PDA

View Full Version: Riješen bug u 4.2.3?

bhanuprasad1981
14-08-10, 18:47
Ja sam nadograditi moje vbet na najnoviju inačicu 4.2.3 na 4.0.6 sa VB vbseo 3.5.1pl1, pitanje je s podnožja oglasa gdje je njegov prikazuje moju zaglavlje su instaed oglasa i neke čudne riječi poput ovih: -

//0){location.replace('http://www.pdaapps.org/showthread.php?p='+cpostno);};} } if(typeof window.orig_onload == "function") window.orig_onload(); } //]]>

Ta se pogreška pojavljuje samo na stranicama prevedena, tako da sam privremeno onemogućen podnožje oglasa, ugoditi pomoć mene: (

vBET
14-08-10, 22:55
Možete li molim dati više izlaza ..

Bilo bi najlakše ako ste upravo PM me pristup detalja na svoj Admin CP i FTP + opisati kako je doveo do problema (kako da se na podnožje oglasa), ali možda ću biti u mogućnosti pomoći, bez pristupa kada ću imati više podataka.

Također - što je odgovoran za dodavanje podnožja oglasni kôd? Jer ako je drugi čep, onda ovdje imamo neke integracije pitanje ne bug.

bhanuprasad1981
15-08-10, 19:50
ok neka mi daju više objašnjenja

Koristim VB 4.0.6 najnoviju verziju, u vb4 je ugrađen oglas menadžer koji je tužiti za postavljanje oglasa na mojoj stranici, problem je što nastaju u podnožju oglasa koji je zamijenjen područje zaglavlja i događa samo u prevedeno stranica, ako želite i mogu vam dati admin detalje

samo za info ja sam dodao slike mojih podnožja područja: -

ne prevedeno stranica: -

Desi Pix | dijeljenje slika i web hosting-Dijeli Vaš Hot Desi Pix-ne translated.GIF (http://www.desipix.info/show.php/2043_nontranslated.GIF.html)

prevedeno stranica: -

Desi Pix | dijeljenje slika i web hosting-Dijeli Vaš Hot Desi Pix-prevedeno page.GIF (http://www.desipix.info/show.php/2044_translatedpage.GIF.html)

Molimo vas da ovu pogrešku nije pojavio u 4.2.2 s istim modove

prevedeno stranica

vBET
16-08-10, 22:53
OK - hvala za detalje. Mi ćemo provjeriti što se promijenilo u slučaju podnožja u kodu, ali i pokušati reproducirati problem. Hvala za slike - može li poslati sirovi HTML izlaz - barem ovaj dio koji nije kako treba. Također - Mislim da je za Kamil bi to moglo biti vrlo korisno ako on samo može pristupiti poslužitelju, gdje je pitanje već postoji - ali on će Vas kontaktirati o ovom sebi:)

kamilkurczak
17-08-10, 18:22
halo,

Sada, ja ću pokušati reproducirati i riješio taj problem .. hvala za opis.

bhanuprasad1981
18-08-10, 19:59
ažuriranja?

kamilkurczak
20-08-10, 19:46
Dodao sam sliku u podnožje mjesto za oglas, ali to je još uvijek samo slike, bez ikakve kod poput Adsence itd.
Imam jedno pitanje: Jeste li se dodati u ovaj podnožje bilo koji specifičan kod ili samo slika s vode?
Možete li zalijepiti primjer ovaj oglas kod? Ja ću ga testirati.

ako ne, možete li mi PM ili vBET pristup vašem FTP i admincp, jer ja ne mogu reproducirati ovaj problem na našem testnom forumu. To će pomoći prema gore.

kamilkurczak
23-08-10, 14:14
bilo vijesti? Molimo, pročitajte moj prethodni post. Zahvaljujući.

bhanuprasad1981
23-08-10, 18:39
poslao pm da vbet oko 12 sati prije hvala:)

kamilkurczak
23-08-10, 20:56
Da, znam to. To će biti fiksne.

kamilkurczak
24-08-10, 14:53
Kad sam prevesti stranice mogu vidjeti ovaj oglas. Možete li to omogućiti?

bhanuprasad1981
24-08-10, 15:09
u trenutku kad sam ručno umetnuti oglasa u predložak, slijedite postupak automatskog umetanja koje sam spomenuo u pm

kamilkurczak
24-08-10, 17:29
ok, sada ja mogu reproducirati na vas forum. To će biti fiksne.

kamilkurczak
25-08-10, 14:51
halo,
ja stvarno potreba to pristup

kamilkurczak
26-08-10, 13:36
halo,

Molimo da OBAVIJEST: Ako onemogućite vBSEO taj dodatak radi savršeno i prijevod djela savršen. Tako vBET radi normalno, ali vBSEO razbio ovaj oglas.
Našao sam ga: Ako onemogućite dodatak global_complete od vBSEO ovaj oglas će biti dobro, tako da to kuka je sukob.

Kad sam koristiti print_log da se prijavite vidim da kad vBSEO je omogućiti da moj prijevod funkciju dobiti $ izlaz s ovim slomljena oglas. bez ovog dodatka (global_complete) je radi dobro.
Tako smo integraciju problem.

Primijetio sam također da koristite vBSEO 351 PL1, ali sam koristiti vBSEO 351 bez PL1 verzija, tako da moram ažurirati ovaj vBSEO na PL1 verziju.

nakon toga ću ga potvrditi.

kamilkurczak
26-08-10, 15:50
ehh, još uvijek ne mogu reproducirati na mojoj testnoj forumu, pa sam još uvijek potreban pristup vašem forumu. Zahvaljujući.

Ja s invaliditetom sve oglase od admincp-> adverting-> upravitelj još uvijek mogu vidjeti ovaj oglas na forum? kako ja mogu onemogućiti? Imate li ovaj oglas u predloške?

kamilkurczak
27-08-10, 15:01
riješiti.
To je vBSEO problem, a ne vBET. To je pitanje u global_complete kuka za vBSEO.
rješenje (već učinio na vaše forumu)
1. Idi na admincp-> Dodaci & proizvodi-> plugin manager
2. naći global_complete kuka u vBSEO
3. postavljen izvršenju na 1001
4. spasiti

Ja ga testirali i vBSEO linkovi rade dobro i prijevod ove linkove radi dobro previše.
Zapamtite:
nakon ažuriranja vBSEO, uvijek biste trebali postaviti ovaj izvršenje naloga za 1001

Molimo da potvrdite.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1