Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Kovoja iš naujo įdiegti VBET
Įgalinus VBET, pagrindinis VBET parinktį puslapio nebus rodomas (visas kitų puslapių parinktys bus rodomas). Taip pat, mano forumai bus nebėra rodomas.
I 'm veikia vBulletin 3.8.7 PL2.
Aš nori gauti VBET atgal internete. Buvau priverstas priimti jį išjungti mano sistema, nes ji buvo trukdo gija rodyti kažkaip.
Galbūt aš turėtų tiesiog pirkti diegimo tarnyba ir jūs žiūrėti į jį...
Aš užsiprenumeravote "Google" vertimai API ir įtraukti eilutę kaip reikalaujama VBET parinktys.
Maniau, kad tai gali būti, kad "vykdymo tvarka" problema, mes turėjo anksčiau su savo įskiepiai autentifikavimo. Aš lygindama pakartotinai patikrino kad mūsų autentifikavimo įskiepiai yra vykdymo tvarka 1001 (tai) ir vBulletin yra 1000 (tai).
Tai yra skirtingi, problema; Negalima rodyti vėliavomis, nieko rodo, vBulletin tiesiog pakimba:-). Galite paprašyti vBulletin į sąrašą naujus registravimus ir tik rodo baltą ekraną, kol galite išjungti VBET.
sveikas. Atsiprašome už atsakymo laikas - mes turėjo ilgą savaitgalį Lenkijoje.
Patikrinkite, ar turite išeinantis prašymus įgalintas jūsų sistemoje. vBET yra naudojant išorės vertimo paslaugų teikėjų, jei jūsų sistema blokuoja tokius prašymus, tada viskas bus tik pakabinti, nes jis yra užblokuotas.
Jūs galite tiesiog patikrinti tik naudojant iš bandymo failą. Prašome pamatyti čia daugiau informacijos, kaip patikrinti: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html#post1728
Jei yra blokuojami - puslapio stringa tada turite susisiekti su savo paslaugų teikėju ir paklausti jo leisti išeinančių http užklausų.
Prašome pasakyti jums reikia daugiau pagalbos:)
Bingo... Štai atsakymas:
Paleidimo vertimo bandymas, Google API v2
Bandymo rezultatas:
Bandymas Klaida: nepavyko prisijungti prie priimančiosios
Ryšio laikas (ms): 21088.4240723
Tai sakydamas: aš turiu užkardos išdavimo prijungiamas prie API "Google"? Jei taip, prašome pasakyti ką uostuose ir kas serverio reikia prašyti:-).
Mano svetainę turi eiti per proxy, matyt neleidžia ryšys su googleapis.com. Ar yra būdas nustatyti tarpinį serverį, VBET?
Tai ne gali padėti, bet jei naudoti googleapis.php kodą, modifikuotas nustatyti tarpinį serverį, gauti taip:
Bandymo rezultatas: {"duomenys": {"vertimai": [{"translatedText": "hello", "detectedSourceLanguage": "pl"}]}}
Bandymo klaida:
Ryšio laikas (ms): 196.223876953
Ar tai, kad jokios prasmės?
Simon Lloyd
14-05-12, 00:40
Tai ne gali padėti, bet jei naudoti googleapis.php kodą, modifikuotas nustatyti tarpinį serverį, gauti taip:
Bandymo rezultatas: {"duomenys": {"vertimai": [{"translatedText": "hello", "detectedSourceLanguage": "pl"}]}}
Bandymo klaida:
Ryšio laikas (ms): 196.223876953
Ar tai, kad jokios prasmės?
Kad rodo, kad vertimas buvo vieta gerai:)
Kad rodo, kad vertimas buvo vieta gerai:)
Tai naudinga, ačiū! Dabar man reikia sužinoti, kodėl pridėjimą VBET tarpinio serverio problemos neišsprendžia mano pakabinti problema:-(.
r.dziadusz
14-05-12, 21:10
Labas
Pasakykite man, jei jums reikia daugiau pagalbos su šiuo klausimu
Mes tik baigė, diegiant vBulletin 4.2 (atnaujinimas iš V3). vBulletin, pati atrodo, kad darbo baudą.
Mes įdiegta VBET yra 4.4.6.
Googletest rezultatai:
Bandymo rezultatas:
Bandymo klaida: nepavyko prisijungti prie 2001:4860:800a::5f: tinklas yra nepasiekiama
Ryšio laikas (ms): 150134.716064
Tik tuščių puslapių rodyti, kai vertimo reikalaujama, ir atsakymas yra * labai * lėtai.
Mano tinklo komanda mano, kad viskas yra gerai:-). Jei ten kažką aš galiu duoti jiems nurodyti priežastis, dėl kurios mano sistema negali prisijungti prie Google API?
Jei turite paleisti per proxy serverį, o mano sistema reikalauja nustatyti... proxy tais atvejais, kai į VBET būtų nustatyti tai?
curl_setopt ($ryšį, CURLOPT_PROXY, "http://proxy.mydomain.com:nnnn/");
pridėti į vbenterprisetranslator_functions.php ir vbenterprosetranslator_class_translator.php tik virš kiekvienos CURLOPT_URL linijos atrodo, kad tai pavyko.
Kitas barjeras :-) ... vertimo vėliavos nerodomi pranešimų. I posted kažką ispaniškai ... ir kaip sakoma "Nada". Tikėjausi vėliavas, įrodančių, originalo kalba, vertimas į anglų kalbą, ir originalus tekstas žemiau. Aš vis daugiau ir daugiau ir daugiau parametrų, bet man atrodo, negalime suprasti dalykus.
Vėliavos dabar rodo viršuje, ir, jei paspausite ant vieno, tai į tą kalbą verčia puslapį ... pažanga. Tačiau įdiegti dar nėra "teisinga" ...
m_jankowski
18-06-12, 22:44
Sveiki,
Ar Jūs pasakykite, kad būtume tikri, jei proxy problema išspręsta.
Apie savo ankstesnes pareigas, pasakykite, kas tiksliai yra dabar, ir ką aš galiu Jums padėti.
Taip pat atminkite;) atidaryti naują temą, bet kokį naują klausimą
Man reikia daugiau pagalbos apie tai. Pridėdami CURL tarpinį (proxy) eilutės, aš turėjo galimybę gauti VBET dirbti, tačiau vėliavomis ar ne rodyti atskirų pranešimų (tik viršuje tais atvejais, kai nurodyti). Jei aš paspauskite vieną iš viršuje vėliavomis, atliekamas vertimas.
Paskutinį kartą aš gavau šį darbą, aš neprisimenu kokį nors specialų nustatymą gauti vėliavos rodyti atskirų siųstus. Man stumped :-).
Sveiki,
Ar Jūs pasakykite, kad būtume tikri, jei proxy problema išspręsta.
Apie savo ankstesnes pareigas, pasakykite, kas tiksliai yra dabar, ir ką aš galiu Jums padėti.
Taip pat atminkite;) atidaryti naują temą, bet kokį naują klausimą
I * manote ** turiu mano tarpinį (proxy) problema išspręsta. Ar turite kitų klientų, veikia per proxy? Ką jie padaryti kad problemą spręskite? Tiek, kiek aš galiu pasakyti, VBET turi Nr galimybę nustatyti tarpinį serverį.
Mano "sprendimas" gali būti sukelti kitų problemų, todėl man reikia žinoti :-).
Aš įterpiama:
curl_setopt ($ jungtis, CURLOPT_PROXY "http://foo.com:nnnn/"); (foo.com yra mano įgaliojimą, ir nnnn yra prievado numeris)
prieš kiekvieno CURLOPT_URL linijos. Ne labai elegantiška.
---
Šiuo metu vertimas iš geriausių vėliavos darbų, bet labai lėtai reagavimo.
Aš nematau jokių vėliavas apie siųstus patys.
Mes niekada neturėjo su proxy pastebėtų prieš problemą. Taigi gal niekas naudoja proxy ar klausimas yra savo serverio konfigūravimo.
Puiku, kad jūs išspręsti šią problemą. Naujos emisijos jūs jau atidarė naują temą ir ten aš jau siunčia jums atsakyti. Prašome laikyti vieną klausimą per viena gija - tai leis mums geriau tvarkyti klausimus.
Mes nežino spręstinų klausimų keitimus. Kaip rašė tai tik su jūsų serverio konfigūracija. Tiesiog pažymėkite kaip vBET veikia ir kaip veikia vertimo paslaugų teikėjų.
Ar jums reikia daugiau pagalbos su problema? :)
Jokio atsakymo - laikomas klausimas yra dingo. Jei ne prašome rašyti šioje temoje:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):