, ka viņš noteikti savu valodu, pēc tam, kad viņš saglabā informāciju, ja viņš nav noteikts to. Tātad, ko es domāju, ka tas būtu spēkā lietotājam iestatīt valodu. Got manu punktu?

vBET
04-12-09, 13:14
Tiesības tagad tas redirects tikai uzreiz pēc pieteikšanās. Tātad, ir kāds, izlaidiet iestatījuma vērtību, viņš tiks novirzīts vēlreiz pēc nākamās login.

Vēlaties novirzīt lietotāja atkal un atkal, līdz viņš iestatīt valodu. Tātad, līdz brīdim, kad viņš to viss forums ir bloķēts viņu. Vai es got savu punktu?

Cybershaolin
05-12-09, 02:19
Jā, bet nevis tikai redirection, es vēlos, lai kļūdas paziņojumu (uznirstošo vai jebkādā veidā) var pievienot, ja lietotājs nav noteikti savu valodu, ja viņš mēģināja tikt prom no šīs lapas. Tātad, lai pārliecinātos, viņš skaidri redzēt, ka viņš ir jānosaka šo uz, lai turpinātu.

vBET
10-12-09, 21:31
Ziņa tiek pievienota šobrīd saskaņā ar veidlapas sarkaniem burtiem - to pārbaudīt. "Brutal piespiežot", lai uzstādītu valodu, kas tiks pievienota.

Cybershaolin
11-12-09, 03:16
Es zinu, sarkans ziņu, bet lietotāji joprojām var izvairīties no šo, ja tie nav noteikti viņu valodu. Ja brutālu spiež ir pievienots, tas ir labi too. Paldies par pievienojot to.

Cybershaolin
11-12-09, 04:45
Vai ir iespējams iegūt ātri noteikt pašreizējo versiju, kā arī vai par šo vienu tas ir pārāk sarežģīti?

vBET
11-12-09, 05:16
Šis viena ir jābūt konfigurējamas, tāpēc ir pārāk daudz izmaiņas, lai sniegtu vienkāršas instrukcijas.

Cybershaolin
11-12-09, 05:43
Labi, es redzu. Nekādu problēmu. Sakiet man, jūs plānojat, lai atbrīvotu 3.3.0 pirms Ziemassvētkiem?

vBET
11-12-09, 23:31
Nē, mums ir plānots vēl daudzas izmaiņas attiecībā uz 3.3.0, ieskaitot failu kešatmiņu un funkciju pieprasījumiem no lietotājiem, tāpēc tas nebūs gatava līdz Ziemassvētkiem. Visticamāk mēs presei 3.3.0 janvārī, bet nevar sniegt jums noteiktu dienu.

Pēc 3.3.0 mēs sāksim darbu pie 4.0.0, kas tiks integrēta ar 4 vBulletin:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1