Прагляд поўнай версіі: Вырашанае памылка ў 4.2.3?
bhanuprasad1981
14-08-10, 18:47
Я мадэрнізаваў свой vbet да апошняй версіі 4.2.3 на 4.0.6 з В. Б. vbseo 3.5.1pl1, праблема звязаная з калантытула рэкламу там, дзе яго паказ майго загалоўка instaed аб'явы таксама некаторыя дзіўныя словы, падобныя гэтым: -
//0){location.replace('http://www.pdaapps.org/showthread.php?p='+cpostno);};} } if(typeof window.orig_onload == "function") window.orig_onload(); } //]]>
гэтая памылка ўзнікае толькі на пераклад старонак, так што я часова адключана склеп аб'яву, калі ласка, дапамажыце мне: (
Не маглі б вы даць больш прадукцыі ..
Было б прасцей, калі вы проста мне PM доступам дэталі вашай панэлі адміністратара і FTP + апісваюць, як прайграць праблему (як уключыць склеп аб'яў), але, можа быць, я змагу дапамагчы, не маюць доступу, калі ў мяне будзе больш дадзеных.
Акрамя таго - тое, што адказвае за даданне склеп рэкламны код? Таму што, калі гэта іншае убудова, то мы маем тут некаторы інтэграцыі пытанне не памылка.
bhanuprasad1981
15-08-10, 19:50
ОК, дазвольце мне даць дадатковыя тлумачэнні
я выкарыстоўваю VB 4.0.6 апошняй версіі, у VB4 ёсць убудаваны менеджэр рэклама, якая пазоў размяшчаць рэкламу на маім сайце, пытанне, якія ўзнікаюць у склеп аб'яву які змяняецца вобласці загалоўка і бывае толькі ў перакладзе старонак, калі вы хочаце, я можа даць вам адміністратара дэталі
проста для інфармацыі я дадання малюнкаў з маіх ніжняя частка: -
, Не перакладзенай старонкі: -
Дези Pix | Сумеснае выкарыстанне малюнкаў і хостынг-Share Ваша гарачая Дези Pix-не translated.GIF (http://www.desipix.info/show.php/2043_nontranslated.GIF.html)
перакладзенай старонкі: -
Дези Pix | Сумеснае выкарыстанне малюнкаў і хостынг-Share Ваша гарачая Дези Pix-пераклад page.GIF (http://www.desipix.info/show.php/2044_translatedpage.GIF.html)
калі ласка, толькі не гэтая памылка не з'яўляўся ў 4.2.2 з той жа моды
перакладзенай старонкі
ОК - дзякуй за падрабязнасці. Мы будзем правяраць, што змянілася ў выпадку склеп ў кодзе, а таксама паспрабаваць прайграць праблему. Дзякуй за фатаграфіі - не маглі б вы паслалі сыравіны HTML выхад - па крайняй меры гэтая частка, якая не так, як павінна быць. Акрамя таго - я думаю, што для Каміля гэта можа быць вельмі карысна, калі б ён толькі можа атрымаць доступ да сервера, на якім пытанне ўжо існуе - але ён звяжацца з вамі аб гэтым сам:)
kamilkurczak
17-08-10, 18:22
прывітанне,
Цяпер я паспрабую прайграць і ліквідаваць гэтую праблему .. дзякуй за апісанне.
bhanuprasad1981
18-08-10, 19:59
любыя абнаўлення?
kamilkurczak
20-08-10, 19:46
Я дадаў малюнак у склеп месца для аб'явы, але гэта пакуль яшчэ толькі малюнак, без якога-небудзь спецыяльнага кода, як AdSence і г. д.
У мяне ёсць адно пытанне: вы дадаць у гэты склеп якога-небудзь пэўнага кода або толькі малюнак з спасылкай?
Вы можаце ўстаўляць прыкладам гэтага аб'яву код? Я праверыць гэта.
калі не, то Вы можаце PM мне ці vBET доступ да FTP і AdminCP, таму што я не магу прайграць гэтую праблему на нашым тэставым форуме. Гэта дапаможа ўверх.
kamilkurczak
23-08-10, 14:14
якія-небудзь навіны? калі ласка, чытайце мой папярэдні пост. Дзякуй.
bhanuprasad1981
23-08-10, 18:39
паслаў вечара да vbet каля 12 гадзін таму дзякуй:)
kamilkurczak
23-08-10, 20:56
Так, я гэта ведаю. Гэта будзе выпраўлена.
kamilkurczak
24-08-10, 14:53
Калі я перакладаю старонку Я бачу гэта аб'ява. Вы можаце яе ўключыць?
bhanuprasad1981
24-08-10, 15:09
на дадзены момант я ўручную ўстаўляецца аб'яву ў шаблон, выканайце аўтаматычнай ўстаўкі працэс, які я адзначыў у ЯЬ
kamilkurczak
24-08-10, 17:29
ОК, цяпер я магу прайграць яго на вас форум. Гэта будзе выпраўлена.
kamilkurczak
25-08-10, 14:51
прывітанне,
я сапраўды патрэбна гэтая доступу
kamilkurczak
26-08-10, 13:36
прывітанне,
Калі ласка, звернеце ўвагу: Калі вы адключыце vBSEO гэта дадатак працуе ідэальна і пераклад працуе ідэальна. Так vBET працуе нармальна, але vBSEO парушыў гэта аб'ява.
Я знайшоў яго: калі адключыць плягін global_complete з vBSEO гэта аб'ява будзе добра, так што гэты кручок канфлікту.
Калі я выкарыстоўваю print_log, каб зрабіць часопіс я бачу, што калі vBSEO гэта дазволіць, каб мой пераклад функцыі я атрымліваю $ выхад з гэтай зламанай аб'ява. Без гэтага плагіна (global_complete) з'яўляецца добра працуе.
Так што мы павінны інтэграцыі пытання.
Я заўважыў таксама, што вы выкарыстоўваеце vBSEO 351 pl1 але я выкарыстоўваю vBSEO 351 без pl1 версіі, так што я павінен абнавіць гэты vBSEO да версіі pl1.
пасля гэтага я буду яго пацверджання.
kamilkurczak
26-08-10, 15:50
эхх, да гэтага часу я не магу прайграць гэта на маім тэставым форуме, так што я па-ранейшаму маюць патрэбу ў доступе да вашай канферэнцыі. Дзякуй.
Я адключыў усе аб'явы ад AdminCP-> рэкламнай-> менеджэр па яшчэ я магу бачыць гэта аб'яву на вашым форуме? як я магу адключыць яго? У вас ёсць гэта аб'яву ў шаблонах?
kamilkurczak
27-08-10, 15:01
вырашана.
Гэта vBSEO пытанне, ці не vBET. Гэта пытанне ў global_complete крук vBSEO.
рашэнне (ужо зроблена на вашым форуме)
1. перайсці да AdminCP-> Plugins & Прадукты-> Мэнэджэр убудоў
2. знайсці global_complete крук у vBSEO
3. набор выкананне замовы да 1001
4. эканоміць
Я праверыў яго і vBSEO спасылкі добра працуе і пераклад гэтай сувязі працуе добра.
Памятаеце:
пасля абнаўлення vBSEO вы заўсёды павінны ўсталёўваць гэты парадак выканання да 1001
Калі ласка, пацвердзіце гэта.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):