PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: BB Takım büyüyor

vBET
26-05-10, 11:50
Merhaba:)

Hoşgeldin müşteri hizmetleri için sorumlu olacak yeni bir ekip üyesi olarak Kamil Kurczak (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/members/kamilkurczak.html). Yani şimdi biz daha hızlı destek vermek mümkün olacaktır:)

kamilkurczak
26-05-10, 11:52
Merhaba:)
Ben size yardımcı keyfine varacaksınız:)

Kolbi
26-05-10, 12:30
Hallo und herzlich Willkommen!

PS: Falls du mal dich im deutschen Bereich erweitern möchtest, deutsche Phrasen oder Support => İleti bana:

kamilkurczak
26-05-10, 17:20
Teklif ile ben çok memnunum. Ben hatırlıyorum:)
teşekkürler

Smiggy
26-05-10, 18:17
Nerelisin?

kamilkurczak
26-05-10, 18:20
Polonya ve sizin hakkınızda ne olacak?

Smiggy
26-05-10, 23:08
İngiltere.

Michal, orada yol üzerinde daha fazla kişi ve destekçileri ya da geliştiriciler olacak?

VGF
27-05-10, 04:11
Kamil Hoşgeldiniz, inanıyorum ki siz burada parlak bir geleceğe sahip.

Belki de 2010 yılının en iyi eklentisi!

vBET
27-05-10, 06:14
İngiltere.

Michal, orada yol üzerinde daha fazla kişi ve destekçileri ya da geliştiriciler olacak?

Ekibimiz bu yıl büyük olasılıkla artacaktır. Nasıl ve ne zaman tam olarak söyleyemem, ama biz büyüyor:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1