PDA

View Full Version: Pieņemts Title tags ir līdzīgi pavedieni netiek tulkotas

webmastersite
11-10-10, 15:32
Es pamanīju, līdzīgi pavedieni tulkots, bet viņa title = "" tagu nav:. D Ceru, ka jums noteikt to nākamajā versijā.

vBET
11-10-10, 17:35
Jūs varat dot precīzu URL, kur mēs varam redzēt:)

webmastersite
11-10-10, 18:03
Piemēram, programmatūras ieteikums (http://www.webmastersite.ws/de/ask-webmaster/25536-software-empfehlung.html) Kad jūs nolaižamo un onMouseOver līdzīgi pavedieni titulu palikt angļu.

kamilkurczak
11-10-10, 18:34
Tu domā šo tag: title = "Webmaster Forums RSS Feed"?

webmastersite
11-10-10, 18:40
YES ALL no tiem. Ne tikai šo, kad jūs pārvietojiet peli pa līdzīgi pavedieni 5 saites apakšā paliec bez tulkojuma.
Entfernen von Software kann durcheinander anderer Software? lūdzu, iet pa šo līniju atthe grunts jūs nākt uz saites ar peles jūs redzēsiet teksta vēl angļu valodā.

title = "Webmaster Forums RSS Feed"?

<a href="http://www.webmastersite.ws/de/ask-webmaster/26665-entfernen-von-software-kann-durcheinander-anderer-software.html" title="I am having problems streaming with Windows Media Player, since I upgraded from V. 9 to 10, I was wondering if it would fix thigs if I deleted all traces of the other WMP then re-downloaded? It's like I can download video or see files I am working...">Entfernen von Software kann durcheinander anderer Software?</a> Lūdzu skatīt Vācijas nosaukumā saite ir angļu valodā.

vBET
11-10-10, 20:58
OK - tagad es saprotu. Es biju apjucis un nav pārliecināts, tas ir par nosaukums HTML tagu, vai kaut kas cits.

Lūdzu, ka vBET tulko tikai teksts starp tagiem. Teksts iekšpusē tags atribūtiem nav tulkots tagad. Tātad redzams teksta lapā ir tulkots un atpūtas paliek kā tas ir. Mēs to šādā veidā labāku sniegumu un arī vietu drošību (visbiežāk HTML parametri nekad būtu automātiski mainīts).

Mēs pievienojām risinājums, kas ļauj tulkot saturu "alt" atribūtu attēli (jautāja, ko mūsu klienti). Tas ir konfigurējams, jo sniegumu. Es varu pārvietot šo pavedienu, lai Feature Pieprasījumi, ja jūs vēlaties mums pievienot arī līdzīgus iespēja 'title' atribūtus.

vBET
11-10-10, 21:03
Es nezinu, kādēļ mēs to darījām pirms tikai attiecībā uz "alt" atribūta. Es ceru, ka mums bija dažas problēmas, bet ne sure. Es noteikt to kā pieņemts, un mēs redzēsim:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1