Прагляд поўнай версіі: Адкрыць 500 памылка
Прывітанне
Я атрымліваю памылку 500 пры выкарыстанні Googles v2 API і Microsoft API. Ці ёсць у вас думкі да справы?
дзякуй
як googlev2 і файлы Microsoft Test генераваць 500 памылак.
r.dziadusz
09-11-11, 11:10
Прывітанне,
-Калі я іду ў свой адрас, і пачаць перакладаць я не бачу ніякай памылкі
-Ці можаце вы мінулае тут вынікі тэстаў?
Прывітанне,
-Калі я іду ў свой адрас, і пачаць перакладаць я не бачу ніякай памылкі
-Ці можаце вы мінулае тут вынікі тэстаў?
Нах яны проста атрымоўваецца вярнуцца да паказваюць арыгінальнага тэксту. Калі я ўключаю Microsoft і GV2, гэта 500 памылак кожны раз. праверка / тэставанне /
r.dziadusz
09-11-11, 13:05
Першае выпрабаванне паставіць файл у каранёвай тэчцы форуму, чым запусціць іх, калі памылка 500 apears зноў мне давядзецца праверыць яго на месцы, або вы можаце проста пясок мяне PHP часопісы памылак
на адрас: talkfinance.net / я / я бачу некаторыя перакладзены тэкст, ён coused частковай здзелкі (падрабязней тут (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2. HTML # post10969))
Але калі вы выкарыстоўваеце Google API v2 вы можаце ўсталяваць ўласныя межы, можа быць, вы няправільна паклаў Google API v2 ключ, пасля хадавых выпрабаванняў мы будзем ведаць гэта дакладна
Квота з'яўляецца штрафу на GV2 цяпер, шмат частковы пераклад. Як толькі я ўключаю M $ я атрымліваю памылку 500. Тэставыя файлы працаваць нармальна.
r.dziadusz
10-11-11, 23:34
Каля 500 памылкі падчас Microsoft, вы ўсталюеце ўсе vBet варыянтаў, як гэта сказана ў файле Readme? Ці ведаеце вы загрузіць, загрузіць аднаразова тэчку?
Маглі б вы даць поўную справаздачу пра памылку, або калі вы не можаце дагадзіць дэталі PM доступу, так што я буду мець магчымасць праверыць яе на месца
Так, я загрузіў загрузкі-раз тэчку, а затым інструкцыі па абнаўленні і прыкладных новых параметраў наладкі.
r.dziadusz
11-11-11, 15:06
Як я бачу вашыя Microsoft тэст не паказвае ніякіх памылак, цяпер я не ведаю, чаму яна не працуе толькі ў перакладзе Microsoft, coudl, калі ласка, стварыць тэставы рахунак да FTP і прэм'ер-мне гэта?
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):