PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Snaží se ji znovu VBET

hmspain
27-04-12, 22:59
Když povolím VBET, Hlavní stránka možnost VBET (vše, co se zobrazí další možnosti stránky) se nezobrazí. Také již zobrazí můj fór.

Dochází mi vBulletin 3.8.7 PL2.

Já jsem Abraham VBET zpět do režimu online. Byl nucen si sundat mého systému, protože to nějak zamíchal s displejem podprocesu.

Možná by měl koupit Instalační služby a už jste se na to dívat...

hmspain
27-04-12, 23:00
Zapsal se na Google API překlady a vstoupil řetězce vyžadované v možnosti VBET.

hmspain
02-05-12, 16:19
Myslel jsem, že je to problém "pořadí provádění", kterou jsme měli v minulosti s naší vlastní modul plug-in pro ověřování. Znovu prověřila, že naši ověřovací modul je pořadí provádění 1001 (je), a vBulletin 1000 (to je).

To je jiný problém; příznaky se nezobrazují, nic zobrazí, vBulletin visí jen:-). Požádejte vBulletin seznamu nových vzkazů a Bílá obrazovka zobrazí až po zákazu VBET.

vBET
05-05-12, 15:52
Ahoj. Omlouvám se za čas odezvy - měli jsme prodloužený víkend v Polsku.

Přesvědčte se, zda máte odchozí požadavky v systému povolena. vBET používá externí překlady poskytovatelů, je-li váš systém blokuje takové žádosti pak všechno jen Vydrž, protože je blokován.

To lze jednoduše zkontrolovat jen pomocí testovací soubor. Naleznete zde podrobné informace jak na to: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html#post1728
Pokud jsou blokovány - stránky visí pak musíte kontaktovat vašeho poskytovatele hostitelských služeb a požádat ho, aby umožňoval odchozí požadavky http.
Prosím řekněte, potřebujete další pomoc:)

hmspain
09-05-12, 20:10
Bingo... tady je odpověď:

Počáteční překlad testu pro Google API v2
Výsledek testu:
Zkušební Chyba: Nelze se připojit k hostiteli
Doba připojení (ms): 21088.4240723

Je toto rčení, že mám problém se brány firewall připojení k společnosti Google API? Pokud ano, prosím řekni mi jaké přístavy a jaký server muset požádat:-).

hmspain
10-05-12, 16:03
Můj web je povinen jít přes proxy, která je zřejmě brání připojení k googleapis.com. Existuje způsob, jak nastavit server proxy v VBET?

hmspain
10-05-12, 16:12
To může pomoci, ale když použiji googleapis.php kód změnit nastavení serveru proxy, dostanu následující:

Výsledek testu: {"údaje": {"překlad": [{"translatedText": "Ahoj", "detectedSourceLanguage": "pl"}]}}
Testovací chyba:
Doba připojení (ms): 196.223876953

Dává to nějaký smysl?

Simon Lloyd
14-05-12, 00:40
To může pomoci, ale když použiji googleapis.php kód změnit nastavení serveru proxy, dostanu následující:

Výsledek testu: {"údaje": {"překlad": [{"translatedText": "Ahoj", "detectedSourceLanguage": "pl"}]}}
Testovací chyba:
Doba připojení (ms): 196.223876953

Dává to nějaký smysl?
Že ukazuje, že překlad vzal místo ok:)

hmspain
14-05-12, 19:33
Že ukazuje, že překlad vzal místo ok:)

To je užitečné, děkuji! Teď musím zjistit, proč přidání serveru proxy řešení do VBET neřeší problém zablokuje:-(.

r.dziadusz
14-05-12, 21:10
Ahoj
Řekněte mi, pokud budete potřebovat další pomoc s tímto problémem

hmspain
18-06-12, 16:54
Právě jsme dokončili instalaci vBulletin 4.2 (upgrade z verze 3). Zdá se, že vBulletin sama funguje dobře.

Jsme nainstalovali VBET je 4.4.6.

Googletest výsledky:

Výsledek testu:
Zkušební chyba: Nepodařilo se připojit k 2001:4860:800a::5f: síť nedostupná
Doba připojení (ms): 150134.716064

Pouze prázdné stránky zobrazí, jestliže je požadován překlad, a odpověď je | velmi | pomalu.

Můj tým sítě si myslí, že vše je dobře:-). Pokud tam něco můžu dát jim na to důvod pro systém není připojení k společnosti Google API?

hmspain
18-06-12, 18:42
Pokud je nutné spustit prostřednictvím serveru proxy, a můj systém nevyžaduje proxy nastavení... kde v VBET by nastavit to?

hmspain
18-06-12, 19:00
curl_setopt ($připojení, CURLOPT_PROXY, ' http://proxy.mydomain.com:nnnn/');

přidáno do vbenterprisetranslator_functions.php a vbenterprosetranslator_class_translator.php jen nad každou linku CURLOPT_URL, zdá se to vyřeší.

hmspain
18-06-12, 22:11
Další překážka:-)... překlad, kterou se neobjevují příznaky na místa. Zaúčtované jsem něco... ve španělštině a jak se říká "nada". Byl očekáván vlajky ukazující původní jazyk, překlady do angličtiny a původní text uvedený níže. Pořád to znovu a znovu a nastavení, ale zdá nemůžu přijít věci.

Příznaky se nyní zobrazují nahoře, a pokud klepnete na jeden, převede na stránku jazyka... pokrok. Instalace však stále ještě není "správné"...

m_jankowski
18-06-12, 22:44
Dobrý den,
Můžete prosím říct, jen pro jistotu, pokud server proxy problém je vyřešen.

O vaše předchozí post - prosím řekněte, co přesně nefunguje právě teď a s čím vám mohu pomoci.
Také nezapomeňte na otevření nové vlákno pro každé nové vydání;)

hmspain
20-06-12, 14:51
Potřebuji další pomoc na to. Přidáním řádku proxy CURL, byl jsem schopen dostat VBET do práce, ale příznaky se nezobrazují na jednotlivé příspěvky (pouze na začátku, kde jsem určen). Pokud klepnu na jeden z horního příznaků, se provádí překlad.

Naposledy, co jsem dostal tento pracovní, nevzpomínám si žádné speciální nastavení pro získání příznaků zobrazíte v jednotlivých zaúčtování. Nechám se podat:-).

hmspain
21-06-12, 17:34
Dobrý den,
Můžete prosím říct, jen pro jistotu, pokud server proxy problém je vyřešen.

O vaše předchozí post - prosím řekněte, co přesně nefunguje právě teď a s čím vám mohu pomoci.
Také nezapomeňte na otevření nové vlákno pro každé nové vydání;)

Já | si | mám můj proxy problém vyřešen. Máte další zákazníci, kteří používají prostřednictvím serveru proxy? Vyřešit problém co to udělali? Jak mohu říci, VBET má možnost Ne k nastavení serveru proxy.

Moje "řešení" mohou způsobovat jiné problémy, takže potřebuji vědět:-).

Vloženo:

curl_setopt ($připojení, CURLOPT_PROXY, ' http://foo.com:nnnn/'); (foo.com je můj proxy, a nnnn je číslo portu)

před každý řádek CURLOPT_URL. Velmi elegantní.

---

V tomto bodě překlad z nejvyšší příznaky funguje, ale velmi pomalé reakce.

To není vidět žádné příznaky na samotné zaúčtování.

vBET
23-06-12, 21:49
Nikdy jsme neměli žádné otázce s proxy konstatované. Tak možná nikdo jej používá s proxy nebo otázka je specifický pro konfiguraci serveru.

Skvělé, že jste vyřešili problém. Pro nové vydání již otevřeno nové vlákno a tam jsem už send že odpovíte. Mějte, prosím jednu otázku na jednoho podprocesu - to umožní nám lépe řešit problémy.

Nejsme vědomi možných otázek, vaše změny. Jak jsem to napsal je specifický pouze pro konfiguraci serveru. Zkontrolujte jak překlad poskytovatelé chovat a jak se chová vBET.

Potřebujete další pomoc s vydáním? :)

vBET
07-07-12, 14:46
Není žádná odezva - za problém. Pokud ne, napište v tomto podprocesu:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1