PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Frissítés hiba

Ramses
22-06-10, 16:45
/ Home / www / doc /*****/ sajatwebhely / www / forum / global.php (238): eval () 'd code on line 3
Vedd meg ezt a frissítés után 333-334, feltöltött fájlok és az importált termék (ellenőrzött írja felül a létező termék).
Az írásra?

vBET
22-06-10, 16:49
Kérjük, adja meg a pontos BB verzióját és tartalma global.php file körüli vonal 238 (és a pont, amely az egyik 238).

Ramses
22-06-10, 16:54
VB verzió 3,84 global.php is:

// if user can control panel, allow selection of any style (for testing purposes)
// otherwise only allow styles that are user-selectable
$styleid = intval($styleid);
$style = NULL;

($hook = vBulletinHook::fetch_hook('style_fetch')) ? eval($hook) : false;

if (!is_array($style))
{
$style = $db->query_first_slave("
SELECT *
FROM " . TABLE_PREFIX . "style
WHERE (styleid = $styleid" . iif(!($vbulletin->userinfo['permissions']['adminpermissions'] & $vbulletin->bf_ugp_adminpermissions['cancontrolpanel']) AND !$userselect, ' AND userselect = 1') . ")
OR styleid = " . $vbulletin->options['styleid'] . "
ORDER BY styleid " . iif($styleid > $vbulletin->options['styleid'], 'DESC', 'ASC') . "
LIMIT 1
");
}
define('STYLEID', $style['styleid']);

Nem vagyok biztos abban, Dreamweaver mutatja a helyes sort tettem hozzá a teljes kódot arround ezt, 238
($ Hook = vBulletinHook: fetch_hook (style_fetch))? eval ($ hook): false;

vBET
22-06-10, 17:04
Kérjük, kapcsolja ki vBET plugin style_fetch horog, és ellenőrizze, hogy nem dolgozik most. Ha nem, akkor kérjük, kapcsolja ki más plugin style_fetch horog egy-egy (lehet kapcsolni a korábbi), és ellenőrizze, amikor elkezd dolgozni. Ha megtalálta azt, amelyik bűnös -, küldje el nekünk, melyik az.

Ramses
22-06-10, 19:21
Köszönöm, letiltása vBET style_fetch megoldja ezt a hibát, de most nincs zászlók, amely csak a helyőrzőket.
Bocs, láttam, ahol elkövette azt a hibát, nem jövök vissza a második.
Rendben, nagyon sajnálom, hogy lettél felesleges munka egyszerűen feltöltötte a mappákat egy rossz könyvtár. Minden most jól van.

kamilkurczak
22-06-10, 22:14
Most már jól működik, hanem egy vBET funkció le van tiltva. Ezt nem lehet így.
Ez a funkció le van tiltva, hogy elemezze, mi a baj.

Kérjük, írja már meg, hogy működik, ha a bővítmény engedélyezve van?

Ha ez nem működik egy olyan kérdés, és mi kell rögzíteni annak érdekében, hogy minden a funkciót.

Ramses
22-06-10, 23:15
Mint mondtam az előző hozzászólás én hibám volt, feltöltöttem a vBET mappákat gyökér helyett fórum könyvtárban. Ez mind rendben.

vBET
22-06-10, 23:30
OK, így - csak a biztonság kedvéért. Most fut az összes plugin be van kapcsolva - igaz? :) Mert ha ez rendben van némi tiltva, akkor nem minden vBET része fog működni megfelelően (kértem letiltani csak okának). Megértjük, hogy Ön által mappa hiba, de akkor is azt írta, hogy letiltotta a horgot, amit leírt, és most már nem biztos nem engedélyezte újra.

Így az ügyfél a jó (a jó) akarunk lenni abban, hogy nem laza semmit, és akkor fut vBET minden plugin be van kapcsolva. Kérjük, erősítse meg, így képesek leszünk aludni is;)

Ramses
22-06-10, 23:41
Igen Michal, az összes plugin is engedélyezve van. Még a vendégek cache van most, remélem, ez mutatja hatások csökkentése a szerver terhelés hamarosan. Köszönöm a nagy segítséget.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1