مشاهده نسخه کامل : vbMediaWiki ادغام نسخه نهایی ویندوز
من در حال حاضر با استفاده از این وزارت دفاع
vbulletin.org/forum/showthread.php?t=247279
این به نظر می رسد با فعال تصدی سازگار از زمانی که من به در حال مشاهده این صفحه تا به حال سعی
mysite/forum/de/wiki
"صفحه یافت نشد" بازگردانده شد
به طور معمول در صفحه Wiki باید دسترسی با استفاده از این URL
mysite/forum/wiki
هر اصلاح htaccess تغییر نام دهید نیاز به تعمیر؟
لطفا ما واقعی. قوانین htaccess تغییر نام دهید با نشان می دهد و نقطه که برای vbMediaWiki (در صورت وجود) ساخته شده است.
در اینجا همه من
#===VBSEO
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /forum/
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
### VBET
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/index.php [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
## END VBET
### VBSEO
#RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
من فقط چک لینک شما داد :
YOURFORUM_DOMAIN/forum/wiki
و آن نیز کار نمی کند. لطفا ابتدا شکایت که وزارت دفاع در حال کار در همه ، و یا دادن آدرس مناسب برای دسترسی به صفحات آن.
من فقط چک لینک شما داد :
YOURFORUM_DOMAIN/forum/wiki
و آن نیز کار نمی کند. لطفا ابتدا شکایت که وزارت دفاع در حال کار در همه ، و یا دادن آدرس مناسب برای دسترسی به صفحات آن.
با عرض پوزش من به شما گفته شد آدرس اشتباه ، در واقع آن را باید mydomain / ویکی mydomain / انجمن / ویکی
بنابراین همه چیز روشن است حال حاضر : :) شما را یکپارچه کرده آن را به عنوان توصیف شده در اینجا : چگونه برای ترجمه صفحات در خارج دایرکتوری انجمن؟ (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1546)
این لینک به صفحه ترجمه شده به رسمیت شناخته شده را. اگر بعد از این صفحات نمی خواهد ترجمه (اما کار) ، سپس با استفاده از این دستور ادغام لطفا برای مدها که قلاب global_complete را پشتیبانی نمی (من نمی دانم آن لازم باشد نه -- من دادن این اطلاعات تنها در مورد ؛))
این کد باید در mydomain / انجمن /.htaccess؟؟ یا mydomain /.htaccess؟
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
اگر آن را باید در mydomain / انجمن /.htaccess
کدام محل باید کد محل؟ بعد یا قبل از شرایط موجود فعال تصدی؟
فقط آن را قرار داده قبل از فعال تصدی و در نتیجه باعث از ویژگی های موجود فعال تصدی به خراب و در همه حتی ترجمه.
و این کد باید در mydomain / ویکی /.htaccess حق باشد؟
RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
شما htaccess در پوشه انجمن تغییر دهید. این در حال حاضر مشغول به کار است. حالا شما باید به ادغام دایرکتوری در خارج از انجمن.
این است که به وضوح شرح داده شده ، که اولین مجموعه از قوانین شما را مجبور به اضافه کردن به. htccess در پوشه انجمن مرجع بنابراین mydomain /.htaccess
و بله -- مجموعه 2 شما را به دایرکتوری ویکی اضافه کنید :)
من موفق به آن را تقریبا کار.
هنگامی که در حال مشاهده به آدرس زیر ویکی من درست ترجمه کردم.
http://mydomain/zh-CN/wiki
با این حال ، از منوی ناوبری ویکی alway با اشاره به اشتباه بودن URL است که
http://mydomain/forum/zh-CN/wiki.
چگونه می توانید این را حل کنم؟
آیا شما بر روی گزینه URL ردیابی خارج دایرکتوری انجمن تبدیل شده؟
آیا شما برای ویکی در HTML خروجی شما استفاده از لینک مطلق (شروع می شود از HTTP)؟
آیا شما بر روی گزینه URL ردیابی خارج دایرکتوری انجمن تبدیل شده؟
آیا شما برای ویکی در HTML خروجی شما استفاده از لینک مطلق (شروع می شود از HTTP)؟
1. بله من در حال حاضر روشن است.
2. من این سوال undetstand آنچه شما توسط "خروجی HTML" به معنای؟
1. بله من در حال حاضر روشن است.
2. من این سوال undetstand آنچه شما توسط "خروجی HTML" به معنای؟
منظورم زمانی که می بینید صفحه ای broswer و به کد HTML -- این خروجی Html ارسال شده توسط سرور شما است. اگر لینک relatice است و سپس آن را نمی خواهد کار appropriatelly. باید مطلق باشد. لطفا توجه داشته باشید که این requrement است تنها برای بخش خارج از دایرکتوری انجمن.
خوب ، من موفق به این مشکل توسط ویکی را URL مطلق به جای مسیر نسبی می شود ثابت است. تشکر بسیاری برای پشتیبانی SUPER شما!!
خوب ، من موفق به این مشکل توسط ویکی را URL مطلق به جای مسیر نسبی می شود ثابت است. تشکر بسیاری برای پشتیبانی SUPER شما!!
خوشحالم شما را دوست دارم! : D
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):