Перегляд повної версії: vbMediaWiki Векторний інтеграції
Нині я використовую цей мод
vbulletin.org/forum/showthread.php?t=247279
Вона не здається сумісним з vBET оскільки, коли я спробував перегляду цієї сторінки
mysite/forum/de/wiki
Він був повернутий "Сторінка не знайдена"
Зазвичай вікі-сторінок, повинні бути доступ за допомогою цієї посиланням
mysite/forum/wiki
Будь-яка зміна Htaccess необхідно виправити?
Будь ласка, покажіть нам свої актуальною. Htaccess правила і точки тих, які зроблені для vbMediaWiki (якщо є).
Ось все що я отримав
#===VBSEO
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /forum/
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
### VBET
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/index.php [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
## END VBET
### VBSEO
#RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
Я тільки що перевірив посилання, яке дав:
YOURFORUM_DOMAIN/forum/wiki
і це також не працює. Будь ласка, спочатку переконайтеся, що позов мод працює взагалі, або дати відповідні URL для доступу до своїх сторінок.
Я тільки що перевірив посилання, яке дав:
YOURFORUM_DOMAIN/forum/wiki
і це також не працює. Будь ласка, спочатку переконайтеся, що позов мод працює взагалі, або дати відповідні URL для доступу до своїх сторінок.
Вибачте, що я сказав вам неправильна адреса, насправді вона повинна бути MyDomain / вікі не MyDomain / форум / вікі
Так що все тепер ясно:) Ви повинні інтегрувати його, як описано тут: Як перекладати сторінки поза форумом каталогу? (Http: / / www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1546)
Це дозволить зробити посилання на перекладені сторінки зізнається. Якщо після цього на сторінках не буде переводити (але працює), то скористайтеся такою інтеграції також інструкції для модів, який не підтримує global_complete гак (Я не знаю, чи буде необхідно не - Я даю цю інформацію на всякий випадок;))
Цей код повинен бути в MyDomain / форум /. Htaccess? або MyDomain /. htaccess?
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
Якщо він повинен бути в MyDomain / форум /. Htaccess
Яке місце я б розмістити код? до або після vBET існуючі умови?
Він просто поставив її перед vBET і результат: це може викликати існуючих vBET особливість порушується і навіть не переводити взагалі.
І цей код повинен бути в MyDomain / вікі /. Htaccess не так?
RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
Ви не зміните. Htaccess на форумі каталозі. Це вже працює. Тепер у вас є для інтеграції каталогів поза форуму.
Це чітко описані, що перший набір правил, які ви повинні додати в. Htccess на форумі батьківську директорію. Так MyDomain /. Htaccess
І так - другий набір додаванні в каталог вікі:)
Мені вдалося зробити це практично працює.
При перегляді на наступну адресу Мій Wiki отримав переведені неправильно.
http://mydomain/zh-CN/wiki
Тим не менш, навігація по меню вікі всі дні вказав неправильну адресу якого
http://mydomain/forum/zh-CN/wiki.
Як я можу це виправити?
Чи є у вас включена опція URL відстеження поза форумом каталогу?
Чи використовуєте ви абсолютне посилання (починається з HTTP) для Віки в вихідному HTML?
Чи є у вас включена опція URL відстеження поза форумом каталогу?
Чи використовуєте ви абсолютне посилання (починається з HTTP) для Віки в вихідному HTML?
1. Та я вже включений.
2. Я не undetstand це питання, що ви розумієте під "виходом HTML"?
1. Та я вже включений.
2. Я не undetstand це питання, що ви розумієте під "виходом HTML"?
Я маю на увазі, коли ви бачите сторінку на broswer і перейти до HTML-джерела - це виведення HTML відправити вашого сервера. Якщо посилання relatice то він не буде працювати appropriatelly. Повинен бути абсолютним. Будь ласка, зверніть увагу, що це requrement тільки для ділянок поза форумом каталогу.
ОК, мені вдалося усунути проблему по марці вікі бути абсолютним URL, а не відносний шлях. Спасибо большое за СУПЕР ПІДТРИМКА!
ОК, мені вдалося усунути проблему по марці вікі бути абсолютним URL, а не відносний шлях. Спасибо большое за СУПЕР ПІДТРИМКА!
Радий, що ви це подобається! : D
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):