View Full Version: Integracija vBET s vbMediaWiki
Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?
I'm having problems with this integration.
[]s!
Ne znam ovaj mod. Možete li mi opisati kako se to radi? Da li to ima svoj poddirektorij u URL? Da li stvara izlaz bez korištenja global_complete kuka (jednostavno ga ispisuje na izlaz)? Možete li mi dati točan URL gdje se mogu vidjeti u akciji?
Također molimo Vas da ono što je već pokušava učiniti kako integrirati? Jeste li koristite neke savjete ovdje obliku: - One koji?
Ne znam ovaj mod. Možete li mi opisati kako se to radi?
vbMediaWiki 4.0.2 RC 3 - vBulletin.org Forum (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=235342)
Da li to ima svoj poddirektorij u URL?
Da.
mandela.org -> Glavni forum
mandela.org / wiki -> MediaWiki (s vbMediaWiki integracija)
Da li stvara izlaz bez korištenja global_complete kuka (jednostavno ga ispisuje na izlaz)?
Ne znam ... Ja mogu vidjeti točan tekst na prvi jezik.
Možete li mi dati točan URL gdje se mogu vidjeti u akciji?
mandela.org / wiki i odaberite dva jezika
Također molimo Vas da ono što je već pokušava učiniti kako integrirati?
N / A
Jeste li koristite neke savjete ovdje obliku: - One koji?
Ja ću
Pozdrav Michał, pročitao sam i pokušao, ali nije ni mogao staviti zastave na "NavBar" MediaWiki :-( Ima li bilo koju priliku (sa svim svojim golemo znanje) integriraju MediaWiki s vBulletin (pomoću most kao vbMediaWiki )? Ako ne znaju ili nisu vidjeli, ovaj mod stvara jednu-sign-on za vBulletin i vode, i ostaviti sa istim vode na kožu vBulletin. E MediaWiki je alat za kolaborativno kreiranje sadržaja, korišten je kao osnova projekta Wikipedije. Ideja je da se korisnici foruma mogu doprinijeti materijal na Wiki u bilo kojem jeziku, kao i na forumu. Bilo je ta interakcija nije moguće u ovom trenutku, samo da imaju vBET trčanje glatko s ovim modom već mi puno pomaže. I čekaju svoj povratak. Srdačan pozdrav, Rafael Trevisan.
OK - vidim da je ovaj mod se koristi global_ kompletna - sam bio u krivu rekao da vjerojatno ne zbog 'vbet_flag' pitanje. Vidim problem i vidim da su veze slomljena nakon što je prvi prijevod - one počinju od '.' (Točka) - bez www. Molimo PM me pristup pojedinosti svoje Admin CP i FTP - ja ću provjeriti problem i to ispraviti.
Jedina opcija su ti vbMediaWiki: http://www.mandela.org/vbMediaWiki.png
Nažalost, te mogućnosti da nam ništa. U ovom trenutku smo svjesni problema, ali ne poznaju uzrok. Za potpunu dijagnozu i korekcija trebamo pristup forumu.
Nažalost, te mogućnosti da nam ništa. U ovom trenutku smo svjesni problema, ali ne poznaju uzrok. Za potpunu dijagnozu i korekcija trebamo pristup forumu.
Vjerujte mi, ja sam pružajući pristup putem FTP-a. Ja sam odvajanje područja drugih korisnika za zajedničko korištenje ovog pristupa. I to stvorio admin korisnik za vas na mom mjestu vBulletin. [] S Rafael.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):