מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: 404 הקובץ לא נמצא עבור PhotoPost

Schmike
11-05-11, 15:12
קיבלתי את השגיאה הבאה כאשר ניסיתי לשלב עם PhotoPost Pro:

לא נמצא

כתובת האתר המבוקשת / testvb / פורומים / vbet_flag-/ testvb / פורומים / גלריה / לא נמצא על שרת זה.

בנוסף, שגיאה 404 לא נמצא היה נתקל בעת שניסה להשתמש ErrorDocument לטפל בבקשה.

kamilkurczak
11-05-11, 19:06
אתה בטוח שאתה מבצע ואינטגרציות כל הצעדים טוב?
בבקשה - הדבק כאן התוכן שלך htaccess -. אני אבדוק את זה

Schmike
12-05-11, 02:44
הנה היא:

RewriteEngine על
אפשרויות + FollowSymLinks

#% RewriteCond DOCUMENT_ROOT {}% {REQUEST_FILENAME}!-F
#% RewriteCond DOCUMENT_ROOT {}% {REQUEST_FILENAME}!-D

RewriteRule ^(.*)/ p ([0-9 ]+)-(.*)- cpage ([0-9 +]). Html $ showphoto.php? תמונה = $ 2 & cpage = 4 $ [QSA]
RewriteRule ^(.*)/ p ([0-9 ]+)-(.*). html $ showphoto.php? תמונה = $ 2 [QSA]
RewriteRule ^(.*)/ p ([0-9] +). Html $ showphoto.php? תמונה = $ 2 [QSA]

RewriteRule ^ g ([0-9 ]+)-(.*)- הדף ([0-9] +). Html $? Showgallery.php חתול = $ 1 & page = 3 $ [QSA]
RewriteRule ^ g ([0-9 ]+)-(.*). html $ showgallery.php? חתול = $ 1 [QSA]

RewriteRule ^(.*)/ מדד ([0-9 ]+)-([ 0-9] +). Html $? חתול index.php = $ 2 & page = 3 $ [QSA]
RewriteRule ^(.*)/ מדד ([0-9] +). Html $ index.php? Cat = 2 $ [QSA]

RewriteRule ^ מ ([0-9 ]+)-(.*)- ProType ([0-9] +). Html $ member.php? Uid = $ 1 & ProType = 3 $ [QSA]
RewriteRule ^ מ ([0-9 ]+)-(.*). html $ member.php? Uid = $ 1 [QSA]

RewriteRule ^ $ board.html board.php [QSA]
RewriteRule ^ b ([0-9 ]+)-(.*). html $ board.php? Msg = $ 1 [QSA]

RewriteRule ^ u ([0-9 ]+)-(.*)- חתול ([0-9] +). Html $ showgallery.php? Ppuser = $ 1 & cat = 3 $ [QSA]
RewriteRule ^ u ([0-9 ]+)-(.*)- חתול ([0-9] +) עמודים ([0-9] +). Html $ showgallery.php? Ppuser = $ 1 & cat = 3 $ & עמוד = $ 4 [QSA]
RewriteRule ^ u ([0-9 ]+)-(.*)- הדף ([0-9] +). Html $ showgallery.php? Ppuser = $ 1 & page = 3 $ [QSA]
RewriteRule ^ u ([0-9 ]+)-(.*). html $ showgallery.php? Ppuser = $ 1 [QSA]

RewriteRule ^ s ([0-9 ]+)-(.*)- הדף ([0-9] +). Html $? חתול showmembers.php = $ 1 & page = 3 $ [QSA]
RewriteRule ^ s ([0-9 ]+)-(.*). html $? חתול showmembers.php = $ 1 [QSA]

RewriteRule / ADDITIONAL_DIRECTORY / 2 $? שפה = $ 1 [L, QSA]

RewriteCond% QUERY_STRING} {! = מנותב
RewriteCond% QUERY_STRING} {שפה =
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php? מנותב = $ 1 & vbet_outside = נכון [L, QSA]

# RewriteCond% QUERY_STRING} {! Vbet_outside = true
# RewriteRule ^(.*)$ 1 $? Vbet_outside = נכון [L, QSA]

kamilkurczak
13-05-11, 16:26
. קובץ htaccess נראה טוב - אני אמצא פתרון אחר בשבילך

Schmike
13-05-11, 16:29
האם יש הגדרות נוספות שאני צריך להגדיר כי זה בתיקיית משנה ב vb?

Schmike
18-05-11, 03:23
כל העדכונים? צריך לקבל את זה בהקדם האפשרי.

kamilkurczak
18-05-11, 20:54
אהההה אני להתעלם מן העובדה שאתה לא להקליד את שם התיקייה.
אנא שנה "SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH" אל מלא הנתיב שלך במדריך בפורום.
אמור לעבוד.
ב בדרך כלל יש לבדוק שוב את כל הצעדים אינטגרציה:

Schmike
19-05-11, 13:55
אתה מתכוון ב vbenterprisetranslator_front_controller.php?

זה נעשה בקו זה:
להגדיר ("VBET_FORUMDIR ',' path> <my ');

kamilkurczak
19-05-11, 16:10
כן, שינוי ADDITIONAL_DIRECTORY ב htaccess כדי לתת שם הספריה שלך.

Schmike
19-05-11, 17:40
הערך עבור ADDITIONAL_DIRECTORY זהה לכל נתיב נכנסתי ב vbenterprisetranslator_front_controller.php?

זה לא עובד. שיניתי אותו לנתיב של הגלריה שלי עם הפניה לאתר הראשי שלי שהוא / testvb / פורומים / גלריה, זה גם לא עובד.

kamilkurczak
21-05-11, 00:24
נא לבדוק שוב את כל הצעדים מכאן:

n חבילת vBET / do-not-upload/tools/vbenterprisetranslator_front_controller.php לשנות "SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH" אל מלא הנתיב שלך במדריך בפורום.
אין להשתמש "/" בסוף. אם אתה לא יודע מה היא הדרך שלך:

1. העלאת קובץ vBET_package / נא לא להעלות / כלים / actualdirectory.php לספרייה בפורום שלך.
2. מכניסים כתובת לקובץ actualdirectory.php של דפדפן האינטרנט ולראות את התוצאות.

ושנית: שינוי שם ADDITIONAL_DIRECTORY שם הספריה שלך

Schmike
22-05-11, 05:58
הכל נעשה.

זהו הקובץ הנוכחי שלי:
RewriteEngine על

RewriteRule ^(.*)/ p ([0-9 ]+)-(.*)- cpage ([0-9 +]). Html $ showphoto.php? תמונה = $ 2 & cpage = 4 $ [QSA]

RewriteRule ^ g ([0-9 ]+)-(.*)- הדף ([0-9] +). Html $? Showgallery.php חתול = $ 1 & page = 3 $ [QSA]

RewriteRule ^(.*)/ מדד ([0-9 ]+)-([ 0-9] +). Html $? חתול index.php = $ 2 & page = 3 $ [QSA]

RewriteRule ^ מ ([0-9 ]+)-(.*)- ProType ([0-9] +). Html $ member.php? Uid = $ 1 & ProType = 3 $ [QSA]

RewriteRule ^ u ([0-9 ]+)-(.*)- חתול ([0-9] +). Html $ showgallery.php? Ppuser = $ 1 & cat = 3 $ [QSA]
RewriteRule ^ u ([0-9 ]+)-(.*)- חתול ([0-9] +) עמודים ([0-9] +). Html $ showgallery.php? Ppuser = $ 1 & cat = 3 $ & עמוד = $ 4 [QSA]
RewriteRule ^ u ([0-9 ]+)-(.*)- הדף ([0-9] +). Html $ showgallery.php? Ppuser = $ 1 & page = 3 $ [QSA]

RewriteRule ^ s ([0-9 ]+)-(.*)- הדף ([0-9] +). Html $? חתול showmembers.php = $ 1 & page = 3 $ [QSA]

RewriteRule / גלריה / 2 $? שפה = $ 1 [L, QSA]

RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php? מנותב = $ 1 & vbet_outside = נכון [L, QSA]

vBET
22-05-11, 16:14
אני לא רואה את הרישיון שלך, אז אני לא יכול לבדוק מה מבנה הפורום (עם בתיקיית עבור הפורום או לא), אז אני לא יכול להגיד לא השתמשת רמזים המתאים. אני יכול להגיד שאתה לא משתמש בו appropriatelly, כי הכלל עם קודי השפה לא צריך להיות בקובץ htaccess. ... בכל מקרה - אנא פרטים PM הרישיון הראשון לתת כאן בפורום כתובת האתר שלך.

kamilkurczak
23-05-11, 23:17
שוב.
חוקי מכאן:

לשים. htaccess מהתיקיה MOD yout

2. מן הכללים:
כמו:
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/gallery/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]
הדבק ב htaccess שלך בתיקייה הראשית.

אנא הדבק כאן את שני קבצי htaccess לאחר שינויים (אחד מתיקיה mod, ספרייה אחת בפורום הראשי) ולכתוב אשר מהתיקייה לכתוב הראשי אשר מהתיקייה mod. אני אבדוק את זה.

Schmike
26-05-11, 17:04
Photopost htaccess:
RewriteEngine על

פורום htaccess:
# כללים קישורים SEO תרגום ללא מנוע SEO (על vBulletin גלם קישורים)
# אם אתה משתמש vB "השכתוב Mod Friendly URLs" ואז לשים אותם כללים קצת לפני vB כללים
RewriteRule ארכיון / index.php? / 2 $ & שפה = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? שפה = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 $? שפה = $ 1 [QSA]
RewriteRule / גלריה / 2 $? שפה = $ 1 [L, QSA]

kamilkurczak
26-05-11, 22:16
אתה צריך לשים כללים photopost לפני הכללים הישנים של vBET.
כמו זה:

Forum htaccess:
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/gallery/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]
#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links)
#If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]

Schmike
27-05-11, 03:25
נעשה. אבל עדיין יש את אותה שגיאה.

vBET
29-05-11, 15:24
באתי לכאן כדי לבדוק למה זה לוקח כל כך הרבה זמן ...

אתה עדיין לא לשלוח כאן בפורום כתובת האתר שלך, אז אני לא יכול לבדוק את הנושא.

כתבתי לך כי יש הוראות נפרדות בפורומים אשר נמצאים בתיקיית ועל בפורומים אשר לא משתמשים בתיקיית ב-URL. אתה משתמש רמזים בפורומים אשר אין בתיקיית ב-URL, אבל ההודעה הראשונה שנתת נתיב "/ testvb / פורומים / גלריה /" אז אני חושב שיש לך בתיקיית ב-URL ורמזים רע בשימוש ...

שים לב כי אתה תמיד יכול לקנות שירות ואינטגרציה (http://www.vbenterprisetranslator.com/integration-service.php) עבור $ 30. תמיכה בפורום שלנו היא בחינם, עדיין אני רואה שיש לך הרבה בעיות כדי לתת רמזים שמיטה, אז אולי לקנות שירותי אינטגרציה יהיה פתרון טוב יותר עבורך.

בכל אופן אם אתה רוצה שנעזור לך בפורום - נא לכתוב כתובת לדף שבו אנו יכולים לראות את הבעיה.

Schmike
30-05-11, 05:08
הייתי קצת עסוק בימים האחרונים. אני ארוץ את השלבים שוב כדי לוודא שאני לא לפספס שום דבר החוצה.

kamilkurczak
30-05-11, 18:05
אוקיי, אז אנחנו מחכים לאישור שלך

Schmike
01-06-11, 15:03
הצעדים שננקטו:
להחליף SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH עם נתיב הפורום שלי
להחליף את כל [יב] ב htaccess שלי [QSA]
הוסיף שני כללים htaccess
הוסיף כלל בחלק העליון של פורומים htaccess ולהחליף ADDITIONAL_DIRECTORY לגלריה אשר תיקיית משנה שלי

אני עדיין נתקל באותה בעיה. במקרה הפסדתי בעבר, זה אתר ההתקנה testvb שלי הבדיקה.

vBET
02-06-11, 22:07
אני מרגיש כאילו אנחנו רק להסתובב כל הזמן ... אתם לא מגיבים הנושאים החשובים ביותר.

אתה עדיין לא לשלוח כאן בפורום כתובת האתר שלך, אז אני לא יכול לבדוק את הנושא.

כתבתי לך כי יש הוראות נפרדות בפורומים אשר נמצאים בתיקיית ועל בפורומים אשר לא משתמשים בתיקיית ב-URL. אתה משתמש רמזים בפורומים אשר אין בתיקיית ב-URL, אבל ההודעה הראשונה שנתת נתיב "/ testvb / פורומים / גלריה /" אז אני חושב שיש לך בתיקיית ב-URL ורמזים רע בשימוש ...

כתבתי לך את זה שוב לא שלחת כתובת אתר, גם כאשר אתה יודע שאני לא מסוגל לאמת הגעת צעדים מתאימים בלי לבדוק מבנה הפורום. זה קריטי. אני לא אוכל לעזור לך עד שאתה מספק המידע הנדרש.

אני גם לשים את תשומת לבכם הבדלים אינטגרציה בהתאם למבנה בפורום שלך (זה מה אני צריך לבדוק). אבל התעלם ממנה שוב. אין לי תשובה בכלל. אתה פשוט חוזר צעדים אשר לקח לך - אני יודע את זה כבר מהודעות קודמות שלך. העניין הוא: הם אלו צעדים נכונים? ואנחנו לא מסוגלים להגיד לך את זה עד שאתה מספק את המידע החשוב ביותר על מבנה הפורום.

שוב:

ושוב: כאן יש לך 2 תיאר מקרים שונים - ואני דבר השתמשת טועה, אבל אני לא יכול להגיד עד שאתה מספק מידע שאל. נא לשלוח את כתובת האתר בפורום שבו אנו יכולים לראות את הבעיה. כמו כן, רק בבקשה גישה פרטים PM על FTP ו-CP Admin - נוכל לבדוק לך את זה מוגדר כמו שצריך.

Schmike
04-06-11, 03:58
האם pm לך את הפרטים הדרושים.

vBET
05-06-11, 10:25
פשוט היה שם - אתה לא צריך להפעיל קישורים קידום אתרים ... ההוראות הן שילוב בהנחה קישורים SEO מופעלים ... זו היתה הבעיה. זו הסיבה שאין לך את זה מתורגם, בגלל הקישורים שלך לא ללכת את הכללים.

אנחנו יכולים לשנות את הכללים - אין בעיה. ראשון - בפורום הסופי (כאן הוא מבחן) אתה רוצה את זה עם קישורים SEO מופעלת או לא? אם כן אז בבקשה להפעיל תחילה קישורים SEO על בפורום שלך, ולבדוק איך זה עובד. אם לא - יידע אותנו אנו נותנים לך חוקים שונה.

Schmike
05-06-11, 10:30
תן לי בבקשה את החוקים במקום שונה. תודה.

vBET
05-06-11, 10:41
אני יכין אותם ולשלוח לך אותו. ברגע זה - כפי שאני רואה ברגע זה אין לך קובץ htaccess בתיקייה גלריה .... במקום יש לך קובץ htaccess. נא לוודא שזה בסדר עבור השרת.

vBET
05-06-11, 10:49
עבור htaccess בפורומים בספרייה.:
1. עדיין יש שם שלטון שבור עם ADDITIONAL_DIRECTORY / /, אשר סיפרת לנו השתנה ... אנחנו לא יכולים לעזור לך, כאשר אתה מספק מידע כוזב.
2. כאשר קישורים SEO לא רגילים, אז אתה לא צריך שום כללים vBET שם בכלל - אתה יכול פשוט להסיר אותו.

עבור htaccess בספרייה הגלריה.:
1. אתה אין לך את זה. יש לך שם במקום הלא נכון - אנא htaccess הנכונה htaccess.
2. לא היו שינויים כלל יש צורך - כפי שאני רואה יש ההנחה כי הכלל השני כבר שינה את הקישור SEO לקשר = שפה אז זה אמור לעבוד בסדר.

אנא ספר עשה את זה לעזור ומה הם הנושאים אם לא.

Schmike
05-06-11, 11:18
הסרתי את הכלל הזה בפורומים. Htaccess ועל שמם גלריה htaccess כדי. Htaccess.

כתובת האתר:

שגיאה:
לא נמצא

כתובת האתר המבוקשת / testvb / פורומים / vbet_flag-/ testvb / פורומים / גלריה / המדד לא נמצאה על שרת זה.

בנוסף, שגיאה 404 לא נמצא היה נתקל בעת שניסה להשתמש ErrorDocument לטפל בבקשה.

vBET
06-06-11, 00:55
כתובת ה-URL יש לך שבור - משהו עדיין לא בסדר וזה נראה כמו בקשות לא באים על ידי בקר הקדמי שלנו. אני הולך לשם כדי לבדוק.

vBET
06-06-11, 01:03
הסרתי את הכלל הזה בפורומים. Htaccess ועל שמם גלריה htaccess כדי. Htaccess.

לא נכון. אתה נאמר בדיוק לשנות את השם מ htaccess כדי. Htaccess. בדיוק כך:

htaccess הנכונה. htaccess
במקום שאתה שונה. Htaccess ושוב נתן מידע כוזב על צעדים אשר לקח לך, על ידי כתיבת שזה השתנה. Htaccess

אנא כיוונים שמיטה במדויק אינן מספקות מידע כוזב יותר - זו הסיבה שזה לקח כל כך הרבה זמן, כי אתה עושה דבר אחד וכותב שעשית משהו אחר.

בבקשה תגיד זה עזר?

Schmike
06-06-11, 03:05
לא נכון. אתה נאמר בדיוק לשנות את השם מ htaccess כדי. Htaccess. בדיוק כך:

במקום שאתה שונה. Htaccess ושוב נתן מידע כוזב על צעדים אשר לקח לך, על ידי כתיבת שזה השתנה. Htaccess

אנא כיוונים שמיטה במדויק אינן מספקות מידע כוזב יותר - זו הסיבה שזה לקח כל כך הרבה זמן, כי אתה עושה דבר אחד וכותב שעשית משהו אחר.

בבקשה תגיד זה עזר?

אני ברצינות אין לי מושג על זה להיות רישיות.

זה רק עובד עבור הדף הראשי שלי עכשיו. דפים אחרים לא מתורגמים כאשר אני לוחץ על התרגום, אבל אני מצליח לתקן את זה עם

נראה עובד בסדר גמור עכשיו. תודה מצטער על הטרחה.

vBET
06-06-11, 17:11
הגדול כי היא עובדת עכשיו:) אם יהיה לך בעיות אחרות, אז בבקשה רק לכתוב:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations