Перегляд повної версії: Вирішений помилка в 4.2.3?
bhanuprasad1981
14-08-10, 18:47
Я модернізував свій vbet до останньої версії 4.2.3 на 4.0.6 з В. Б. vbseo 3.5.1pl1, проблема пов'язана з колонтитула рекламу там, де його показ мого заголовка instaed оголошення також деякі дивні слова, подібні цим: -
//0){location.replace('http://www.pdaapps.org/showthread.php?p='+cpostno);};} } if(typeof window.orig_onload == "function") window.orig_onload(); } //]]>
ця помилка виникає тільки на переклад сторінок, так що я тимчасово відключена підвал оголошення, будь ласка, допоможіть мені: (
Не могли б ви дати більше продукції ..
Було б простіше, якщо ви просто мені PM доступом деталі вашої панелі адміністратора і FTP + описують, як відтворити проблему (як включити підвал оголошень), але, можливо, я зможу допомогти, не мають доступу, коли у мене буде більше даних.
Крім того - те, що відповідає за додавання підвал рекламний код? Тому що, якщо це інше плагін, то ми маємо тут певний інтеграції питання не помилка.
bhanuprasad1981
15-08-10, 19:50
ОК, дозвольте мені дати додаткові пояснення
я використовую VB 4.0.6 останньої версії, в VB4 є вбудований менеджер реклама, яка позов розміщувати рекламу на моєму сайті, питання, що виникають у підвал оголошення який змінюється області заголовка і буває тільки в перекладі сторінок, якщо ви хочете, я може дати вам адміністратора деталі
просто для інформації я додавання зображень з моїх нижня частина: -
, Не перекладеної сторінки: -
Дезі Pix | Спільне використання зображень та хостинг-Share Ваша гаряча Дезі Pix-не translated.GIF (http://www.desipix.info/show.php/2043_nontranslated.GIF.html)
перекладеної сторінки: -
Дезі Pix | Спільне використання зображень та хостинг-Share Ваша гаряча Дезі Pix-переклад page.GIF (http://www.desipix.info/show.php/2044_translatedpage.GIF.html)
будь ласка, тільки не ця помилка не з'являвся в 4.2.2 з тієї ж моди
перекладеної сторінки
ОК - спасибі за подробиці. Ми будемо перевіряти, що змінилося в разі підвал в коді і спробувати відтворити проблему. Спасибі за фотографії - не могли б ви послали сировини HTML вихід - принаймні ця частина, яка не так, як повинно бути. Крім того - я думаю, що для Каміля це може бути дуже корисно, якби він тільки може отримати доступ до сервера, на якому питання вже існує - але він зв'яжеться з вами про це сам:)
kamilkurczak
17-08-10, 18:22
привіт,
Тепер я спробую відтворити і усунути цю проблему .. спасибі за опис.
bhanuprasad1981
18-08-10, 19:59
будь-які оновлення?
kamilkurczak
20-08-10, 19:46
Я додав зображення в підвал місце для оголошення, але це поки ще тільки зображення, без будь-якого спеціального коду, як AdSence і т. д.
У мене є одне питання: ви додати в цей підвал будь-якої конкретної код або тільки зображення з посиланням?
Чи можете ви пасти прикладом цього оголошення код? Я протестувати його.
якщо ні, то Ви можете PM мені або vBET доступ до FTP і AdminCP, бо я не можу відтворити цю проблему на нашому тестовому форумі. Це допоможе вгору.
kamilkurczak
23-08-10, 14:14
якісь новини? будь ласка, читайте мій попередній пост. Дякуємо.
bhanuprasad1981
23-08-10, 18:39
послав вечора до vbet близько 12 годин тому спасибі:)
kamilkurczak
23-08-10, 20:56
Так, я це знаю. Це буде виправлено.
kamilkurczak
24-08-10, 14:53
Коли я перекладаю сторінку Я бачу це оголошення. Ви можете її включити?
bhanuprasad1981
24-08-10, 15:09
на даний момент я вручну вставляється оголошення в шаблон, виконайте автоматичної вставки процес, який я зазначив у пм
kamilkurczak
24-08-10, 17:29
ОК, тепер я можу відтворити його на вас форум. Це буде виправлено.
kamilkurczak
25-08-10, 14:51
привіт,
я дійсно потрібна ця доступу
kamilkurczak
26-08-10, 13:36
привіт,
Будь ласка, зверніть увагу: Якщо ви відключите vBSEO цей додаток працює ідеально і переклад працює ідеально. Так vBET працює нормально, але vBSEO порушив це оголошення.
Я знайшов його: якщо відключити плагін global_complete з vBSEO це оголошення буде добре, так що цей гачок конфлікту.
Коли я використовую print_log, щоб зробити журнал я бачу, що коли vBSEO це дозволити, щоб мій переклад функції я отримую $ вихід з цієї зламаною оголошення. Без цього плагіна (global_complete) є добре працює.
Так що ми повинні інтеграції питання.
Я помітив також, що ви використовуєте vBSEO 351 pl1 але я використовую vBSEO 351 без pl1 версії, так що я повинен оновити цей vBSEO до версії pl1.
після цього я буду його підтвердження.
kamilkurczak
26-08-10, 15:50
ехх, до цих пір я не можу відтворити це на моєму тестовому форумі, так що я як і раніше потребують доступу до вашого форуму. Дякуємо.
Я відключив всі оголошення від AdminCP-> рекламної-> менеджер по ще я можу бачити це оголошення на вашому форумі? як я можу вимкнути його? У вас є це оголошення в шаблонах?
kamilkurczak
27-08-10, 15:01
вирішена.
Це vBSEO питання, не vBET. Це питання в global_complete гак vBSEO.
рішення (вже зроблено на вашому форумі)
1. перейти до AdminCP-> Plugins & Продукти-> Менеджер плагінів
2. знайти global_complete гак у vBSEO
3. набір виконання замовлення до 1001
4. економити
Я перевірив його і vBSEO посилання добре працює і переклад цієї зв'язку працює добре.
Пам'ятайте:
після оновлення vBSEO ви завжди повинні встановлювати цей порядок виконання до 1001
Будь ласка, підтвердіть це.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):