КПК

Перегляд повної версії: vBET Команда зростає

vBET
26-05-10, 11:50
Привіт:)

Будь ласка, привітайте Каміль Kurczak (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/members/kamilkurczak.html) як нашого нового члена команди, який буде відповідати за нашу турботу про клієнтів. Так прямо зараз, ми зможемо дати вам підтримку швидше:)

kamilkurczak
26-05-10, 11:52
Привіт:)
Я буду насолоджуватися допомагаючи вам:)

Kolbi
26-05-10, 12:30
Hallo und herzlich Willkommen!

PS: Falls du mal dich im deutschen Bereich erweitern möchtest, deutsche Phrasen oder Support => Мені повідомлення:

kamilkurczak
26-05-10, 17:20
Мені дуже приємно з вашою пропозицією. Я буду пам'ятати:)
спасибі

Smiggy
26-05-10, 18:17
А ви звідки?

kamilkurczak
26-05-10, 18:20
з Польщі, а як щодо тебе?

Smiggy
26-05-10, 23:08
Англія.

Міхал, чи є більша кількість людей на дорозі, і вони збираються бути прихильниками чи розробників?

VGF
27-05-10, 04:11
Ласкаво просимо Каміль, ви, хлопці, світле майбутнє тут я вірю.

Може бути, кращий плагін 2010 року!

vBET
27-05-10, 06:14
Англія.

Міхал, чи є більша кількість людей на дорозі, і вони збираються бути прихильниками чи розробників?

Цього року, швидше за все, наша команда буде рости. Не можу сказати, яким чином і коли саме, але ми ростемо:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1