Перегляд повної версії: Вирішений Якщо б кращі результати з безкоштовною версією ...
Що трапилося? У мене була безкоштовна версія, вона працювала чудово.
Тепер у мене є повна версія.
а) без прапорів шоу, але посилання працює право
б) ніяка третя сторона галерея робочих
в) випадаючого меню повністю переплуталися форум стилі.
г) призначених для користувача нижні колонтитули отримав перепутались, повністю вилучені всі мої виготовлення на замовлення. Це було як з видаленням вільної встановити регулярні, або установки регулярними.
д) моя vbseo карта не буде працювати, якщо у мене є правила, за Htaccess vbet.
... в очікуванні відповіді на питання, по-перше, перш ніж я працюю над іншими проблемами.
Привіт:)
Я бачу, що у вас є проблеми з повною версією. Будь ласка, дозвольте нам допомогти вам:)
а) ви завантажили всі файли з vBET пакет на ваш сервер? Зображення знаходяться в іншому місці для повної версії vBET.
б) Відкрийте новий потік для цього в розділі Інтеграція - опишіть докладно (що галерея мод, повна адреса там)
в) Будь ласка, дайте нам вашого форуму URL - крихітний повинні бачити, що відбувається. Чи є у вас типовою формою?
г) Як і попередні. Крім того - це відбувається, коли прапори не в підвал? Якщо ні, то зроблені настройки в шаблоні для прапорів (vbenterprisetranslator_flags), і це вирішить проблему. Будь ласка, зверніть увагу, що ми vBET шаблони за замовчуванням буде працювати для шаблонів VBulletin за замовчуванням - у разі користувацьких шаблонів існує можливість того, що налаштування шаблонів vBET буде необхідно.
д) Переконайтеся, що ваш vBET правила знаходяться у відповідному місці. Ті, повинні бути тільки перед правил vbseo.php. Ваша карта сайту правила повинні бути, перш ніж vBET правил.
Будь ласка, дайте нам знати про ваш фактичний стан - ми з радістю допоможемо Вам:)
Привіт:)
Я бачу, що у вас є проблеми з повною версією. Будь ласка, дозвольте нам допомогти вам:)
а) ви завантажили всі файли з vBET пакет на ваш сервер? Зображення знаходяться в іншому місці для повної версії vBET.
б) Відкрийте новий потік для цього в розділі Інтеграція - опишіть докладно (що галерея мод, повна адреса там)
в) Будь ласка, дайте нам вашого форуму URL - крихітний повинні бачити, що відбувається. Чи є у вас типовою формою?
г) Як і попередні. Крім того - це відбувається, коли прапори не в підвал? Якщо ні, то зроблені настройки в шаблоні для прапорів (vbenterprisetranslator_flags), і це вирішить проблему. Будь ласка, зверніть увагу, що ми vBET шаблони за замовчуванням буде працювати для шаблонів VBulletin за замовчуванням - у разі користувацьких шаблонів існує можливість того, що налаштування шаблонів vBET буде необхідно.
д) Переконайтеся, що ваш vBET правила знаходяться у відповідному місці. Ті, повинні бути тільки перед правил vbseo.php. Ваша карта сайту правила повинні бути, перш ніж vBET правил.
Будь ласка, дайте нам знати про ваш фактичний стан - ми з радістю допоможемо Вам:)
Давайте зосередимося на галерею. Моя галерея:
http://www.coinforums.com/gallery
якщо у вас посилання на сторінку:
http://www.coinforums.com/pl/gallery вона працює, але без перекладу.
. Htaccess для / галерея:
RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+)-(.*)-cpage([0-9+]).html$ showphoto.php?photo=$2&cpage=$4 [L,QSA]
RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+)-(.*).html$ showphoto.php?photo=$2 [L,QSA]
RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+).html$ showphoto.php?photo=$2 [L,QSA]
RewriteRule ^g([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showgallery.php?cat=$1&page=$3 [L,QSA]
RewriteRule ^g([0-9]+)-(.*).html$ showgallery.php?cat=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^(.*)/index([0-9]+)-([0-9]+).html$ index.php?cat=$2&page=$3 [L,QSA]
RewriteRule ^(.*)/index([0-9]+).html$ index.php?cat=$2 [L,QSA]
RewriteRule ^m([0-9]+)-(.*)-protype([0-9]+).html$ member.php?uid=$1&protype=$3 [L,QSA]
RewriteRule ^m([0-9]+)-(.*).html$ member.php?uid=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^board.html$ board.php [L,QSA]
RewriteRule ^b([0-9]+)-(.*).html$ board.php?msg=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^u([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showgallery.php?ppuser=$1&page=$3 [L,QSA]
RewriteRule ^u([0-9]+)-(.*).html$ showgallery.php?ppuser=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^s([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showmembers.php?cat=$1&page=$3 [L,QSA]
RewriteRule ^s([0-9]+)-(.*).html$ showmembers.php?cat=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/apps/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]
RewriteCond %{QUERY_STRING} !redirected=
RewriteCond %{QUERY_STRING} language=
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
vbenterprisetranslate_front_controller.php в галереї / папки:
define('VBET_FORUMDIR', 'D:\Program Files\Apache Software Foundation\Apache2.2\htdocs');
Тримайте каталогів в AdminCP:
/gallery/
Спасибі, сто лата!
Ви не пропустите одну дуже важливу річ з опису - Я знаю, що це складно, але це шлях, коли деяких мод не дає вам можливість зробити це красиво. Так важливою частиною є те, що правила, перш ніж фронт-контролер (FC) правило не може бути один обробки. У вашому випадку ФК правило ніколи не використовується, тому що всі правила, перш ніж вона просто закінчити. Htaccess оцінки. Будь ласка, поміняйте для всіх правила, перш ніж FC (але не для себе FC), замінивши [L, QSA] до [QSA] - це описано в пункті 3.
Прохання повідомте нам про результати:)
Ви не пропустите одну дуже важливу річ з опису - Я знаю, що це складно, але це шлях, коли деяких мод не дає вам можливість зробити це красиво. Так важливою частиною є те, що правила, перш ніж фронт-контролер (FC) правило не може бути один обробки. У вашому випадку ФК правило ніколи не використовується, тому що всі правила, перш ніж вона просто закінчити. Htaccess оцінки. Будь ласка, поміняйте для всіх правила, перш ніж FC (але не для себе FC), замінивши [L, QSA] до [QSA] - це описано в пункті 3.
Прохання повідомте нам про результати:)
Ті ж проблеми. Це Htaccess в галереї / папки.:
RewriteEngine On
Options +FollowSymLinks
# **** Gallery ****
RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}%{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+)-(.*)-cpage([0-9+]).html$ showphoto.php?photo=$2&cpage=$4 [QSA]
RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+)-(.*).html$ showphoto.php?photo=$2 [QSA]
RewriteRule ^(.*)/p([0-9]+).html$ showphoto.php?photo=$2 [QSA]
RewriteRule ^g([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showgallery.php?cat=$1&page=$3 [QSA]
RewriteRule ^g([0-9]+)-(.*).html$ showgallery.php?cat=$1 [QSA]
RewriteRule ^(.*)/index([0-9]+)-([0-9]+).html$ index.php?cat=$2&page=$3 [QSA]
RewriteRule ^(.*)/index([0-9]+).html$ index.php?cat=$2 [QSA]
RewriteRule ^m([0-9]+)-(.*)-protype([0-9]+).html$ member.php?uid=$1&protype=$3 [QSA]
RewriteRule ^m([0-9]+)-(.*).html$ member.php?uid=$1 [QSA]
RewriteRule ^board.html$ board.php [QSA]
RewriteRule ^b([0-9]+)-(.*).html$ board.php?msg=$1 [QSA]
RewriteRule ^u([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showgallery.php?ppuser=$1&page=$3 [QSA]
RewriteRule ^u([0-9]+)-(.*).html$ showgallery.php?ppuser=$1 [QSA]
RewriteRule ^s([0-9]+)-(.*)-page([0-9]+).html$ showmembers.php?cat=$1&page=$3 [QSA]
RewriteRule ^s([0-9]+)-(.*).html$ showmembers.php?cat=$1 [QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|
tr|uk|vi|cy|yi)/apps/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [QSA]
RewriteCond %{QUERY_STRING} !redirected=
RewriteCond %{QUERY_STRING} language=
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [QSA]
:(
Будь ласка, поміняйте:
за адресою:
І що більш важливо:
Ви порушили правила RewriteRule ^ / (М | кв | ар ... - ні, це ввести в середині правило?.
Розкажіть, будь ласка, зробили це допоможе.
Редаговано:
Також правила RewriteRule ^ / (М |? Кв |. Ар ... там не повинно бути взагалі Відповідно до опису (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1546) необхідно встановити правила перекладу в батьківський каталог, бо ваш форум використовує підкаталог в URL.
Будь ласка, поміняйте:
за адресою:
І що більш важливо:
Ви порушили правила RewriteRule ^ / (М | кв | ар ... - ні, це ввести в середині правило?.
Розкажіть, будь ласка, зробили це допоможе.
Редаговано:
Також правила RewriteRule ^ / (М |? Кв |. Ар ... там не повинно бути взагалі Відповідно до опису (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1546) необхідно встановити правила перекладу в батьківський каталог, бо ваш форум використовує підкаталог в URL.
Мій форум використовує переписано / форум / в правила з vbSEO. Власний URL є:
http:///www.coinforums.com/forum.php переписані, щоб:
http://www.coinforums.com/forum/
Чи є це вважатися форум корінь, то? Вибачте за безлад!
Я не помітив зламаний правило, теж. Спасибі:)
Добре, тепер є нова проблема ... Ми майже у мети. Тепер все працює, але показують потік. як:
http://www.coinforums.com/pl/f34/
. Htaccess в корені:
RewriteEngine On
Options +FollowSymLinks
# Redirect coinforums.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?uscoininfo\.com
RewriteRule (.*) http://www.coinforums.com/ [R=301,L]
# End Redirect from CoinForums.com
# Redirect to WWW
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^coinforums.com [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.coinforums.com/$1 [L,R=301]
# End Redirect to WWW
# vbSEO Sitemap
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
# END
# vBET
# RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
# If these 2 rules below are commented out, forum works translated, but gallery does not.
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
# If 2 rules below are commented out, gallery works translated, but threads won't work. Main forum page http://www.coinforums.com/pl/forum/ translates
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
# vBET End
# vBSEO Beg
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
# vBSEO End
дуже шкода, мій друг, дуже багато Spirytus може бути?
Дякуємо.
Не шкода - виявляється я також зробив помилку в інформації, яку Я дав вам. Я думав, що ваш форум встановлений в / форум каталог - я перевірив це тепер знову, і я бачу, що це тільки додані vBSEO - чи справді це так?
Будь ласка, підтвердіть це, перш ніж я знову зіпсувати. Я дам вам натяки, коли я буду впевнений, що ми стоїмо на.
ОК, я бачив інші посилання на форумі, і тепер я впевнений, що ваш форум не встановлений в / форум підкаталозі.
ОТЖЕ, - вибачте за таку, що вводить в оману ось іде виправлення. Будь ласка, встановіть кореневої Htaccess в.:
RewriteEngine On
Options +FollowSymLinks
# Redirect coinforums.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?uscoininfo\.com
RewriteRule (.*) http://www.coinforums.com/ [R=301,L]
# End Redirect from CoinForums.com
# Redirect to WWW
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^coinforums.com [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.coinforums.com/$1 [L,R=301]
# End Redirect to WWW
# vbSEO Sitemap
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
# END
# vBET
# RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/gallery/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
# vBET End
# vBSEO Beg
#RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
#RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
#RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
#RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
#RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
#RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
# vBSEO End
Це треба працювати. Крім того, я виявив помилку в описі нашої інтеграції і виправити його так, надія наступного разу вона буде йти гладко.
Ура! Успіх. Все працює тепер - галерея, форуми, і так далі.
Дякуємо за допомогу, і відмінний продукт зберегти хорошу роботу.
Грег
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):